America (119)
Raspunsuri - Pagina 20
blackpanterro spune:
Ramona, aici shipping-ul a fost ieftin, $4.70 pt tot.Si totalul a fost $20.ceva centi pt 33 de carti.Tot e foarte ieftin ca nu as gasi aici niciunde o carte cu $0.60
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ruxij spune:
Maine eu plec in India si nu cred ca voi avea internet! Va salut si tineti-mi pumnii sa ma intorc cu bine. Voi pierde si finalele pe aparate la gimnastica :(, dar sincer nu cred ca o sa castige romancele nimic si vad ca desi mi-am propus, nu pot sa simt prea mult patriotism american, cu atat mai putin rusesc asa ca dc. castiga rusoaica aia nu ma prea intere :))
ciuf spune:
Wow, Ruxij, India!!! Ai grija ce mananci pe acolo. Al meu sot a bolit 4 zile dupa intoarcerea acasa (diaree, voma). Iar un coleg de-al lui a venit cu holera.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
arminad spune:
Drum bun ,Ruxij!Hai mey ca au si aia internet ,cum sa n-aiba .Trimite-ne si noua cite-o poza ceva ,ca de poze cu Parisul e plin DC -ul da 'India e altceva.
Ramona J spune:
Drum bun Ruxij. Ai grija ce maninci pe acolo. Lasa ca poate ia Izbasa ceva la sol. Da, mai ia si rusoaica aia cite ceva.
Blackpanterro, a fost ieftin shipping. M-am uitat si eu la loturi de carti. N-am prea gasit sa ma intereseze, ori unele le aveam, altele nu le-as fi vrut... Daca le iei pe alese si platesti shipping la fiecare bucata nu prea merita. Noi avem sute de carti, dar tot nu ma pot abtine. Uite ca mai am o patima pe linga pantofi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Merci gagici! Sper sa ma intorc in viata de acolo. O sa am grija sa ma spal cu pe dinti cu apa din sticla si sa nu prea mananc decat paine si orez. Mi-am luat la mine biscuiti. Ne-au zis ca nu prea o sa avem acces la internet si ne-au recomandat sa nu ne luam laptopurile. S-ar putea sa fie acces la internet la receptie, un calculator acolo, la UNELE dintre casele de oaspeti la care vom sta. Parca vad ca la a mea n-o sa fie deloc, ca asa am eu noroc:))
Da mai Ramona, e buna rusoaica, m-am uitat azi in reluare la evolutiile ei de la individual compus :))
CamiM spune:
Inca o medalie de aur pentru Romania la....maraton!!!
Ramona aha... atunci pe 8 si 9 septembrie dati iar de baut.. Bafta multa cu job-ul.
Ciuf merci mult pentru raspuns... sper sa mearga si la noi lucrurile cat mai repede cu GC. Avocatul asta ne-a fost recomandat de scoala (lucreaza cu ei cand e vorba de vize, GC etc) si cum ei platesc o parte din costuri nu prea putem sa schimbam. Sper sa fie ok.
Ruxij drum bun si cum spuneau si fetele mai inainte abia asteptam poze. Din cate imi spunea o prietena care a fost in India e bine sa eviti mancarurile cu carne.
A propos de romovie asa m-am bucurat cand am vazut ca au "O scrisoare pierduta".. dar eu as vrea versiunea mai noua.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Cami, la noi in familie ploua cu sfinti, asa ca bem intr-una.
Ruxij, cit zici ca stai acolo? Zau asa, nu uita aparatul de fotografiat. In ce oras vei fi?
Am gasit un montaj fain pe youtube, desi calitatea e cam slaba:
http://www.youtube.com/watch?v=a_IHq5eJyBg&feature=related
Sper ca merge.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Eu de stat acolo stau doar doua zile, am scurtat cat am putut, dar e departe rau, asa ca practic stau o saptamana. Ma intorc vineri noapte si mi-am luat hotel la aeroportul din Indy pentru ca mi-e ca voi fi prea obosita pt. a conduce o ora noaptea dupa asa o calatorie. Asa ca acasa ajung sambata dimineata practic. O sa fiu in Bangalore.
Azi am gatit la greu pt. ai mei ramasi acasa (Bogdan si tatal meu). Sper ca se vor descurca, tata si conduce si vorbeste si engleza, nu excelent, dar se descurca bine pt o conversatie de zi de zi. Va trebui sa il duca pe fi-miu si la lectia de pian, inot, Kumon. Of! Abia astept sa treaca. Nu sunt prea incantata deloc de calatorie si nu ma intereseaza sa vad nimic acolo, vreau inapoi acasa. Mi-am facut un bagaj mic de mana, eu sunt minimalista. Da' v-am zis-o p'aia cu cc culmea minimalismului? Cand am fost la o conferinta in St Louis in vara asta, am uitat sa imi pun chilotii in bagaj