Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
Porumbita spune:
mimika esti o curajoasa si sunt sigura ca si bbul asteptat va veni
michelle ma gandesc mereu la voi!!
eu azi am fost la controlul lunar si nu stiu cum sa interpretez consultatia:
- raceala mi-a cam trecut, au ramas ceva tuse si nasu care ba se infunda ba nu; ieri a fost prima zi cand nu am vomat asa ca ma rog sa fi trecut perioada asta;
acum la doctora am intrebat:
- dc e ok cu starea asta de greata si atata voma; a zis ca e f a atipic ca dupa 12-13 sapt fara sa te ia asa o perioada si ca nu sunt explicatii
- apoi tensiunea era 8/5 cand mi-a luat-o; mult prea mica dar nu mi-a zis ce as putea face sa o remediez... la sf consultatiei a mai luat-o odata si era 9/5
- apoi m-am lamurit ca durirerile in laterale sunt de la ligamente (desi parca sunt f frecvente in ultima sapt); insa de ieri ma doare super tare un os al bazinului (fara sa cad sau sa ma traga curentul); m-a palpat si doctora si a vazut unde dar zice ca nu are explicatie pentru el si sa incerc sa iau paracetamol;
-mi-a mai recomandat niste magneziu forte
-rezultatul la urina zice ca ar putea fi din motive de nisip la rinichi ?!! si ca sa beau mai multe apa
voi ce parere aveti?
PS- scuze ca nu raspund si la celelate mesaje dar sunt f prinsa (revin cum mesaj maine)
Venerata spune:
Roxanaz, multumesc mult pentru lamuriri.
Nu stie nimeni nimic despre dr. Andreea Pandaru? Inca ceva. Am mai citit pe forum ca pentru ecografia morfo-fetala de 20 de saptamani (sper sa nu gresesc ) e recomandat sa faci programare la dr. Iosup. Se pare ca e cel mai bun. Mai sunt si alti doctori buni recomandati pentru morfo-fetala?
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 11s+
CADIA spune:
Roxanaz, te rog poti sa-mi spui, avand in vedere faptul ca eu vineri pe 15.08.2008 merg la eco pentru TT, in cat timp maxim trebuie sa-mi fac si analizele de sange asociate?
multumesc frumos
cadia
cris30 spune:
Ieri toata ziua am fost cu gandul la Michelle, azi la fel numai acolo ma gandesc, inca sunt ingrozita.
Mimika iti multumim ca ne-ai impartasit povestea, este intr-adevar ingrozitor sa treci prin asa ceva.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.
CADIA spune:
Venerata, pentru morfo fetala mai este un doctor foarte bun, dr.Pop Adrian de la Diagnosis,dar nu stiu daca mai gasesti loc liber, ca am inteles ca are totul ocupat pana la sf.lui oct.
Se spune ca este cel mai bun din tara
cadia
justme25 spune:
Porumbita hai sa incerc sa iti raspund eu la 2 din intrebarile puse de tine:
- osul de la bazin m-a durut si pe mine. E din cauza faptului ca oasele se dilata cumva ca sa faca loc si sa sustina greutatea sarcinii. Iti va trece in cateva saptamani, pana se acomodeaza corpul cu noul centru de greutate.Eu zic sa incerci sa nu iei nici un medicament pt asta
- pentru tensiune bea cate o cescuta de cafea. Eu aveam exact ca tine. Si ma durea si capul din cauza asta, ingrozitor de tare. Ei bine, cu cateva gurite de cafea am rezolvat problema. Vad ca acum nu mai e nevoie sa beau pentru ca s-a reglat cumva.
Cam asta e..sanatate multa si sa auzim numai de bine
Justme 19+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
tuchi123 spune:
Mimika, multumim pt. ca ai avut puterea sa ne povestesti aceasta parte trista a vietii tale...Dumnezeu va fi cu tine.
17+Doamne ajuta
roxanaz spune:
Cadia, ideal trebuie prelevat sange a doua zi, maximum inseamna 3 zile. asta pentru ca masuratorile facute sa nu difere prea mult de real.
Porumbita imi pare bine ca ai fost la doc si ca totul e binisor. tensiunea mica - las-o incolo, mai bine mica decat mare. oasele bazinului: se pot dilata dar se poate sa fie pur si simplu un ligament al uterului intins care tine excitata o terminatie nervoasa. ai observat daca stai pe partea respecitva sau daca aplici o compresa calda daca mai cedeaza? mg e f bun - ia-l cu incredere.
Venera, Herghelegiu si Chitescu mai sunt buni ptr eco morfologica. de Andreea Pandaru scuze, nu stiu nimic.
ma duc si eu la doc in cateva minute. pupici tuturor, sa aveti o dupa-amiaza linistita!
cris30 spune:
Porumbita pentru nisip la rinichi foarte bun este ceaiul de cozi de cirese,este diuretic si curata rinichiul foarte bine.Singurul inconvenient este ca te duci la baie foarte des, mai des decat acuma, daca il poti tolera bine daca nu ramai pe lichide normale.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.
mimika spune:
Justme, nu facusem dublu sau triplu test. Pentru triplu ma gandeam ca mai este timp, dupa ce am citit si oricum stiu ca sunt sanse mari sa greseasca. Si dr. Tutunaru probabil a considerat la fel...Nu stiu, nu m-a trimis sa imi fac. In orice caz, nu s-ar fi schimbat nimic, din pacate. Cel mult, as fi aflat cand lui BB inca ii batea inimioara, si ar fi fost mai greu sa ii provoc eu moartea mai devreme. Eu cred ca, in general, toate lucrurile se intampla cu un rost, chiar daca noi nu il pricepem pe moment. Poate Sufletel nu era pregatit sa vina acum pe lume, chiar daca ne doream noi. Poate mai are ceva pe aranjat in lumea lui, poate vroia ochii verzi ca ai lui tati si erau caprui ca ai lui mami :). Cine poate stii? Multumesc pentru cuvintele voastre bune!