Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

am reusit!Ms gbutucica si Ginnette

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

clopoteilor nascuti pe data de 11:
Ioana Ecaterina, David Alexandru, Maria, David, Mihnea, Daria Maria

clopoteilor nascuti pe data de 12:
Mara Bianca, Daria Mihaela, Nicole Ariana, Iulia Maria, Maia

Am tinut sa-i enumar pe toti pt ca si mie imi place cand ii vad numele la Razvi cand spuneti la multi ani clopoteilor.
Stiti ce abia astept eu: sa inceapa sarbatorile de 1 an.Pfoai ce de petreceri.Chiar ma gandeam ce frumos de voi cele din bucuresti ca ati putea merge la ziua de nastere una la alta.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

In principiu nu vreau sa stau prea mult pe forum de la serviciu, dar am citit ce ati scris aseara si am intrat cu o pereche de slapi pentru MITSU: pai cum mai Lavi sa nu dormi pentru ca bubulinul a zis tatatatatata????? Imi vine sa rid si sa ma supar in celasi timp. Doar nu crezi ca isi striga tatal, nu? Sunt doar niste silabe fara sens, pe care le va repeta la nesfarsit pana va "iesi" urmatoarea silaba... n-are nici o legatura cu mama sau tata!!! Ei zic tarziu silabe cunoscute de noi, cu sensul cunoscut de noi. Acum doar isi exerseaza capacitatile :-)

Apropo de capacitati, si noi suntem in urma la dinti si la tarat de-a busilea. In fund sta putin, dupa aia se duce glont dupa picioruse si cade in nas. Dar nu-mi fac griji, o sa le faca ea pe toate cand va dori. Ieri am sustinut-o putin de sub piept si a stat in patru labe, balanganindu-se fata-spate in acelasi timp.

Mai dau si eu niste strigari: Irinuka, Stoisor, Cati, Eliza, , ce mai faceti?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Intreba cineva, nu retin cine ca no, is uituca, cum ii sustinem pe bebei in picioare.Pt inceput eu zic ca de subrat ca inca nu au stabilitate pe picioruse.Eu il mai pun sa stea pe picioare ca ii place extraordinar de mult.Cum il pun, cum incepe a chiui si da din picioare, si se ia sa se duca, face pasi, mai sare cate un pic.

Am uitat sa va zic ca vineri am fost la strand ca Electrolux-u, unde lucreaza sotu, si-a serbat un anume nr de ani (nush cati) si a facut mare sarbatoare.La sfarsit au fost artificii, si eu handi m-am gandit sa il las si pe Razvi sa le vada, poate i-a placea.O stat el ce-o stat, asa vreo 4-5 secunde si cand s-o dat la urlat.... nu am stiut cum sa fug mai repede de acolo.S-a speriat saracutu de bubuiturile alea.Noroc ca nu a durat mult.
Asa-i ca-s handi de tot?

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

In 6 luni cat are eleni am rupt deja 6 perii...
Cam 4 tipuri de perii gasite de mine in supermarket... care cu maner de plastic, care cu sarma d'aia rasucita mai lunga infipta apoi in plastic... plus una bucata perie de la ciccho trimisa din grecia...

So, o sa incerc sa folosesc si peria de la Avent. Unde o gasesc sa o cumpar? In farmacii?

Multumesc mult de lamuriri!
Si voi renunta si la sapunul lichid si trec pe axion lichid...

Dar, nu aveti voi idee de ce credeam eu ca este indicat sa folosesc doar sapun lichid ???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Esti mic copil . Eu am stricat deja 6 perii - in doar doua luni jumate . Dar am luat si eu ieftinituri ca sa nu ma doara cand le arunc .

Acum am una de la NUK , sa vedem ce life expectancy are si aiasta .

Eu spal bibe cu Fairy dar voi trece curand pe Dreft dezinfectant . Tot lichid .

Fetele , intrebare de intrebare : voi spalati copilu' din dotare pe dinti !? De cand ? Ca eu am si cu ce , am si cum , dar nu stiu cand ??

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Asta mic inca doarme, asa ca va mai killaresc un pic cu mesajele mele.De data asta am si eu o intrebare: De cand putem sa ii dam micutului smatana? pe mine ma bate gandul sa ii fac o mamaliga cu branza si smantana.

Virgo, eu cred ca din momentul in care are dinti, trebuie curatati.Da este asa perie mica?Eu stiam ca la inceput se sterg asa un pic dinti cu un tifon infasurat pe deget.Poate mamicile cu 2 bebi pot sa ne lamureasca mai bine.Si eu is curioasa, desi la noi nu e nici urma de dinti.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Virgo eu astept sa se vada bine dintisorii, momentan sunt doar jumatate iesiti si apoi ii voi spala, la inceput fara pasta doar cu periuta.
Ramona exista periute mici de tot, unele se pun chiar pe degetul mamei.

Tot pentru Ramona : eu ii dau smantana deja. De la 7 luni se poate introduce. Mamaliguta cu branza si smantana nu i-am facut inca dar va urma si la noi curand.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Virgo eu astept sa se vada bine dintisorii, momentan sunt doar jumatate iesiti si apoi ii voi spala, la inceput fara pasta doar cu periuta.
Ramona exista periute mici de tot, unele se pun chiar pe degetul mamei.

Tot pentru Ramona : eu ii dau smantana deja. De la 7 luni se poate introduce. Mamaliguta cu branza si smantana nu i-am facut inca dar va urma si la noi curand.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mersi mult.Abia astept sa vad daca i-a place.Acu ma duc sa ii fac gris cu banana.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ereena au tricouri frumoase in mall vitan la Debenham.

cu bibe eu am rezolvat-o cu cele care au fundul detasabil asa ca fol degetele din dotare.

Aseara am cantarit baiatul...a luat in 10 zile de mare 200gr (si tocmai ce facuse kk, pipi si era si nemancat).

La ce ora intalneala de maine?

bebelusilor ce serbeaza astazi lunitze noi!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

vreau sa-i iau premergator lui Dudu. Am gasit asta: http://innovadbaby.ro/?page=products&CategoryId=Premergatoare_3&ProductId=Premergator+Jane+-+Team_168&pag=1

iau acum sau astept pana la BE?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput