Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Carmen_Marieta spune:
Mimika te admir, chiar esti o luptatoare cum a zis si Edi.
Dumnezeu sa te intareasca!
Catalina se vede ca ai trecut prin greutati, Dumnezeu sa aiba grija de Ana Maria.
Fetelor eu cred ca trebuie sa fim optimiste. Eu la un moment dat am vrut sa nu mai citesc pe internet, sa nu mai intru pe DC, dar nu pot, imi sunteti alaturi mereu, de la voi am invatat mereu, voi ati sarit imediat cu incurajari, sfaturi si vorbe bune...concluzia... NU POT SA VA PARASESC!!!!
Fetelor noi bine a-ti venit, sarcina usoara si bb-ii sanatosi.
Roxana ma lamuresti si pe mine la niste rezultate:
*anticorpi CMV IgG- Pozitiv, normal negativ
*anticorpi CMV IgM- 0.1, <0.7 negativ.
nu mai tin minte unde a scris Selene valorile ei, ca sa ma uit si acolo, scuze daca am incarcat pagina, sau am pus o intrebare pusa si de altcineva.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
12+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Leditia spune:
IgG poz ins ca ai avut,doar daca iese si IgM pozitiv atunci nu e ok,ca ala arata daca ai in prezent boala.
Sunt pe fuga,sper ca te-am lamurit.
POZE
Minunica mea
18+
Daiopri spune:
Mi-a trebuit ieri sa verific ce ati mai scris:((
Michelle, draga noastra, orice am incerca noi sa spunem nu ajuta prea mult. O noapte intreaga m-am foit si gandit ce sa iti spun sa te pot ajuta macar putin. Nu exista alinare, si probabil ca nu o sa uita niciodata copilasii vostri dragi. Atata doar sper sa aveti puterea sa mergeti mai departe. TREBUIE sa mergeti mai departe. Intr-o zi vor veni si copilasii vostri dragi. Nu trebuie sa va pierdeti speranta. Numai ca, ar trebui investigat amanuntit ce se intampla. Nu insist acum ca nu e momentul, doar te rog, te rog, nu iti pierde credinta si speranta ca o sa fie bine si pentru voi.
Te imbratisam cu drag, si te asteptam sa ne mai spui despre tine/voi, atunci cand poti tu. Noi ne gandim la tine si asteptam vesti bune.
Eu sunt in stare de soc, si imi vine sa merg sa stau in cabinetul dr ca sa aud inimioara ceva, ca nu mai simt nimic. Am avut impresia ca am simtit acum o vreme, dar nu mai simt nimic:(((
Cumva imi vine sa imi blochez accesul la DC. Am fost mult mai linistita la prima sarcina, cand m-am alaturat fetelor dupa nasterea baiatului. Acum imi e asa de greu sa gandesc pozitiv:(((
Selene felicitari. Acuma vii cu reteta?:)
Eu ce sa zic, plecasem si eu la inceput cu tot felul de retete, dar cand am vazut ca trece timpul si nu prind de nici un fel, n-am mai tinut cont. Si dupa ziua cand s-a intamplat (cred) ar trebui sa fie baiat. Acuma ramane de vazut.
Bun venit noii mamici.
Eu tot wk am facut mancare:(( Va zic ca dupa sarcina asta tre sa ma fac bucatareasa. Ieri am avut musafirii si tare nu imi tihnesc mie musafirii duminica. Acuma deja is daramata.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, dar ma iertati voi….
Mimika, DD sa fie alaturi de voi si sa va dea ceea ce va doriti
Catalina mare adevar ai spus!
Aveti grija de voi si de bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
miereamara spune:
Carmen Marieta rezultatele tale sunt bune, IGG pozitiv inseamna ca ai avut boala si acum ai imunitate, IGM negativ inseamna ca in prezent nu ai boala. Valorile nu mai au nici o relevanta in contextul in care IGM este negativ. dar daca te linisteste iti spun valorile mele:
IgG 77.9 pozitiv (val de referinta 0-14.99)
IgM 0.36 negativ (val de referinta 0-0.399) cu mentiunea ca valorile de referinta difera de la laborator la laborator, deci interpretarea este diferita si nu te ajuta cu nimic. Eu le-am facut la IDSn Bucuresti.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Carmen_Marieta spune:
Ledi si Mire multumesc pentru raspunsuri...
Am scormonit si in arhiva si am gasit si mesajul lui Selene... tineam eu minte ceva... inca mai am olecuta de memorie...
Off mai scrie ceva si la toxoplasma IgG dar astept sa merg la medic...
Dumnezeu sa ne intareasca....
Poze ..
Carmen_Marieta spune:
Fetele uitati ce am gasit la mamicile de martie-aprilie 2009:
IgM caracterizeaza faza acuta a bolii infectioase, ce poate insemna, intr-un procent foarte mare (70-90%), afectarea produsului de conceptie, cu urmari grave, ca malformatii (SNC, sistem oftalmic-atrofie de nerv optic, sistem auditiv-surditate, s.a.). Din pacate este indicata o intrerupere de sarcina.
IgG caracterizeaza cronicizarea bolii (numai prezenta de anticorpi), fara sa fie afectata sarcina.
Acum sunt linistita... si invatata...
Poze ..
Alina1976 spune:
Hello dragi burtici,
Am venit de la munte si am inceput sa citesc tot ce pierdusem...insa la mesajul cu Michelle am intepenit, mi s-au umplut ochii de lacrimi si nu am mai putut citi nimic...de Mimika stiam deja...
Nu cred ca exista durere mai mare!! Viata e plina de cumpene peste care trebuie sa trecem...altfel nu ar mai fi viata.
Michelle, Mimika, sunt si eu cu sufletul acolo, langa voi. Si daca credeti ca exista vreun lucru, oricat de neinsemnat, pe care il putem face pt voi sa va fie mai bine, sa ne spuneti.
Selene, ma bucur sa aud si o veste buna! Sa-ti triasca printesa Daria Nandini si sa va bucurati de ea!! Ma bucur ca ti-a placut Dr.Iosup...este un dulce si un dragut.
Carmen, bafta vineri! Eu ma duc maine.
Tuchi, FELICITARI pt bebele miscator!!!
Cadia, bine ai venit! Din pacate tocmai in momentul in care avem vesti asa de proaste. Sa fi optimista si sa ai o sarcina usoara si fara probleme pana la sf.
Porumbita, de curiozitate, ce remediu ti-a dat pt.tensiunea
mica?
Fetelor, maine la ora 10.30 am ecografia morfologica la Dr.Iosup. O sa-mi fac 4D. Am niste EMOTII cat carul!!! Mi-am luat si CD ca sa inregistrez minunea. DOAMNE da sa fie bine!!!
Si inca una, Dr mea mi-a dat o super reteta contra constipatiei: dimineata pe stomacul gol, se pune intr-un iaurt o lingurita de tarate si o lingurita de miere, dupa care se bea un pahar de apa rece.
La mine a functionat.
Alina19+ cuEMMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
tuchi123 spune:
Alina, bafta maine la motfologia fetalasi sa ne anunti vestile cu siguranta bune
...ce mult mai am eu pana la eco. morfo....abia la 23-24 sapt.
17+Doamne ajuta
cristi_2003 spune:
roxana sa ne zici vesti de la eco
18+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lisa79 spune:
a mai trect o saptamana, am intrat in sapatamana 16,inca nu vad diferenta parca nu mai creste asa de repede cum as vrea...eee...eu as vrea asa sa vad in fiecare zi burtica mai mare...dar asa de frumos se simte la mangaiat, e joasa inca,dar frumoasa!
pe mine ma dor tare sfarcurile, s-aun innegrit...si dorrrrr!!!
weekendul asta am fost la miciiiii(am saliva in gura numai cand ma gandesc ce buni au fost), asa de bine a fost, m-am mai relaxat....ieri fiind o zi trista pt mine! azi ma simt mai bine, tot nervoasa pe cumantica, ca tot baga stranbe si il baga pe al meu la mijloc,dar...nu mai pun la suflet!
am fostd e dimineata de mi-am scos un titlu de caaltorie, pasaportul meu fiind expirat, ca sa pot sa ajung si eu in tara...de abia astept...si asa de incet trec zilele.
aaa: m-a palit sindromul zambirii pe strada!!! ma gandesc la furnicuta ce o port cu mine epste tot si zambesc...cred ca lumea zice ca sun cu capu'.
o intreabare pt fetele din State: stiti careva cum se face hash brown???
multumesc!
16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!