Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
LaLa_20 spune:
eu chiar fug la somn!!!V-am pupat!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt idtoric despre caz il gasiti sub fotografie
Ellenuta spune:
noapte bunaaaaa!!!

nu mai pot de somn ..
pupicei
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
MARA 
DARIA 
NICOLE 
IULIA 
MAIA 
SA FITI FRUMOASE, SANATOASE, DESTEPTE SI SA AVETI PARTE DE MULT NOROC IN VIATA!! LA MULTE LUNITE SI ANISORI!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
laura_dimitris spune:
Buna dimineata!!!!
Cred ca eu sunt responsabila cu pagina 3 "stricata". Habar n-am ce am facut de am latit-o in halul acela...
Ieri am uitat sa urez si eu clopotei aniversati...
O fac astazi impreuna cu cei aniversati astazi...
LA MULTI ANI SANATOSI!!! SA FITI CUMINTI SI MANCACIOSI!!!
DAVIDOSU' PUFOSU'
DAVID de Carmen _E
DARIA de Danibv
DARIA de Alina kalos
DARIA MARIA de Gabritza
MARIUCA de Shose
MAIA de Theli
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Astazi nu mai am de povestit nicio aventura... ![]()
Mi-am rezolvat problema cu masina asa ca am venit omeneste la birou, in masina mea.
Ma apuc de treaba pentru serviciu.
Si am un chef..... ![]()
Vroiam sa va intreb si pe voi....
Voi cu ce spalati biberoanele?
Eu foloseam sapun lichid. Habar n-am de ce... Stiu ca atunci cand s-a nascut dimitris si nu am mai avut san, a venit vara-meu la mine si m-a invatat cum sa spal biberoanele. El mi-a spus sa flosesesc sapun lichid si nu am intrebat de ce...
Acum, sora-mea imi spune ca ea s-a apucat sa le spele cu axion lichid.
Este bine?
Nu vreau sa deschid si un subiect "perii de biberoane" caci sunt disperata...
La fiecare 2, maxim 3 saptamani se rupe peria in mainile mele... Ba, ultima data m-am si ranit serios caci s-a rupt de la sarma aceea rasucita, ce pare destul de solida... dar nu si pentru "puterea" exercitata de mine...
M-a vazut si cumnata-mea cum spal biberoanele si m-a intrebat de ce le frec in halul acela ...
A, si spal biberonul imediat dupa ce mananca spre deosebire de "vremea" lui dimitris-bebelus cand strangeam cate 10 biberoane murdare si ma apucam sa le spal abia atunci...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Buna dimineata!
Ieri am fost la o intilnire cu mamicile de cluj...13 mamici si 13 bebici...in gradina botanica...super fain a fost!
Parca nu mai sint asa invidioasa pe cele din bucuresti, care puteti sa va intilniti atit de des.
ici
Laura, eu spal biberoanlee cu axion (lichid sau nu, de care am), le limpezesc bine si le pun la sterilizat. le spal dupa ce se murdaresc toate (adica 5 bucati). iar perie am de plastic, de la avent. am luat-o odata cu biberoanele, la set, si nu m-a lasat inca
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
gbutucica spune:
Buna diminetza,
ma scuzati ca dau buzna. Sunt" Randunica " si am si eu o intrebare.
ati administrat bebeilor Humana cereale de noapte??? Produsul contine gluten si vreau sa stiu daca imi recomandati
multumesc si scuze pt indrazneala
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gbutucica Buna diminetza, ma scuzati ca dau buzna. Sunt" Randunica " si am si eu o intrebare. ati administrat bebeilor Humana cereale de noapte??? Produsul contine gluten si vreau sa stiu daca imi recomandati multumesc si scuze pt indrazneala Giani .. Mamica de ANDREI ,....andreiul meu |
Eu ii dau piciului.
Dar i-am dat dupa 6 luni si il testasem cateva zile inainte cu alte produse continand gluten.
Eu nu am alergici in familie deloc .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Neata fetelor,
Lavi(mishu)
pentru "admirarea" buburuzei. Si un
pentru bb Conrad.
Apoi, LauraD, eu le spal cu PUR balsam - d'ala alb - si imediat dupa ce mananca, din cauza ca n-am decat 5 (3 de 300 ml si 2 de 150 ml); altfel, se intaresc zoaiele de la lapte si tre' sa frec -a propos, si eu am rupt o serie de perii.
Am vazut ca se discuta de tinut in picioare; noi suntem in urma rau: dinti n-avem, in picioare sta max. 15 secunde, ce mai, codashe!
In schimb, se vaita cu "mamamamamama" si cu "obaobaobaoba" - ce-o fi asta, ea stie! A avut si o tentativa de 'ta-ta', dar a iesit doar "tap".
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Lala_D spune:
Laura si eu tot perie de la Avent folosesc plus un buretel mic infipt intr-o furculita ![]()
Detergent : pur senzitive lichid
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze