Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

vreau sa-i iau premergator lui Dudu. Am gasit asta: http://innovadbaby.ro/?page=products&CategoryId=Premergatoare_3&ProductId=Premergator+Jane+-+Team_168&pag=1

iau acum sau astept pana la BE?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Nu cred sa le gasesti la babyexpo. Eu am cautat la editia trecuta si in afara de 2 modele chinezesti ( naspa rau) nu am gasit niciunul in 3 zile de expozitie.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

grati, saru mana ca te-ai gandit la mine. ma duc in bucur obor ca nu vreau decat vreo 2 tricouri, si e in drumul meu. iar sunt cu matei dupa mine si nu ii place plimbarile prin magazine.
premergatoare mie imi astea tare mult. http://www.kreisdesign.ro/prod6/ eu am carucior de la ei si sunt ffff multumita , cred ca tine pt 3 copii, singurul defect este ca toate produsele lor sunt cam grele, la fel si premergatoarele

edit: asta e preferatul meu pt ca e 3 in 1 ,super misto http://www.kreisdesign.ro/prod6/rallye.php

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!MISHU iti multumesc foarte mult pentru mesajul pe care mi l-ai scris la odisee.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Grati mie imi place foarte mult premergatorul ala.Imi place forma lui de masinuta.Si eu tot stau pe ganduri sa ii cumpar sau sa nu-i cumpar.Unii zic ca e bine sa il ai altii ca nu ca poate provoca nush ce dislocari de sold parca.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Grati mie imi place foarte mult premergatorul ala.Imi place forma lui de masinuta.Si eu tot stau pe ganduri sa ii cumpar sau sa nu-i cumpar.Unii zic ca e bine sa il ai altii ca nu ca poate provoca nush ce dislocari de sold parca.

POZICI CU RAZVANICI

Sofia va avea acest premergator: http://www.newbabymilk.ro/produs71/VTech-First-Steps-Baby-Walker---Premergator.htm

L-am comandat de pe La Redoute, cu 40 euro, nu 74 ca pe site-ul de mai sus!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:

POZICI CU RAZVANICI

Sofia va avea acest premergator: http://www.newbabymilk.ro/produs71/VTech-First-Steps-Baby-Walker---Premergator.htm

Poze
Povestea nasterii Sofiei

La asa ceva ma gandeam si eu.Au si la quelle ceva asemanator. Foarte bun

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:

POZICI CU RAZVANICI

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Am avut si noi la Bogdan ceva asemanator . Problema este ca cu acest tip de premergator copilul cade cu nasul in spatele lui...nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun. Ei fac pasi ciudati la inceput, sar pe loc si in multe cazuri premergatorul asta o ia inainte si copilul pica fix in el .
Si Bogdan mergea bine in picioare atunci, se tinea de mobile sau pasea nesustinut cativa pasi buni. Si totusi chestia asta l-a accidentat de cateva ori. S-a "jucat" bine cu el dupa varsta de 1 an si 3 luni.
Altfel am inlocuit jucarica cu un premergator clasic in momentul de 7-8 luni . Dupa 8 luni nu l-a mai vrut nici pe cel clasic.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna 'neatsa!

ma gandesc ca ecazul sa raspund fumos si constiincios. pot sa sper ca spun tot ce am de spus si apuc ca va povestesc si despre o zi de cosmar d eieri. daca-mi iese, bine, de nu... ma iubiti voi oricum:)))

in ordinea prioritatilor:

MITSU, ai sa fii dezamagita de facilitatile pentru mame si copii din bruxel. e mai bine ca la bucuresti, banuiesc, dar nu cu mult. daca folosesti transportul in comun... iti tin pumpnii. pentur hotel si eventuale chestii de vazut, iti sugerez sa iei un hop-on-hop-off. vezi tot ce e de vazut in principal si ai si explicatii pe traseu. ca sa-ti pot gasi un hotel, trebuie sa-mi spui ce buget ai. si pe masura ce-ti scriu ma enervez cumplit ca nu sunt acasa:(

MICSUNEL cand ai sunat tu, io nu eram pe faza:) dar m-am bucurat tare sa aud mesajul de la voi! poate ne mai auzim, dar e drept ca daca sunt la servici tot ce pot face e sa ascult mesaje de acasa:( si in plus imi apare "+0000" la numar. poate o sa venim in excursie prin luxemburg, dupa ce ce mai linistesc apele. in octombrie, probabil:))) si dupa ce-mi iau carnetul:)

DOC, ISI, ANGI, am vazut craii de la rasarit! sunt mortali! si-am fost asa d emandra de mine sa-i recunosc dintr-o ocheada si sa zic care al cui e! ii pup pe toti trei pe varful nasului!

GATTA, oooooooooooof, saratelul mik e cam chinuit. daca nu e una e alta... dar asa cresc micii mari. curaj mami, curaj, trece pana la urma. si peste 20 de ani, n-o sa-ti mai aduci aminte decat ca era o dulce si-o frumoasa cand "era mica":)

GABI si ELLE si LALA20, io am zis ca am doi feciori, dar zarurile fura aruncate. drept c-am pus ochii pe pipe a lui SHOSE din cauza de afinitati la kilograme, dar noi suntem deschisi oricaror optiuni siio stiu ca sacha face fata la petit la mai multe gagici bine deodata, cu conditia sa nu se supere fetele intre ele. da o sa se scoata pe toate la inghetsata, promit! pt mers, intai de sub brat si apoi d emanute cand au cat de cat stabilitate, altfel riscati dislocari de umar.

GINETTE, tot analize? mai puteti? maia veti umor? chiar trebuie?

EMA, iar mergeti in vacanta? n-ati pelcat voi la mare asa pe nepusa masa?

LAURA D si VIRGO, nu va stresati, periile de borcane trebuie oricum schimbate la 4-6 saptamani. io spal bibele cu ce apuc si nu le mais terilizez de cand avea sacha 5 luni. poate tetinele o data la secol, dar sa bat in lemn n-avem neplaceri de nici un fel.

DANYBV, bine-ai revenit. cam rar pe la noi, dar ne bucuram sa citim ca sunteti vioaie si faceti rostogoliri:)) si rontaiti tot:))

LALAD, am acultat ce le-ai zis fetelor, luam si noi D2 sau 3, ce-o fi, si e mai sprinten carabushu bulgar. dar nah... aici nus e da nik. s-au uitat lma mine ca la urs cand am cerut la farmacie,dar mi-a dat, si bine am facut!

VEN...ai pus poze de la chef sau nu? tu ai avut intalnirea de 10 ani, nu?

RAMO: http://good-times.webshots.com/photo/2848401430102497651IbkvPF, deci pentru mine asta e poza ceamai cea! e un ghidush si-un scump! ptiu pe el!

EREENA:http://good-times.webshots.com/photo/2161233680102332184qOzxMl - "o cumperi, sau n-o cumperi?" dar cu asa fotomodel de reclama... eu as lua si mashina si copilul:)))

DANONIQUE, cummai e cu sarcina? parca sunt si eu gravida cu tine:) ma gandesc mult la tine sa stii, poate-mi iau avant totusi:)))

CAMELIAH, GINA, voi cum va mai descurcati? vazut poze cu david de gina! ce s-a schimbat! un mini-barbatel:)

STANCUTZA, cum se mai petrece separarea de sofiuca? n-aveti pb, nu? eu ma simteam ieir atat de vinovata ca nu-s cu copiii inainte de culcare ca frecam bagaje si pasapoarte in aeroportul ala d edoi bani...

CYNTHIA, octi c emai zice?

CRISTACOMAN, si eu citesc de mult eori pe diagonala, asa ca nu-)ti fa pb. ce face goanga mica? fuge deja?

LOUIZA, sunteti in vacanta sau de ce asa de rar pe la noi?

HONEY, v-ati acolodata la gradi? ai gasit job? curaj! io tin pumnii!

GRATI.ELA, nush ce sa zic cu premergatoru... io-s gica contra...

ELIZA, CATI?

CRATA? IRI? NOUR? DARENE? GALAXY?????? pe unde va ascundeti?

si... despre noi... fu greva in bruxel pe aeroport<. toate zborurile au fost redirectionate. si ieri am muncit 12 ore in liege... nu vreti sa stiti.
pe de alta parte, baietii mei dorm impreuna de trei notpi! sunt o fericita, doar ca sacha se mai trezeste noaptea s-il bazaie si pe bruno. bon, pana ne acomodam...

in rest, pupici gramada!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Neatza fetele!

Grati, premergator din acela am vazut si in Carrefour, e adevarat la Ploiesti si era mai ieftin cam cu 100 ron.

Stancutza, cum a zis si Lala, acel premergator este bun dupa ce se tin bine pe picioare, nu-l poti folosi de la inceput, premergatorul o ia inainte si ei pica in nas.
Eu am premergator normal de la chicco, UFO, nu a fost foarte scump si e super, are jucarie cu multe butoane si cantece si cei foarte important sezutul este din material gros, solid. L-a folosit si nepotul meu si este intact.
De dislocari de sold nu stiu ce sa zic, nu prea vad cum s-ar putea face, poate doar sa nu mearga copilul bine in el, adica sa fie tentat sa stea pe varfuri. La mine nu este cazul, de la inceput Antonia paseste cu toata talpa si de cand am pus-o in premergator nu si-a schimbat modul de a pasi. II place mult in premergator, mai ales pe gresie ca aluneca bine si atunci cand merge sta dreapta in picioare, nu sprijinita intr-o parte sau "ca pe scaunel" - sper ca intelegeti ce vreu sa spun.... Oricum, o las in premergator doar in serii de cateva minute, maxim 10-15, dar am inceput cu 2-5 minute. Oricum se plictiseste repede de el. Acum o tenteaza mai mult sa o las libera pe paturica in mijlocul sufrageriei, ca poate face mai multe chestii, sta pe spate, se roteste pe burta, se ridica in fund, arunca jucariile si apoi se duce dupa ele....este mai interesant. si eu vreau sa-i iau premergator de la Vtech, dar mai tarziu. Noi avem si un cadru de plastic cu 4 picioare de care sunt agatate jucarii, asta-i place tare, deoarece sta in fund se joaca cu jucarelele si apoi cand se plictiseste se agata de el si se ridica in picioare, bine la faza asta trebuie sa fiu atenta ca si-l poate trage in cap, depinde de unde se prijina....

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Miri uite ca ai postat un mesaj din ala de care imi place mie ( si de care imi era dor)

Ma bucur ca a functionat D3 - ul , incearca si 10 zile sirop de Ca si atunci o sa vezi mobilitate la dungatul mic .( nu-i obligatoriu dar la noi asta a dat rezultate spectaculoase)

Si te invidiez sincer ca ai reusit sa-i muti impreuna !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput