Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

anca, asa si eu.ecografia aia morfo se face in jurul sapt 20 daca bine stiu eu. mai am un pic de asteptat. o sa fie totul bine!

16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor.
Cristi gata cu mutatul de tot? daca e asa, bravo, o sa fie mult mai bine de acum. cat despre kg in minus ale sotului.. las ca e bine asa
Edinutz tot asa cald la tine? va tin africanii in curenti calzi
Iris ce a zis Francesca cand v-ati intors?
Carmen dar di ce sa nu mai intri pe DC? pai nu de asta suntem aici, sa ne ajutam? rezultatele la CMV sunt ok, adica inseamna ca ai avut infectia si ca acum ai imunitate.
Daiopri imi pare rau ca nu poti gandi pozitiv in prezenta vestilor astea.... eu cred ca ar fi bine sa fim exact invers - trebuie sa avem incredere!
Alina tinem pumnii ptr azi la eco morfo, sa fie totul super ok.
Lisa si eu am mancat in sfarsit mici in week end (aoleu sper sa nu enervez cu poftele pe nimeni de dimineata... scuze in avans! )
DarkBendis imi pare bine ca te-ai simtit ok in week end. da, da, sa stii ca mingea medicinala prinde tare bine!! succes si tie la dr!
miericico alea sunt ceva contractii cand simti burtica grea... incep sa fie incet-incet normale.
Anca_ unde plecati in concediu? in hawaii parca?
ce sa va zic despre mine, am fost la control ieri, totul ok, mormolocul tot cu o saptamana mai mare (15s 4-5 z dupa calcule, 16s 2z dupa marimea la ecografie). ar fi sanse sa fie fetita, dar doar prin eliminare ptr ca NU a vrut sa desfaca picioarele deloc, am stat vreo 20 de minute razand la eco, doctorita s-a dat de ceasul mortii, radeam ca nu plec de acolo pana nu ne arata ce e. nici macar pe sonda intravaginala nu s-a vazut mai nimic ptr ca era cu capul in jos (ca fra-su, deh, sa semene, nu?). asa ca.... ce sa va zic, eu am incredere in ea - dar lucrurile se pot schimba la urmatoarea ecografie. dar in rest... totul ok in parametri.
multumesc tuturor care s-au gandit la mine, sunteti niste scumpe!
sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Mimika, m-a impresionat povestea ta si mai ales curajul si optimismul tau. Iti doresc din inima un bebelus sanatos si frumos, si sper sa fiu "prin preajma" sa ma bucur de bucuria ta.

Porumbita, si eu am tensiune mica, mi se pare ca si Ledi la fel era, nu e nici o problema, important e sa nu fie prea mare. Probabil te mai simti ametita, mai ales daca te ridici brusc. Eu mai beau cite un pahar de cola, cafea nu suport.
Dureri laterale am avut si eu acum citeva saptamini, chiar puternice, mi s-a spus ca sunt normale, dureri de crestere.

Apropo de dureri, va spun fetele ca sa nu va alertati degeaba(desi probabil o sa o faceti) peste citeva luni... pe la 27-28 saptamini cu Francesca eu am avut dureri teribile de burta si am mers la urgenta... stiti ce se intimplase? se intorsese fata cu capul in jos. (de multe ori se intimpla devreme la prima nastere, la a doua mult mai tarziu). Si pentru ca unii copilasi, finuti, se intorc incetul cu incetul, in zile, nu simt mamele...dar a mea s-a intors cam brusc si eu sa lesin de durere. La controlul de dupa-masa era cu capul in sus, seara am mers la urgenta si domnisoara se intorsese....

Roxana, ce dulce e al tau...si istet!

Billy, sunt de acord cu tine, nu cred in chestia cu dusmanii...de exemplu pe mine cine sa ma dusmaneasca si de ce? Ca eu nu dusmanesc pe nimeni.

Edinutza, lasa ca noi am avut saptamini insorite si calde, acum ne prinde bine si un pic de ploaie... rau e doar ca daca stau toata ziua cu fata in casa (ieri am iesit doar 1 ora si un sfert afara, si nu din cauza ploii ci a vantului) ne apucam de facut prostioare, ieri am desenat peretii amindoua. (adica recunosc ca a fost ideea mea, daca in camera respectiva tot varuim in curind macar sa ne distram un pic...si la care sotul meu drag mi-a spus ca tot eu va trebui sa ii explic copilului de un an si 8 luni de ce nu se mai deseneaza peretii dupa ce am varuit...adica am creat un precedent)

Lisa draga, lasa ca creste burtica de o sa iti fie dor de asta micuta peste citeva luni... Hash brown, mi-ai facut o pofta, imi aminteste de vacantele noastre in State...

DarkBendis, draguta cumnata ta, si norocoasa tu! Sa porti hainele sanatoasa! Si eu simt zvicnirile toata ziua, ieri mai ales cind era Francesca prin preajma si mangaia burtica, cred ca bebe isi simte surioara.

Daiopri, norocoasa familia ta ca are asemenea bucatar in casa... uite ca sa te alinez iti spun ca ieri am facut si eu supa de pui pt gaza si varza a la Cluj pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Buna dimineata!
Am vrut sa scriu de ieri,dar parca in fata durerii celor doua minunate fete,am simtit nevoia sa pastrez tacerea.
Am luat dublul test,care a iesit "bine",din pacate l-am uitat acasa si nu stiu sa va dau mari amanunte.Poate dupa-amiaza.
Ieri am fost la Babes unde am facut chlamidia si toxoplasmoza.Toxoplasmoza a iesit negativa,chlamidia dureaza 10 ZILE LUCRATOARE!
Mai aveam doua de facut(nush ce,ca nu inteleg scrisul de pe trimiterea aceea,dar presupun ca e ceva lysteria si ce mai trebuie),dar cand am auzit ca mai dureaza si alea 15 zile lucratoare,am zis ca merg in alta parte sa le fac,ca oricum tot un munte de bani dau pe ele.
In rest toate bune,m-am programat la o alta doctorita maine,pentru ecografie,o sa merg cu rezultatele toate pe care le am si sa vedem ce ne spune.
Apropos.....o doctorita buna,dar BUNA,care sa-si dea interesul pentru pacienta,sa aiba rabdare sa stea de vorba si sa iti explice tot ce trebuie,care sa stie ce trebuie sa faci la fiecare moment al sarcinii.....stiti cumva? Imi recomandati ceva?

Multumesc! Mai intru dupa-amiaza! O zi buna tuturor!

16+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

roxana - ma bucur pentru rezultatele bune de la eco. ai doi copii tare isteti.

de mutat aproape am terminat - mai avem de adus o groaza de lucruri dar avem ce ne trebuie sa supravietuim. doar o oala nu am - doneaza cineva? aveam una da am aragaz nou si nu stiam cum functioneaza (e electric) si am ars-o iremediabil.

inca ma dor toti muschii - inclusiv palmele si talpile, si incerc sa ma obisnuiesc cu spatiul mare - de la 30 la 90 mp se simte diferenta.

la analize eu nu ma pricep asa ca nu imi dau cu parerea

astept ora 5 sa-mi vad puiul.

18+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

neatza!

va multumesc tuturor pentru urarile de bun venit, edinutza, daiopri, carmen....
Alina, cum a fost la Iosup?Eu ma duc la el vineri dimineatza.Abia astept

Roxana, ma bucur ca totul a fost OK la doctor.M-am uitat pe analize si pliul nucal era de 1,8 mm la ecografia pentru DT.

Fetelor, aveti idee, avand in vedere ca vineri, cand ma duc la Iosup, voi avea 15 sapt+, ce ecografie sa-i cer sa-mi faca: morfologie,Doppler,eco 4D???? Nu ma pricep deloc la astfel de lucruri.

pupici si mii de multumiri

cadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata,

Ieri nu am mai intrat pentru ca nu am mai fost in stare dupa atatea povesti triste, am fost pur si simplu daramata.

Nu stiu cine zicea de paranoia, insa ieri la mine a ajuns la cote alarmante, astfel incat am sunat la medic sa imi faca si alte teste, insa m-au linistit ca mi-au facut dry test si ca ei altceva nu recomanda si sa astept linistita morofofetala la 22 saptamani. Acum sunt parca mai calma, dar ieri am fost la pamant, mai ales in prima parte a zilei.

Cristi, bine ca esti aproape gata cu mutatul. Noi abia incepem in septembrie si ma iau nervii numai cand ma gandesc, mai ales ca nu era absolut necesar, mai ales acum. Sa vii cu vesti excelente de la doctor!

Mai citesc din urma si revin.

Pupici.

Bee15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cadia super buna valoarea de la pliul nucal. nu prea vad care ar putea fi problema aparuta la DT - foaia in fata cu estimarile de trisomie 18 si 21?
Albinuto lasa paranoia ca nu face bine la ten . i-ar trebui mamicii niste teste de relaxare, ca copchilu e bine
Cristi bine ca ati terminat cu mutarea, cred ca acu vi se pare ca stati in castel - diferenta e chiar mare. las ca se umple casa din ianuarie... nu o sa stiti cum
puteti sa radeti acu de mineee.. pana nu mai puteti - dar eu nu ma vad mama de fata. nu realizez nimic acu', parca-s in blackout . sper sa imi revin.... sau poate lipsa asta a mea se datoreaza faptului ca o sa ii creasca ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

roxana -nu pot sa rad de tine ca nici eu nu ma simt mama de baiat. deloc. nu stiu ce si cum e normal in dezvoltarea baietilor, ce trebuie sa invete... nimic.

ma consolez doar ca:
1. baietii tin mai mult la mama ca la tata
2. nu au nevoie de aceeasi cantitate de haine /cosmetice/ pantofi/ accesorii in adolescenta

18+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Roxana, de ce sa nu te vezi mama de fata? Ai vreun feeling ca in burtica creste o printesica? Ati vazut ca eco? Daca ai scris mai in urma, scuze, dar tare sunt uituca de cand am burta. Creste burta, se scurteaza mintea. Bine ca e temporar.

La mine se vede burta prin haine si sunt tare mandra, de altfel cred ca toate suntem. De cand nu mai vars (sper sa nu o iau de la capat) si mananc si eu mai normal, se cam acumuleaza kg, desi conform calculatorului de sarcina, sunt in grafic. O sa mai fac niste poze si le pun ca sa imi vedeti si voi burtica. Si voi sa faceti la fel!!!!

Bee15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput