America (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Carmen,felicitari!Ai vazut ca n-a fost nu stiu ce..Si eu zic sa faci ce scrie in lege nu ce zice ala si oricum s-ar putea sa te cheme mai repede la juramint decit in 2 luni.Acuma depinde de stat poate ca acolo la voi dureaza mai mult ,aici pe sotul l-a chemat in 2 saptamini dupa interviu si pe mine in 3 fiindca am mai avut de trimis ceva documente.

Citat:
Hilde, ce nostalgii! Sub 30? He, he!
Ce vremuriii!
Eu as incepe sa ma uit deja pentru fii-mea la d-astea cu burse ,college etc ,in 4 ani am college student asa ca trebuie sa-mi fac lectiile din timp ,ca bani s-o tin in scolile astea scumpe ,nu am.Asa ca mai trimite daca mai stii..am salvat in favorite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Armina, macar tu te gindesti la college pentru copii. Eu sint si batrina si cu copii mici!
Tot fac calcule pentru retirement si imi iese ca... never! Ma rog, eu ramine sa ma si intorc la job pina sa ma gindesc la retirement.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Honey, e un scump saltaretul tau. Noi am avut o chestie care se atarna de tocul usii. Au folosit-o piticii mei la maxim. Mai ales Luca. Stiu ca ne-o recomandase pediatrul pentru initierea in pasit, sa isi intareasca muschii.
Miericico, sa ai parte de un baietel cat mai frumos si sanatos. Felicitari pentru caruciorul bleu. Poza cu burtica e superba cat si cele cu pisicuta.
Ramona, saru'mana de mesaj. Eva e mai bine, dupa perioada cu vomitat, a trecut la diaree, iar acum este asa lingava la mancat ca zau de stiu cu ce sa o mai ademenesc. Eu tot dau vina pe ceva de la gradinita. De curand, dupa ce a venit de la gradi Luca a avut si el diaree. Am vorbit cu educatoarele si mi-au zis ca au avut mai multe cazuri de indigestie sau cum s-o numi. Ma mai gandeam ca Eva s-o fi imbolnavit de la mancarea cainelui. Ca o mananca cu ambele maini. O mai acompaniaza si Luca din cand in cand. Dar dupa ce am vorbit cu educatoarele, ma face sa cred ca nu e de la noi din casa.
Carmen, felicitari pentru cetatenie, chit ca e neoficial acum, dar o sa fie cat de curand. Imi poti spune ce intrebari se pun la examenul asta?
Lai, superbe pozele. Au spus tot despre nunta care ati avut-o. Amandoi sunteti o pereche tare deosebita. Rochia a fost distinsa, Mi-au placut mult si cele din luna de miere cu grupul vostru fain. Cati au participat la nunta din America?
Despre masini recomand si eu cu caldura pe cele japoneze. De cand suntem in America am avut un Renault Alliance pe care l-am cumparat cu vreo $500 si cu care ne-am facut treaba vreo doi ani pana cand m-a lovit unul din spate, la semafor. Apoi am luat la mana a doua o Acura care e masina mea de suflet. Merge lin si parca e o doamna pe sosea. Iar de vreo cateva luni am luat un minivan Honda de care suntem tare incantati. Asta e masina sotului. By the way, in portbagajul minivanului ne-au intrat 3 biciclete de adulti, una de copii si trasurica Evei. Asta pentru cine spunea ca portbagajul nu este incapator. Dar cu bancheta din spate data jos.
E ideala pentru mai mult de 5 persoane si consuma in afara foarte bine.
Insa pentru voi, neavand copii, v-as recomanda ceva micut cu un consum mic de combustibil.
Philip, faina vacanta ati avut in California. Speram sa ajungem si noi la iarna pe acolo. Dar prin Colorado cand veniti? Cum iti este cu dieta?
Adriana, voi acum locuiti in Nevada?
Andrada, o vacanta de vis va dorim. Sa va tina picioarele sa vizitati ce v-ati propus si sa imortalizati tot ce merita vazut.
Noi vrem sa ne schimbam countertopul din bucatarie. Cei de la Home Depot au o oferta faina cu nici un interes pentru un an. Am optat pentru granit. Ce nu imi place la countertopul de granit este acel backsplash. Cele care aveti granit, aveti backsplashul tot din granit? Pe mine ma bate gandul sa il fac din bucatele mici-mici de gresie. Mie s-a parut tare bloncos cel din granit, modelul ce era expus la Home Depot.
Despre gimnastica nu stiu mai nimic. Astazi ma duc sa ma intalnesc cu prietena mea care a contribuit la antrenarea fetelor din lotul de la Martha Karoly. Si aflu si eu mai multe detalii. Ce stiu este ca ea era tare dezamagita de greutatea fetelor. Si asta e un subiect tare sensibil. Cu greu le faci sa scada din greutate.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, bine ai revenit, noi ne-am oprit la voi inn drumul spre utah acum 4 ani :) as vrea sa mai venim, dar nu stiu de ce-mi pare peste mana, ca de fapt nici nu-i. sigur au luat copiii un bug de la gradi, cum mey, mananca mancare de caini? hahahahah.
dieta merge ca n-am incotro, stii cum e, in california a fost mai nasol ca sa mancam numai la disney nu puteam ca-i scump pt buzunarele noastre, si-am gasit gaina aia nebuna de-am mancat carne de pui pana la saturatie, ma lua cotcodacitul de-acum. pai veniti voi in utah si dati un semn poate ne intalnim pe undeva.

ma gandeam ca in 2 sapt e labor day si n-am programat inca nimic, cineva mi-a spus de niste hot springs in idaho, cica numai 1-2 ore de masina, parca ma bate gandul.
voi ce faceti?

philip&andreea

Mergi la inceput

Ciuf, ma bucur ca-i mai bine Eva.

Asa zic si eu cu greutatea fetelor. Se vedea foarte bine cind erau pe podium, cu chinezoaice si cu romance. Sint imense! Cu exceptia lui Liukin. (Asta-i pentru Ruxij...)

Noi avem backsplash bucata mare, ca asa era cind am cumparat casa. Dar nici mie nu-mi place asa, as alege bucatele mai mici. Vezi la granit, au fost recent niste articole ca unele au nivel foarte mare de radiatii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Noi avem backsplash bucata mare, ca asa era cind am cumparat casa. Dar nici mie nu-mi place asa, as alege bucatele mai mici. Vezi la granit, au fost recent niste articole ca unele au nivel foarte mare de radiatii.

Oops, unele??? Deja am pus comanda. Nu mai putem da inapoi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Da, am vazut pe undeva. Nici nu mai stiu... la tv, pe internet?! Nu sint toate la fel, dar unele aveau nivelul de radiatii mult peste cit ar fi acceptabil.
Eu oricum nu mai am ce sa schimb, vad ca-i prea tirziu si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Noi avem countere de granit dar fara backsplsh. pe perete este un mozaic din buline mititele ceramice si merge pana in countertop. imi place asa si nu mi s-a parut necesar sa punem backsplash.

Mergi la inceput

http://theater2.nytimes.com/2008/07/24/garden/24granite.html

Sper ca am pus bine link-ul, e articolul despre granit.

Mergi la inceput

Mama lui Luca, multumesc mult pentru poza. Exact asa vreau si eu sa fac. Numai ca mozaicul meu va avea probabil patratele, nu hexagoane.
Ramona, sunt asa de intoarsa acum. Ce naiba fac? vazui ca e totusi controversata treaba asta. de ce le mai vand?
Tocmai trimisei un e-mail prietenei mele care a facut fizica atomica si lucreaza acum in spital la aparatura de radiatii sa o intreb ce stie despre asa ceva. De curand si-a pus si ea granit. Poate sa o rog sa vina cu Geigerul sa masoare radiatiile la placa ce vreau sa o pun? Of, Doamne, m-am imbolnavit, parole. dar de ce mai vand asa ceva? De ce nu pun un warning la magazin, asa pentru tantalai ca mine?

Mergi la inceput