America (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, eu sint pentru a evita orice medicament, test etc.

Fetele care va uitati pe romovie, faceti va rog si recomandari.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Eu m-as uita la:
Ciuleandra,Felix si Otilia,Moara cu Noroc,O noapte furtunoasa,O Scrisoare Pierduta,Take, Ianke si Cadir,Visul unei nopti de iarna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am hotarat sa nu il fac.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Azi am castigat la baza un lantisor de aur cu o inimioara, in valoare de $80, nu imi venea sa cred :) .L-am dat mamei ca nu ma pasioneaza aurul dar am fost toata emotionata ca nu am mai castigat nimic la tragere la sorti pana acum.

Miere, mai bine intreaba doctorul inainte.Mie mi l-au facut de doua ori cand am aplicat pt acte la baza.Cica prima data nu a fost concludent.
Apoi pe Aidan l-au chinuit enorm incercand sa il faca cand ne-am intors din Ro, cica tara cu nivel ridicat de TBC.Atata a lalait-o aia cu seringa in piele si el urla si dupa cateva secunde i-am spus sa inceteze ca eu nu mai vreau sa se chinuie.Si nu am mai revenit.

Ce frumos a performat Liukin! Superb, ma bucur ca a castigat aurul, bravo ei!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Yoohoo, am castigat o licitatie pe eBay la carti pt Aidan, 33 de carti la $15.Si mai licitez una de 21 de carti.Acum ma apucat nebunia cu cumparatul cartilor dar ma gandesc ca iarna o sa fie lunga din nou(cam 6 luni de frig) si o sa avem ce face in casa.

Andreea, felicitari pt cetatenie!

Abia astept sa incep si eu procesul in octombrie.Nu de alta dar o sa imi expire pasaportul si nu am chef iar de mers in RO si de stat la cozi.

Mi-am comandat tricou cu Obama sa il port prin baza si bumper sticker cu Texans are voting with Obama, is curioasa daca cineva va spune ceva :)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciufu, miere, mersi frumos
Eu cred ca iau pentru copii si apoi ma lansez pe Iancu Jianu, dacii, Stefan cel Mare, din astea, istorie.. mie imi plac de lesin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc pentru recomandari, inca nu m-am hotarit ce sa cumpar.

Blackpanterro, you lucky girl!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miere merci mult. Si noi tot la stadiul asta suntem au pus anuntul si au facut selectia si acum au trimis aplicatia PERM. Unul dintre motivele pentru care sper sa ajunga cat mai repede GC este ca as vrea sa mergem in tara la anul si parca nu mai am chef sa mai pierd vremea la ambasada sa ne puna viza in pasaport- acum cum ne-o fi norocul.

Lucasmom merci pentru raspuns aoleu .. 4 ani!!! ar fi tare neplacut sa stau atat sa astept - sper ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile. Merci pentru link este interesant.

Andreea felicitari pentru cetatenie.

Musetto drum bun.

Ramona multumim frumos.. sa fie.. - si ca sunt Marie multumesc si pentru urari.. atat tie cat si lui Ciuf si urez si eu la multi ani tuturor Mariilor.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cami, noua ne-a venit intr-un an dreptul de munca, iar apoi in 8 luni GC. Noi initial am aplicat in 2001 si am schimbat un avocat care ne tot taragana. In cele din urma am profitat de noul sistem de aplicare si a mers mult mai rapid.
Poti verifica statutul pe viza buletin.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ramona, numai cu lantisorul ca la carti nu se inghesuia nimeni

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput