Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!
Roxana - felicitari pt rezultatele bune la eco! Fetele sunt tare simpatice sa stii!! (cum cred ca putem spune despre orice copil ce ne apartine :)) ) Ca sa nu mai discutam ca te distrezi mai bine la cumparaturi pt fete (parerea mea!!). Am fost sambata sa-i cumpar finutei mele diverse chestii pt luatu din mot care va avea loc vineri! Nu pot sa va spun cam cat de tare m-am distrat!!! I-am luat o rochita din voal si ciorapi subtiri (da, da, de-aia de care purtam si noi... ce ele nu au voie??? chit ca nu pot sa mearga singurele inca... :))) ). Pe langa asta i-am mai luat o fustita mini :)))) de blugi si un bolero etc etc.... Sa mor de ras nu alta!!!!!
Cristi - ce bine ca ai terminat cu mutatul... La mine inca nu se intrevede nici macar o data aproximativa la care as putea sa ma mut inapoi acasa si-asa nu mai am chef sa dorm in case straine...
Daiopri - vad ca suferim de acelasi tip de paranoia!!!! Las' ma tata ca totul va fi bine!!! Ieri mi se parea ca baietu meu nu mai misca la fel de mult (?????), pana la urma, pe seara a dat saracu reprezentatie ca s-o linisteasca pe masa, da' ti-ai gasit liniste??? I dimineata asta am luat-o de la capat, chit ca stiu ca se trezeste tarziu (foarte serios, in general pe timpul zilei il simt dupa ora 11) si cum zicea si roxana, e prea devreme deocamdata sa ne facem griji pt cat de des misca, se poate muta mai in spate si iaca nu-l mai simti asa puternic!!
Intre timp cred ca intru intr-o noua criza de personalitate (lucru care mi se intampla numai de cand il am pe Matei la purtator). am impresia ca toata lumea m-a lasat balta, asa ca daca ma suna saracii oameni ii tratez cu... intelegeti voi! Am impresia ca si mama m-a uitat!!! Am innebunit cumva???
In rest sa speram intr-o zi frumoasa azi!!!!!!

18+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Albinuto ia citeste matale fix in susul paginii.
Cristi haha tu faci misto de mine intentionat?
Andre_eaaaaaa unde eesti??? cand faci morfo ca poate ai aceeas faza ca mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Roxana, cand am ajuns acasa fata a fost foarte fericita, alerga de la unul la altul. I-a fost si ei dor de noi, desi il iubeste mult mult mult pe bunicut. Trebuie sa spun ca in ultima perioada (doua saptamini asa) are o usoara preferinta pentru mine, ma copleseste cu atentii, pupici, in detrimentul lui Paul care sufera(nu glumesc, e racusor sensibil). Cand o ia Paul jos dimineata sa bea lapte intreaba imediat (dupa ce a baut laptele ca inainte nu are chef de nimic): un`e`i mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Si tot Roxana, ma bucur ca a fost totul ok la ecografie, sa traiasca strumfuletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Roxana, multumesc mult pentru incurajari.Nu am testul in fata dar m-am uitat aseara pe el si la Trisomia 21, scrie Risc Crescut "1:116".

revin cu intrebarea, daca ma poate ajuta cineva: ce sa-i cer dr Iosup cand merg vineri la el, in afara de eco aferent TT, morfologie, 4D,DOPPLER?????
please help

multzam mult

cadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Si eu am vrut sa scriu ieri dar nu am fost in stare dupa ce am citit de michelle (de mimika stiam).

michelle cuvintele sunt de prisos, orice am spune nu iti poate lua durerea. Noi suntem cu sufletul langa tine si ne rugam la Dumnezeu sa te ajute sa treci peste suferinta si sa iti dea copilasul mult dorit.

mimikasuferim si noi pentru pierderea ta. Eu te admir din tot sufletul ca ai avut puterea de a povesti ce s-a intamplat si pentru ca esti o luptatoare. Sa va ajute Dumnezeu!

venerata ca ecografist bun eu ti-o recomand si pe dna. dr. Klein de la Polisano. Dar si la ea se ajunge greu, se fac programari de acum pentru noiembrie.

selene felicitari pentru fetita!

porumbita nu exista remediu pentru tensiunea mica, ti-o spune cineva care are tensiunea normala 8 cu 5. Incearca sa bei cate o cafeluta si sa mananci ciocolata neagra. Si sarea e un remediu bun dar nu stiu daca e indicat acum sa mananci sarat.

roxana ma bucur ca bebe e OK.
Tu nu te vezi mama de fata, eu nu ma vad mama de baiat. Pur si simplu mi-e imposibil sa imi imaginez cum ar fi sa am baiat, nu ma vad de mana decat cu 2 fetite cu codite

Ieri l-am simtit si eu pe bebe super bine pentru prima oara. Am fost la cosmetica si cat am stat acolo intinsa a miscat intr-una. Barbatu-miu a zis "aoleu, e si asta fata, i-a placut la cosmetica!".

In weekend am fost la Targu Jiu. Drumul a fost super nasol, mai ales la dus, am facut 7 ore fiindca am prins 2 blocaje in trafic. Ultimele 4 ore mi-a venit sa vomit intr-una, m-a durut capul si burta.
Dar cand am ajuns acolo Ioana ma astepta la poarta cu mama (vorbisem la tel. cu 5 minute inainte sa ajungem) si topaia de fericire. Fetelor, credeti-ma, cand am vazut-o nu am mai simtit nici greata nici durere, pur si simplu au trecut ca prin farmec. Nu va mai spun ca mi-au dat lacrimile de saracuta nu intelegea de ce plang, nu sunt fericita ca o vad?
Fetelor, dragostea asta de mama ma uimeste incontinuu. In fiecare zi simt ca nu pot sa iubesc mai mult de atat si totusi pe zi ce trece o iubesc si mai mult.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 17+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Heeyyy, super Roxana!! fetitaaa!! vii cu intariri, ca eram cam pe lipsa...ne doboara baieteii pe aici Sa-ti traiasca ingerasul orice-o fi el si sa fie sanatos si glumet ca mamica lui!

pusyketa eu am doctor, n-am doctorita, dar este foarte comunicativ si de treaba, Dr. Calciu - Filantropia.Are mare experienta in urmariri de sarcini si nasteri (cel putin 20 de ani). Iti spune cate-n luna si-n stele, este disponibil la telefon oricand vrei...

Mamicilor care stiti mai multe, burtica mea se intareste din cand in cand, se face ca o mingiuca dar se relaxeaza in timp, oricum din cauza dimensiunilor uterului, pielea este f intinsa, buricul sta sa faca poc, chiar am observat ca atunci cand merg, buricul se misca. Una peste alta este mult intarita fata de ce stiam eu pana acum... Copchilul se misca, il simt cel putin in 2 reprize pe zi. Este normal ca burtica sa fie mai tare? Maine ma duc la vizita lunara la dr si am sa intreb si acolo...voi ce stiti?

Oh si de 2 zile am niste picioare umflate, de nu le mai recunosc...deja incaltatul cu altceva ce nu-i f comod este imposibil.

Porumbita mare pomana ti-ai facut cu topicul referitor la cheltuielile din primul an cu bebe... tare bun!! intru si eu sa citesc ce mai zic fetele, si usor usor mi se contureaza care-i necesitatea adevarata si care-i moftul, in cresterea copilului mic.

Catalina

20+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

iris ma bucur ca v-ati distrat in weekend.
Sa sti ca si Ioana cand era la varsta Francescai a inceput sa manifeste on iclinatie vadita catre mine, care spre disperarea sotului a evoluat intr-atat incat nu vrea sa stea decat cu mine, eu sa o imbrac, eu sa o spal, eu sa-i dau sa manance, eu sa ma joc. Tot timpul zice "eu cel mai mult o iubesc pe mami" si "eu si mami suntem doua prietene, tati e baietel" (a fi baietel inseamna sa te descalifici in ochii ei ).

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna dimineata,

Catalina, multumesc pentru sfat. Si eu tot catre Dr. Chitescu inclinam dupa ce am mai citit ieri pe forum.

Roxana, ma bucur ca totul a fost OK la eco. Cat despre faptul ca nu ai reusit sa afli ce este, poate putin suspans nu strica ! Eu la primul bebe abia prin luna a 7-a am aflat ca o sa fie baiat. Dr. meu nu se prea hazarda sa dea pronosticuri si pana la urma am mers la altul care mi-a spus ca o sa fie o ...putzulica .

Mai am si eu o intrebare. Fetele care au facut-o, imi puteti spune cam cat dureaza eco pentru dublu test. Ma duc astazi la 2 si am ceva emotii.

Toate bune,

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 11s+

Mergi la inceput

billy pot sa fie contractii. Intreaba neaparat doctorul, paote e cazul sa iei no-spa regulat.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput