Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Porumbita, si eu am tensiunea mica, fara cafea as fi terminata. Norocul meu este ca o suport (ma refer acum in timpul sarcinii), iar dimineata o savurez cu mare placere. Numai una pe zi, nu fac abuzuri.

Ariya, simpatic foc Amadeo! S-a simtit discriminat! Astia mici, care simt putin ca pierd teren, devin gelosi si in sinceritatea specific varstei nu isi ascund sentimentul asta. Mai are si Vlad uneori mici comentarii de genul "of, tu si fetita ta!" (ca acum ne dorim fetita si asa am apucat sa-i spunem) cand ii spun sa aiba grija sa nu ma loveasca la burtica. Dar cea mai tare perla a scos-o cand l-am anuntat ca o sa mai aiba o surioara/un fratior, si i-am spus ca e inca mic(a) si ca e la mami in burtica. Eram la masa cu si deodata ma intreaba "Mami, dar tu poti sa mananci?"; "Da, dar de ce ma intrebi?"; "Pai, nu-l murdaresti pe cap cand mananci?"

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 11s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ariya, Naty, multumesc.O sa ma las pe mana dr Iosup ca vad ca este f.f.f.laudat.

Desi sotul meu nu ar vrea sa stie sexul lui bebelica eu abia astept sa merg vineri la Iosup poate aflu ceva in sensul asta.

Mamicilor,scumpicilor, voi ce stiti, am sanse sa aflu daca va fi baiat/fetitza, daca am 15 sapt+ ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor,

Mimika - iti admir curajul si tarie, bine ar fi sa putem fi toate la fel
Michelle - sper sa te incurajez singura, sa nu renunti, stiu cazuri asemanatoare (vecina mea) in care pe la a 3,4 sarcina a adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa, intre timp mai adoptase un baiat.
Alina - sper sa te linistesti azi dupa eco - tin pumnii sa fie ok
Cadia - bine a venit printre noi, sarcina usoara si bb sanatos
Roxana - ma bucur ca l-ai vazut pe bb si e ok, sper sa iti arate data viitoare putza
Selene - ma bucur ca esti bine si sa iti traiasca fetita

Eu ieri am iesit in parc cu bicicleta si am jucat berminton, a fost super. Am inceput sa recuperez si din kg. pierdute . Mai vom. dar mai rar cam 2 ori/zi
Au aparut insa noi probleme la mine, banui din cauza ca mi-a scazut imunitatea... mi-au iesit niste pete rosii ,nedureroase, in fundul gatului, pe cerul gurii si pe limba, si mi-a mai iesit si un herpes la gura sunt tare speriata si nu stiu la ce fel de dr. ar trebui sa merg....cred ca trebuie sa imi caut un generalist..
Sanii au inceput sa ma doara ceva mai tare...of,of,of ca abia astept vizita la medic sa vaz daca bb e ok
Mi-am reluat vitaminele...m-am gandit ca poate ma mai ajuta
In rest incerc sa revin la normal, adik sa mananc diversificat si cat mai sanatos si sa fac si ceva sport
Va pup pe toate, aveti grija de voi si de bb-i

http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Venerata
Eram la masa cu si deodata ma intreaba "Mami, dar tu poti sa mananci?"; "Da, dar de ce ma intrebi?"; "Pai, nu-l murdaresti pe cap cand mananci?"

moaaamaaa cat de tare este asta!! crima!!!
Albinutz nu te faci de ras maica, ziceam si io ca de abia am scris
Raluca super tare Ioana... sa fii cuminte si sa nu plangi, da?
Cadia sunt sanse mari sa vada Iosup ce este, mai ales ca si el e intotdeuna interesat de asta
Veronica musai trebuie sa mergi la medic, o reactivare a virusului herpetic in sarcina nu e prea buna niciodata! imi pare bine ca nu mai vomiti asa des si ca poti recupera din kg pierdute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

multumesc Roxana
Am inceput sa caut pe net- binenteles- sa vaz cat e de grav.Acu nus ce sa zic ca eu "jos" nu pare sa am ...dar cel mai bine cred ca se vede la investigatii.Da oare cu petele rosii ce o fi?
M-am hotarat sa pun link-ul pt. cine mai vrea sa stie ce investigatii de lab. se fac la sarcina

http://sanatateatv.wordpress.com/2008/06/26/investigatii-de-laborator-utile-in-monitorizarea-sarcinii/

http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Cadia da, ai sanse sa vezi sexul.

Super tare Vlad al Veneratei ...
Din aceeasi serie:
Eu ma duc la baie. Ioana "mami, ce faci, caca?" "De ce ?" "Pai, daca faci caca iese bebe, sa nu faci!"

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 17+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Billy,multumesc mult,daca ma hotarasc,te anunt si te rog sa imi dai un nr de tel.
Deocamdata sunt la faza de NU BARBAT!
Nu ma intreba de ce,ca nush....nu e pudoare,in nici un caz,dar afirm cu vehementa ca nu vreau doctor barbat.Poate imi trece,dar deocamdata vreau femeie....deh.....fixatii de gravida,cred....

16+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

veronica e de la imunitate scazuta; si mie mi-a aparut odata cu raceala asta un ditai herpesul, dar mai jos de buza, sa se vada bine ; doctora a zis ca e alt tip de virus fata de ala care iese genital si care ar putea sa il afecteze pe bb

multumesc frumos ca m-ati linistit cu tensiunea asta mica si cu "miscarile" de oase... cafeau pur si simplu nu merge si nici macar nesul care inainte imi placea... iar cola incerc sa nu beau ca nu e sanatoasa (desi tot mai scap cate un pahar) o sa incer cu cioco neagra

vad ca voi toate (ma rog multe) mergeti la Iosup; facusem si eu programarea la el dar doc mea mi-a zis ca mai bine nu; asa o ca o sa merg pentru moforfetala la Pop (Diagnosis) si la Pelinescu (medlife)

aryia baietelul tau va fi un cavaler cu surioarele lui chiar dc e un pic gelos cum

cristi bine ca ai reusit cu mutatul

tuchi si miere citindu-va pe voi ma gandesca ca dupa ce misca prima data bb o sa incep sa fiu paranoia in pers dc face pauze..si eu care abia asteptam sa miste ma gandeam ca asa ma mai linistesc... cine zicea ca asta e per cea mai frumoasa? ca zau ca mie mi se pare destul de stresant...

naty da fetita ta ce isi doreste? frate sau sora?

ralucaalexa cred ca ti se apr ca oamenii te-au lasat balta.. cred ca suntem noi mai sensibile in per asta...

iris f frumos ai deschis excursia... mi s-a facut dor de germania..

billy si eu sunt hotarata sa analizez ca lumea topicul cu ch pt bebe ca poate poate reusim sa fim cat mai organizati ...

venerata eco de dublu test dureaza cam 10-20 de min; depinde cat de repede poate doc sa masoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Carmen, IgM CMV, aceeasi valoare ca si mine ai. Vezi ca difera in functie de laborator. La Cantacuzino s-a folosit aceeasi metoda ca la Vital Med Galati, unde am repetat eu initial analizele. Pe mine Tutunaru m-a asigurat ca e bine cum a iesit.

roxanaz, felicitari pentru bebele sanatos!

pusyketa, asteptam rezultatele la analize, tinem pumnii!

CADIA, nu stiu daca la 15 saptamani se poate face morfofetala. Insa ia cu tine analizele si spune-i domnului doctor de acel risc crescut, el poate sa decida ce e mai bine, sa te mai linistesti.

Si da, poti afla, la 15 saptamani, ce e.

ariya, felicitari pentru DT!

Am si eu o intrebare, pentru fetele care sunt la a doua sarcina. Ziceati ceva de ridicat copilul, ridicat uterul. Cum se simte asta? Ca la mine, de doua zile, partea de deasupra buricului si pana sub sani e foarte tare, sunt muschii tensionati, parca as fi facut efort fizic si acum am febra musculara. Ce face bebe pe acolo, urca la etaj? Nu sunt contractii, adica sa simt spasme, nu am dureri cum aveam, e asa cum am spus, ca febra musculara, cineva parca trage de muschii si tesuturile mele, sa le intinda... Desi pe bebelina tot jos o simt, ca un fluturas a fost azi...

cu Daria Nandini de 20+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

porumbita Ioana vrea o "fratioara". Nici nu vrea sa auda de baietel.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 17+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput