Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Porumbita eu am tensiunea mica,mica,dar beau dimineata o mare cana cu lapte si cafea...ma ajuta un picut...da' mai bine tens mica,decat mare!!!!!!!...
nu stiu cine intreba despre dr IOsup ce fel de eco sa-i ceara sa-i faca...in functie de ce sapt esti,iti spune el...pe bune,mi-a placut atat de tare de el ca m-as muta la el sa aiba grija de noi...
m-a sunat sotu ca a luat rez de la DT si dr de la laborator i-a zis ca sunt foarte bine!!!
fetelor,ieri am dat in patima gatitului!am facut ciorba de loboda,varza murata,calita cu kaizer afumat si rosii(a mancat barbata-miu aseara juma de cratita),cartofi la cuptor si am pregatit si un sos pt paste pt azi,apoi am si calcat vreo 3 ore....cred ca incep sa-mi revin la normal...
[red]hai sa radeti!...acum vreo 3 zile eram prin carrefour cu sotu si copiii...la un moment dat fi-mea si-a luat un joculet de cativa lei...fi-miu ii cere lui ta-su alt joc care costa mult,la care sotu' meu ii spune ca nu-i ia jocul,ca e scump si nu-i trebuie...ce raspunde Amedeo?!,,PAI,DA,EI II LUATI TOT CE VREA,APOI SE NASTE SI ASTA SI II LUATI CE VREA EA SI PT MINE ,NU O SA MAI RAMANA BANI!!!''suratelor am ras de am crezut ca mor!!!!!!e genial!!hai ca va tzuc pe toate!
a!am sters numele fetei ca familia nu vrea ...suntem in discutii!...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

roxana - nu fac mai misto.

da io vin dintr-o familie in care apar barbati doar prin alianta - am doar verisoare!!! nu imi dau seama cum e sa ai baiat.

acuma e prima data cand a lovit asta mic intr-un loc dureros - nu stiu in ce a dat dar doare.

18+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata!

Roxfelicitari pt. bebelusa.

Si eu ca si Miereamara cu burtica...sper sa fim bine.
Dragelor, bebelusul meu, azi de dimineata pe la 4,45min. cand am fost la toaleta, s-a miscat aproape 30min. cu mici pauze de 3-4 min.si ce...am mai adormit pana la 6,30...nu, am asteptat sa adoarma bebe si apoi si eu, vad ca acum s-a trezit iar dar este mult mai cuminte, a dat de cateva ori turul burticii si s-a mai linistit...tare-l mai iubesc

pupici la burtici si sunt prin preajma.

17+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Naty - :)))))))))))) foarte tare sotul tau!!!!! :))))
Billy - si burtica mea e tare! Dar cred ca e normal avand in vedere ca e prima sarcina si muschii si pielea se intind la maxim! Pe mine a inceput sa ma jeneze cand ma aplec!

18+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

billy pot sa fie contractii. Intreaba neaparat doctorul, paote e cazul sa iei no-spa regulat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 17+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

OK, si daca ar fi contractii, trebuie sa le anihilam neaparat, nu? Nu stiu cum sunt contractiile, dar cred ca forma asta de mingiuca mi se defineste cand folosesc muschii abdominali la ridicat din pat, la intins,etc.

Catalina

20+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Iris, saru mana de urari. si Patrick are faze din astea in care vrea ba doar cu unul ba doar cu celalalt... io una prefer fazele in care il vrea doar pe ta-su ca mai respir nitel
RalucaAlexa esti doar gravida - de nebuneala nu se pune problema complet
Raluca heheh cred ca te-ai topit la intalnirea cu Ioana, draguta de ea . asa e, iti trec toate durerile cand ii vezi fericiti.
Cata multumesc si tie, esti o draguta. da, alea sunt contractii. atata timp cat nu dor nu is problema. poti lua oricu no spa.
Venera chiar pan la 30s sper sa nu ma tina in suspans maimuta asta . eco de dublu test tine la fel ca si una normala - doar cat sa faca masuratorile corect. succes mult azi!
aryia bietul Amedeo... pai nu are dreptate????
hehehe ce mai stiu ei ce le trebuie, imediat felicitari pentru rezultatele bune la DT!
Tuchi multamesc si tie. esti ok azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

billy pai da, trebuie anihilate pentru ca pot scurta / deschide colul. Dar numai doctorul tau poate sa iti spuna daca sunt cu adevarat contractii si daca trebuie sa iei ceva contra lor.

cadia nu stiu de care eco sa ceri, dar precis va sti doctorul ce sa faca.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am vorbit acum cu Ioana la telefon si mi-a zis "mami, azi e abia marti, mai e mult pana ne vedem ... sa fi cuminte, sa nu plangi!"

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Roxana, multam. Nu-ti doresc sa stai atat de mult in suspans, nici nu va face bine . In cazul meu, nici dr. nu s-a grabit sa-mi spuna ce este, dar, marturisesc ca nici eu nu tineam neaparat sa stiu. La mine in familia mamei era o gramada de fete, mama are 2 surori, iar in generatia urmatoare au fost 5 fete (eu si 4 verisoare). Una dintre ele a nascut ...tot o fetita, si iti dai seama ca in sufletul meu imi doream ca eu sa am baiat, ca sa spargem gheata. Pana la urma am mers la alt dr pentru ecografie si am aflat, spre bucuria socrului meu (si nu numai ) ca o sa am baiat.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 11s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Albinuto ia citeste matale fix in susul paginii.
Cristi haha tu faci misto de mine intentionat?
Andre_eaaaaaa unde eesti??? cand faci morfo ca poate ai aceeas faza ca mine?

Citit, facut de ras, felicitat Roxana din toata inima!

Pai fetita mea trebuie sa aibe prietene, nu?

Bee15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput