Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Andre_eaaaaaa unde eesti??? cand faci morfo ca poate ai aceeas faza ca mine?

La serviciu, mor pe baricade. Jumate din departament e in concediu. Si-s munti de treaba. Cand or veni fetele astea la serviciu intram noi celelalte in concediu MEDICAL.

Morfofetala pe 2 septembrie. Daca nu te vezi mama de fetita, te scap eu .
Ieri mi-a facut o colega testul cu verigheta pe burta. Si a iesit ca-i fetita. Nu prea cred eu in astea, dar daca zice ca-i fetita parca as crede.

Tot nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat cu Michelle.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200518+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna dimineata!!!

Na ca m-am trezit si eu,dar inca sunt in pijamale!Harnicute sunteti voi fetelor,de o jum de ora numai v-am citit!na sa va zic in mare despre mine,am fost in wk si mi-am luat primele hainute de gravide super misto de la Zara,sunt de toamna,dar aici si iarna le pot purta!asa si cea mai tare faza e ca incepe sa se cunoasca sarcina ,ca doara azi avem 13 sapt dar si cea mai tare faza e ca nu imi este asa de rau si ma simt din ce in ce Edina !

Roxana_felicitari pt rezultate!hai ca e fetita,ca tare rusinoasa e!eu una nu ma simt mama de nici de baiat si nici de fetita si in acelasi timp ma vad si cu unu si cu altul,asta cum o fii??da sa stii ca africanii sunt devina,e si acum o caldura,abia astept sa treaca!

Iris_mama ce moment artistic pe voi acu sa te tii,daca fata a prins gustul...mai bine numai zugravii!ioi ca si eu vreau varza a la cluj

Venerataam ras...dar mai rad!!super perla!cred ca iti venea sa il manci pupici din parte mea pt el!!

Arya_Amadeo tau va fii contabil,simpatic mai e!felicitari pt rezultate!

Naty_ce frumos ai explicat tu de dragostea de mama...abia astept sa am si eu aceste sentimente atat de intense!ma bucur ca ti-ai vazut printesa ti-ai mai incarcat bateriile!

Veronica_apoi tu cand esti bine esti bine de tot!!asta da bicicleta?berminton!bravo tu!mie una imi iesea herpesul cand mancam ceva cu pofta sau cu greata,dute la medicul tau de familie !

Cristi_vezi cum iti asezi lucrurile,in casa mare dincolo le aveai pe toate la mana !

Alina_hai ca asteptam vestile!!!!!

13

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Buuunnn, deci sper ca vineri dupa-amiza sa va pot spune ce va fi, roz/bleu
Tot pana atunci sper sa-mi iasa si rezultatele de la DRY TEST.

Si-a mai facut cineva un astfel de test, cum i-a iesit?

cadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Porumbita, virusul herpetic il am si eu, apare in special cand mi-e frig sau racesc si nu sunt deloc speriata deoarece bebelusul nu este sigur ca-mi mosteneste mie gena asta...sper...am facut si vaccin"Rodilemid" acum 1000 de ani si s-a dovedit a fi apa de ploaie, asta este.

Naty, vroiam sa-ti spun ceva si nu mai stiu ce vai capul meu...

17+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

pusyketa ti-am trimis un email.

Catalina

20+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

HSV1 e virusul responsabil de herpesul bucal.

HSV2 e cel responsabil de herpesul genital.

Nu stiam ca HSV1 sa fie periculos pentru bebelus.

Insa nu e bine sa se intretina partide de sex oral atunci cand ai herpes bucal, deoarece poti transmite virusul fericitului / fericitei... Si HSV1 poate evolua in HSV2, riscul exista...

(Io martusisesc ca nu stiam asta cand eram mai tinerica si, deci, nici nu m-am conformat, urmari n-au fost).

Se trateaza cu Aciclovir, insa nu stiu daca e recomandat in sarcina.

cu Daria Nandini de 20+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Aciclovir-ul sa Zovyrax-ul trebuie administrat numai cand beneficiile potentiale sunt mai mari decat eventualele riscuri fetale. Exista date restranse care mentioneaza ca medicamentul se excreta in laptele matern.

17+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

edinutza - dincolo le aveam pe toate unele peste altele. la indemana da tare greu de gasit

pentru herpes eu cred ca trebuie neaparat intrebat medicul - chiar daca nu o fi grav, dar macar pentru linistea ta. nu stiu cum sunt altii, dar doctorul meu are darul sa ma linisteasca.

18+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Buna fetelor!

Imi pare foarte rau de fetele cu vesti proaste...:( Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste si mult curaj pentru viitorii copii...

Lisa, avem ceva in comun:
1. Saptamana 16, implinita tot ieri :)
2. Cumnataaaaaa, doar ca a mea e f aproape de mine...

Chiar, tu l-ai simtit pe bebe? scuze daca ai scris de asta, dar nu am apucat sa citesc tot... Eu joi o sa merg la dr sa fac analizele necesare trim 2...tu le-ai facut?

fetelor cu rezultate bune la analize, felicitari!

16 + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Multumesc fetelor va imbratisez pe toate
Azi la 14 sun dr. ca atunci intra la servici si am sa caut si un dr. generalist.
Azi implinesc si eu 15 sapt da burtica nik,.. simt eu ca s-a umflat si ca ma jeneaza ultimul nasture de la paltalon, dar in rest e cam mica.
Hai ca m-am distrat cu "perlutele" copiilortare sunt dulci

http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput