America (119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

News, pentru zburatori:
http://news.yahoo.com/s/cnet/20080815/tc_cnet/83011357831001831038

Citat:
Fliers are asked to dump out their beverages, take off their shoes, and go through a number of other time-eating security procedures at the airport--but at least some travelers may not have to unpack their laptops, the Transportation Security Administration announced Friday.
Starting August 16, travelers will not have to remove laptops from bags that are deemed "checkpoint-friendly." This category includes "butterfly style," "sleeve style," and "trifold style" bags. These styles were chosen after the TSA asked bag manufacturers to design bags that would not obstruct the image of a laptop when put through an X-ray machine.
The new guidelines are meant to "help streamline the security process and better protect laptops," the TSA said in a press release. It noted, however, that using one of the "checkpoint-friendly" bags will not guarantee that a flier will not have to unpack his laptop. "Given TSA's use of random screening protocols, TSA reserves the right to rescreen any bag or laptop," the TSA said. And, while some bags on the market may not obstruct the scan of a laptop, "most current laptop bags will not present a clear X-ray image and should not be sent through the X-ray with the laptop inside."
Even travelers with "checkpoint-friendly" bags should place them on X-ray machines "completely unfolded...so that there is nothing above or below the laptop-only section," the TSA recommended.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

P-asta ati vazut-o?
http://news.yahoo.com/s/nm/20080801/tc_nm/usa_security_laptops_dc

Citat:
WASHINGTON (Reuters) - U.S. federal agents have been given new powers to seize travelers' laptops and other electronic devices at the border and hold them for unspecified periods the Washington Post reported on Friday.
Under recently disclosed Department of Homeland Security policies, such seizures may be carried out without suspicion of wrongdoing, the newspaper said, quoting policies issued on July 16 by two DHS agencies.
Agents are empowered to share the contents of seized computers with other agencies and private entities for data decryption and other reasons, the newspaper said.
DHS officials said the policies applied to anyone entering the country, including U.S. citizens, and were needed to prevent terrorism.
The measures have long been in place but were only disclosed in July, under pressure from civil liberties and business travel groups acting on reports that increasing numbers of international travelers had had their laptops, cellphones and other digital devices removed and examined.
The policies cover hard drives, flash drives, cell phones, iPods, pagers, beepers, and video and audio tapes -- as well as books, pamphlets and other written materials, the report said.
The policies require federal agents to take measures to protect business information and attorney-client privileged material. They stipulate that any copies of the data must be destroyed when a review is completed and no probable cause exists to keep the information.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu ma antrenez sa trec oceanul inot.

Blackpanterro, acum vazui ce spui despre carti. Am mai cumparat si eu asa. Se aduna shipping charges. Mie imi place sa le cumpar la garage sales. Am cumparat pentru Alexandru carti de $30 cu 25 de centi!

Au mai venit niste pantofi de la Shoetrader. Imi placeau niste Mary Janes de la Naturalizer si exact aia nu se potrivesc. Se pare ca mi-ar fi trebuit mai lati. Shucks! In rest sint multumita. Cred ca trebuie sa mai vina vreo trei perechi.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Cami, am lamurit deci misterul literei M. Anuta mea e si ea de fapt Anamaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Blackpanterro, acum vazui ce spui despre carti. Am mai cumparat si eu asa. Se aduna shipping charges. Mie imi place sa le cumpar la garage sales. Am cumparat pentru Alexandru carti de $30 cu 25 de centi!

Si eu am vrut sa intreb daca e convenabil .Eu am tot cumparat de pe Amazon.com carti vechi dar ,asa cum zici,s-a adunat shipping charges ca pina la urma n-a mai fost ieftin de loc.Am luat un brat de carti duminica trecuta de la un garage sales cu numai 5 $.
Eu sunt in cautare de books on CD.Parca lui Dan ii place mai mult cind le asculta ,mai ales la casti ,decit cind i le citesc eu (de bine ce citesc ,probabil.)Daca stiti vreun loc unde gasesc ,ieftine ,trimite-ti si mie un link.
Citat:
Au mai venit niste pantofi de la Shoetrader. Imi placeau niste Mary Janes de la Naturalizer si exact aia nu se potrivesc. Se pare ca mi-ar fi trebuit mai lati. Shucks! In rest sint multumita. Cred ca trebuie sa mai vina vreo trei perechi.

Ramona,tu o concurezi pe Imelda Marcos?Zi-mi si mie ce faci bre,cu atitia papuci ca eu de cind nu lucrez nu mi-am mai cumparat decit citeva perechi (in 5 ani)si haine la fel .Ce dreaq sa fac cu ele ,unde sa ma imbrac si sa ma incalt daca nu ma duc decit la parc ,piscina ,library si d-astea .M-am "dichisit "si eu odata cind m-am dus la sedinta cu parintii si mi s-a parut ca se uita teacher cam in dungi la mine .
Cu laptopul ,ce sa zic ,sunt doar paranoici astia fara sa fie eficienti .Fiica-mea a avut laptopul cu ea cind a fost vara asta in Ro ,n-a avut nu's ce probleme ,doar ca s-a enervat ca in Germania i l-au aruncat aia cu bagajele mari ,cica nu avea loc la bagaje de mina .

Mergi la inceput

Am intr-adevar o boala cu pantofii astia. N-am cumparat nimic fancy, mai mult walking shoes si slides. Din aceleasi motive, ca unde naiba sa port unii mai de Doamne ajuta?

Eu de fapt am intrat ca am nevoie de ajutor. Am gasit un job opening sa lucrez de acasa. Nothing fancy, dar mi-ar prinde bine. Problema e ca n-am mai facut un resume de vreo zece ani. Chiar peste! Cine imi da si mie un sample? Am nevoie de o baza de plecare. Nu vreau sa fie "overdone" ca pe urma zic ca-s overqualified sau ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Fetelor care mi-ati urat drum bun, multumesc! Asa sa fie, ca mi-e cam teama sa zbor de o vreme incoace. Oana, ne prinde si noua bine informatia despre laptops, sper nu aiba pb sotul cu al lui, ca acolo isi are toate talk-urile...
Ieri nu mi-am dat seama ca avem Marii si printre noi si copiii nostri, asa ca le urez acum "La multi ani fericiti!" la toate si multa sanatate .
Ma intorc la facut bagaje, deja am intrat in panica, am asa de multe ca nu stiu cum o sa ma descurc.
Va pup si sper sa mai pot intra curand pe aici, depinde de ce fel de conexiune internet o sa am unde mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ramona ,eu sint in aceeasi situatie ,tot sterg si scriu..sau scriu si sterg .. depinde.
Eu am dat cautare pe google cu " free sample resumes' .
In principiu structura e cam asta
http://jobsearch.about.com/od/sampleresumes/a/resumeformat.htm
Adica informatii de contact ,obiective ,calificare si cursuri si experienta profesionala .
Eu mi-am facu unul de baza cu date de contact si calificare ,ca alea sunt neschimbate si la obiective si experienta profesionala cum ziceam mai sus ,scriu sau sterg in functie de jobul pt care aplic.
Cred ca idea e sa fii cit mai la obiect si sa le spui inca de la objective ca jobul ala e visul vietii tale si ca ai lucrat aia chiar si pt o perioada scurta de timp.Cel putin pt job d-asta nepretentios pt care apilc eu cred ca e ideal asa ..La cariere universitare se schimba lucrurile...
Poti sa cauti mai concret sample resume in functie de meseria ta .Eu am gasit cu accountat sample resumes o multime de exemple concrete .

Mergi la inceput

Armina, multumesc. M-am apucat sa caut online si mi-am facut o idee.
Sper sa nimeresc sa laud exact ce cauta ei, ca n-am o descriere foarte clara a jobului.
Anyway, m-as mira sa iasa ceva. A postat o tipa pe un forum si deja zice ca are e-mails peste e-mails.
Eu nu cautam job, dar asta pare simplu, e de acasa si parca-s prea "rusty" deja.

Mergi la inceput

Musetto, nu te panica. Spor la bagaje (nu lua prea multe) si vacanta placuta!

Mergi la inceput