Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
miereamara spune:
Mimika esti o curajoasa, foarte bine ca privesti cu incredere la viitor, sunt sigura ca o sa ai un bebe sanatos cat de curand. Am si eu aceeasi intrebare, desi poate ai raspuns si nu am vazut eu,caz in care imi cer scuze. Ti-a iesit dublu test cu risc crescut? Edit: acum am vazut raspunsul tau, multumesc.
Michelle, suntem alaturi de tine, nu trebuie sa ne spui nimic daca tu nu te simti pregatita, iti trimit un gand bun.
Roxanaz, crezi ca eu nu stiu ca nu ar fi trebuit sa ma ingrijorez? Dar te pui cu paranoia mea, cateodata atinge cote impresionante. Trebuie sa aud o data si inca o data si inca o data ca nu-s singura careia i se intampla asa ceva. Oricum saptamana asta o sa fiu in stresuri, miercuri am eco morfologica de 19 saptamani si vineri vizita la doctor.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Venerata spune:
Cadia si Roxanaz, inca odata multam. Inteleg ca oricum trebuie facuta programarea din timp ca e cam bataie pe doctorii astia!
Cris, in legatura cu ceaiurile. Stiu ca anumite ceaiuri sunt contraindicate in timpul sarcinii. Eu am observat ca ma balonez mai mult de cand sunt insarcinata si as vrea sa stiu ce ceaiuri am voie sa beau sa ma desumflu, si care sa nu-i faca rau lui BB.
Ma luminati si pe mine?
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 11s+
roxanaz spune:
mimika, inca o data un car de flori de la mine
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Roxanaz, crezi ca eu nu stiu ca nu ar fi trebuit sa ma ingrijorez? Dar te pui cu paranoia mea, cateodata atinge cote impresionante. Trebuie sa aud o data si inca o data si inca o data ca nu-s singura careia i se intampla asa ceva. Oricum saptamana asta o sa fiu in stresuri, miercuri am eco morfologica de 19 saptamani si vineri vizita la doctor. |
hehe stiam eu, da' zic, ca nu ma doare nik . ce, credeti ca io n-am de-astea??? sambata noaptea scormoneam prin jurnalul tinut la sarcina cu Patrick cand am avut primele miscari fetale. tot asa, 15-16 saptamani aveam.. chiar sfarsitul celor 16 as putea zice.
oricum la mine in top is alte nebuneli... fiecare are stolul lui, ca fara viata nu e asa condimentata
hai sa mai inveselim nitel ziua asta mohorata de luni:
sambata am fost la Chicco sa luam copchilului celui mare scaun de masina grupa 3. si se tot invartea pe acolo ca normal ca era plin de jucarii. l-am lamurit ca-s pentru copii mici. cand a vazut ca argumentele lui nu au succes ma ia si zice "mami stai ca ma uit ce jucarie i-ar placea fratiorului meu" ... eram sa mor de ras... dar serioasa zic "care mami?". "uite telefonul asta mi-ar placea ptr fratiorul meu" .... noroc ca l-am convins ca il luam dupa ce sa naste fratiorul....
hai ca de data asta chiar ca plec, cine stie ce nebuneala de trafic e iar prin oras.
va pup din nou - si mentin urarea de o zi/dupa-amiaza mai buna.
cristi_2003 spune:
roxana bafta la doctor. poate afli ce e bebele. parca nu a aratat inca, nu?
daca pot va povestesc mai incolo odiseea mutatului - concluzia e ca am un sot cu cateva kg mai suplu dupa vreo 20 de urcat/coborat cu bagaje 4 etaje.
18+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
justme25 spune:
Cristi..eu URASC MUTATULCulmea e ca la viata mea am avut parte de mutat cat sa imi pun si in cap...Deci te inteleg perfect..
Justme 19+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
BillyBilly spune:
venerata si eu ti-o recomand pe Dr. Chitescu (eu am fost la Polisano la la Dansa). Eu am fost f multumita de ecografia morfo-fetala pe care mi-a facut-o... Succes!
mimika iti multumesc! pentru poveste, pentru felul in care privesti lucrurile si din care noi toate avem de invatat... eu dupa doua sarcini pierdute anul trecut si o stradanie de 1 an si cateva luni de a ramane insarcinata, in conditiile in care medical sunt sanatoasa tun...deci, eu am inteles dupa atata tarasenie ca VIATA si MOARTEA nu sunt ale noastre sa le hotaram. DUMNEZEU ne da viata si un numar de zile de trait fiecaruia din noi, si poti sa te dai si-n fund si-n cap, ca nu poti schimba acest fapt. Eu dupa cat am plans, rugat, implorat sa devin si eu mamica anul trecut, NU S-A INTAMPLAT NIMIC! Si am inteles ca oricat de mult as iubi copii si mi-as dori sa fiu si eu mamica, nu eu hotarasc aceasta. Copilul vine la vremea lui si eu am invatat sa respect asta si sa las lucrurile in voia lor. Ocazie cu care m-am vindecat si de vina pe care mi-o atribuiam dupa pierderile de sarcina, credeam ca eu sunt de vina. Fetelor, dragelor, imi pare rau ca se pierd sarcinile, dar chiar nu-i decizia noastra aici. Ii raspund si lui Selene, pe care a intrebat-o preotul daca are dusmani... ce-i in capul preotului ala?? Cine da viata sau o ia: Dumnezeu sau dusmanii (oamenii)?? dusmanii pot fi, dar Dumnezeu decide. Copilul care este destinat sa traiasca, are protectie divina, nu-l atinge nimic. Uitati-va cati copii se nasc in te miri ce conditii. Pt mine lucrurile sunt simple: daca are zile de trait, TRAIESTE, daca nu, nu. Trebuie sa acceptam ca nu controlam NIMIC, oricand viata te poate surprinde in cele mai variate moduri.
Catalina
20+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
Leditia spune:
wow..Catalina,acum am vazut ca tu ai intrat deja in sapt 21...A urcat uterul??cum sunt miscarile?
ref la paranoia,am si eu destule si din pacate o bat pe roxana la cap cu ele zilnic...cred ca s-o fi saturat si ea saraca..(roxana un buchet de pt tine)
mimika,ti-am citit povestea,dureros,insa ma bucur ca esti atat de optimista.
Eu cred ca sunt singura care nu a facut DT si TT..dar pana la urma nici nu conteaza,eu cred si sper ca bb sa fie bine,sanatos(la eco asa era,pliul micut si f ok),caci pana la urma D-zeu tine copii,iar eu nu pot face mai mult decat ceea ce e omeneste posibil(luat tratament,stat cuminte si avut grija de mine)
Sa va mai zic ca m-au cuprins temerile?zilnic vad copii mici,mici,nou-nascuti si cand ii vad asa mici ma gandesc cum o sa am eu grija de galma aia mica ca parca nici de mine nu-s in stare..ca is asa mici si firavi..si imi pun tot felul de intrebari...
POZE
Minunica mea
18+
BillyBilly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia wow..Catalina,acum am vazut ca tu ai intrat deja in sapt 21...A urcat uterul??cum sunt miscarile? |
Uterul cred ca a urcat, acum nu-l mai simt, dar miscarile SUNT! Azi dimineata imi beam clasica cana de cafea si bebelusa cred ca era bagata in priza - super-excitata de cofeina! S-a miscat tot timpul!
Catalina
20+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
edinutza spune:
MICHELLE imi pare nespus de rau pt ce s-a intamplat!!!sentimentul si dorinta care mi-a invadat toata fiinta a fost ca Dumnezeu sa te intareasca,sa iti dea putere si sa te binecuvinteze cu toate darurile Lui minunate!ma rog pt tine,ca Tatal din cer sa te mangaie si sa iti vorbeasca starii tale caci doar El stie de ce ai tu nevoie si la fel doar El stie toate raspunsurile!!!te inbratisez !!
12+
edi
edinutza spune:
Mimika_toata admiratia mea iti apartine!!!esti o adevarata lupatatoare!!!te pup si iti doresc si tie la fel :multe multe binecuvantari!!!
Ledi_asa este cum zici!noi nu putem face NIMIC totul este hotarat de sus!!doar sa ne rugam si sa incercam sa ne traim viata in frica de Dumnezeu!cum esti cu tensiunea?e mai bine?
Iris_ma bucur pt tine ca v-ati simtit bine!si da te rog trimite-mi putina ploaie,macar de o ora ca iti trimit in schimb o sapt insorita si calda cum e aici!
Felicitari burticilor care ati simtit copilasii si la fel pt rezultatele bune!!
bine ai venit Cadia!!
12+
edi