America (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Eu sint si batrina si cu copii mici!
Unul mare si unul mic..8 ani si jumatate e dif intre ei .Doctorul m-a intrebat,cind l-am nascut pe-al doilea ,ca de ce i-am "spatiat" atita.Acuma i-as raspunde ca am avut o presimtire ca voi lua pauza de munca la al doilea asa ca am tras tare cit am avut numai 1.
Si eu ma gindesc la retirement si cred ca e normal de la o anumita virsta .Eu mi-am facut deja in RO 15 ani de pensie plus 4 de facultate plus un contract de asigurare facultativa asa ca voi avea ceva acolo plus asigurarea medicala gratuita in caz ca vreau sa-mi petrec anii pensie in RO .Aici ma gindesc sa prind 10 -15 ani de munca tot pt a avea minim pt pensie si asigurare medicala.Desigur ca si in combinatia asta nu voi avea parte de excursii la Paris insa ma gindesc ca macar un minim de subzistenta si asistenta medicala sa am sa nu fiu o povara pt copiii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu nu cred ca granitul este periculos, din ce am citit gazul radon pe care se zice ca il emana este mai periculos venind din straturile de pamant de sub casa si ramane trapped pe sub fundatie si se acumuleaza si se infiltreaza prin crapaturi in casa.
Sota-miu a avut o colega care a chemat o companie parca si au masurat si au gasit niveluri ridicate de radon si trebuia sa faca nush ce sisteme de ventilatie in basement ca sa rezolve problema. Nu stiu ce-a facut pana la urma ca acum nu mai lucreaza impreuna.
http://www.nsc.org/resources/issues/radon/faq.aspx un link cu info despre radon.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

m-am dus pana la ross sa iau un cadou pt un bridal shower si m-am intors cu un costum, o fusta, o perecehe de pantofi, o cutie de rahat cu fructe si nuci si...ceva micut pt mireasa :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, daca poate masura prietena ta e foarte bine. Vorbeste la Home Depot sa-ti dea voie sa masori tipul de granit pe care l-ai ales. Unele cica n-au nimic. Fiecare vine de prin alte parti, nu sint toate la fel.
Eu il am, dar daca ar fi sa instalez acum, cred ca as face chestia asta. Cred ca pur si simplu nu le-a trecut prin cap pina acum sa masoare chestia asta si nu exista standarde.
Stiu ca exista si alte surse de radon, dar de ce sa mai adaugam inca una?

Armina, eu am lucrat aici. Inca n-am minimul necesar pentru pensie, imi lipsesc vreo trei credite. Acum eu sper ca voi lucra cit sa-mi fac mult mai multe decit atit. Adevarul e ca nu stiu daca trebuie sa ne punem sperante in Social Security. Inca unul ca nea Tufis (vorba lui Lai) si bye-bye pensie. Am 401k si am tot intentionat sa deschid un IRA dar uite ca n-am facut-o inca. Sper ca ma tine sotul pe pensia lui, daca nu m-o lasa pentru un "model mai nou"!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Andreea, esti "serious shopper"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, Andreea, eu sunt inebunita dupa ross. Am luat ieri lui bebe o sacosa de hainute cu 70 de dolari! Am gasit rochii Calvin Klein acolo cu 50 de dolari si pardesiu Michael Kors cu vreo suta, parca.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai da, asta dupa ce hotarasem cu sotul ca mai taiem din cheltuieli ca s-au tot dus banii in vacanta. 'ete na.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noi avem zone exact la poalele muntilor unde pretul caselor e mai scazut (chiar daca zona e superba) tocmai din cauza acestor radiatii de radon. Este harta a orasului sa vezi unde sunt radiatiile cele mai mari.
Andreea, si te innoisi, hmm? pai poarta-le sanatoasa si bucurate de ele. Si eu imi doresc sa imi mai cumpar haine (mai ales ca le si port, nu zac in dulap), insa nu am timp de hai-hui-reala. Sau ma duc in magazin cu gandul sa imi iau ceva ce am nevoie sau imi doresc de mult timp (tot tanjesc dupa o bluza, tricou, ceva-ceva turcoaz, nu de alta dar mi-am luat cercei din nu stiu ce piatra care sunt turcoaz) si dau intai si intai o raita pe la departamentul de pitici si ma pomenesc cu un brat plin de haine pentru ei si fara chef sa mai caut ceva pentru mine .
Si mie imi place mult Ross-ul cat si Marshall-ul.
Mi-au venit cartile ce le-am comandat semestrul asta.
Astia de la Universitate baga niste preturi asa la jecmaneala. O carte de microbiologie la ei era $169 iar eu dupa ceva cautari am gasit-o cu $57 cu transport cu tot. pai sunt astia intregi la minte?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ah, ca mi-am amintit, pentru cine e interesat, of course. Am cumparat filme de pe romovie cu Maria Mirabela, Veronica, Ciresarii si Amintiri din copilarie. Calitatea filmelor e buna si un DVD costa $8.99.
Mie mi s-au parut grozave si folositoare, mai ales primele doua, pentru copilasii care vor sa vorbeasca romaneste.
De mare succes la noi este Maria Mirabela ca are multa muzica in el.
La 3 filme comandate, unul e gratuit.
Au si filme vechi, tot ce vreti gasiti acolo.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Multumesc, ma uit si eu pe site. M-a innebunit sotul cu filmele istorice! Pentru copii am Dumbrava Minunata, n-a avut succes deloc. Nu stiu daca as mai incerca altele.

Mergi la inceput