Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

pozici cu bb mic aici

Maria 11+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Maria k felicitari iubita
bun venit tuturor fetelor noi sanatate si sa va vedeti cu bine la termen
26+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

neata la burtici
Maria k ma bucur mult pt tine, esti o viitoare mamica fericita, concediu placut.
Intepaturi cred ca toate avem si sunt normale, uterul suporta modificari si e normal sa ne doara. Eu de exemplu in unele zile sunt balonata.
Dr mea mi-a dat no spa pt dureri de burtica, utrogestan si elevit pt mentinerea sarcinii red, mi-a gasit si un fibrom uterin de 2 cm, nu stiu exact pt ce sunt pastilele, ca nu mi0a spus si nici eu nu am intrebat ca muream de frica;marti merg iar la eco si sper sa ii aud inimioara lui bb. va pup

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana7 spune:

Buna fetelor!
Cocufan, multumesc pentru raspuns!
Maria_K, woow deja ai trei luni, felictari, ce frumos se vede bb la eco..
Inna30 si Floric, bine ati venit!!

Eu in continuare ma simt bine, doar sanii ma dor foarte tare.
VA PUP!
aa...fetele cum pun si eu semnatura?ca am selectat casuta pentru a introduce semnatura..si nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salut fetelor
da ce active ati fost, abia am apucat sa citesc in urma
ieri nu am putut intra sa vad ce ati mai scris, dar azi vin cu vesti bune , am fost la eco si totul e ok cu bb meu
adica ii bate inimioara, si a si crescut are 65mm, doar ca mi-a zis medicul ca am 6saptam si 4 zile
si acu aproape 2 saptamani aveam 5 saptam si 1 zi, deci nu prea coincid zilele, da na probabil ca inca vor mmai fi mici modificari in functie de cat va creste bb
si eu ma cu starile de greata si am dureri de burta dar dupa cum ati mai zis si voi se datoreaza cresterii uterului , asa ca e f normal atat timp cat nu sangeram
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

vroiam sa va intreb , voi cat de des mergeti la eco ? eu am fost in 31 iulie si mi-a zis dr. sa mai merg la inceputul lui septembrie. as vrea sa il vad pe bebe mai des,sa vad daca e totul ok, dar nici nu vreau sa fac prea multe ecografii

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Adee eu merg la eco cam la 3-4 saptamani
asa ma cheama medicul, dar se intampla si sa nu ajung decat la 5
cel putin asa mergeam cu baiatul in sarcina anterioara
acum am fost la 2 saptamani ca era sarcina tare la inceput si mai merg peste 4 iara

6+ si de daniel 05.03.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

ade e bine asa cum te-a chemat, probabil sarcina ta decurge f bine si nu e nevoie sa te vada prea des; pe mine m-a chemat la urmatoare eco la interval de 3 sapt...deci nu e nimic rau zic eu. stiam ca pe perioada sarcinii se fac 4 - 5 eco. dar daca tu vrei sa-ti faci mai multe nu e nici o problema. te pup, multa sanatate

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Aris, Inna, Floricik, Plici, Mititicava multumesc foarte mult pentru faptul ca ati raspuns la intrebarea mea referitoare la intepaturi, dureri usoare, m-am mai linistit.

Si eu urmaresc mereu sa nu apara vreo sangerare, anul trecut am avut de 2 ori pana sa pierd sarcina.... Multumesc si tie Zsuzsu.

Sper sa fie totul bine, luni merg la control si sper sa vin cu vesti bune.

Va imbratisez pe toate!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Oana in casuta de la profil personal scrii [ gravi ] si apoi numarul de saptamani. Fara spatiu intre paranteze.

zsuzsu felicitari.

Adee eu la prima sarcina am facut cam la 5 -6 saptamani eco, in functie de cum ma chema medicul. Acum am facut la 4 saptamani. Prima de confirmare la 7 + si a doua maine la 11+ pentru masuratori. Cred ca depinde si de sarcina. Daca e ok si nu ai probleme nu vad de ce sa faci mai dese. In strainatate stiu ca se fac mult mai putine.

Petra sa urmaresti sa nu tina mult si sa nu fie insotite de sangerari. Si cand mergi la medic sa ii spui exact cum te doare.

11+

Mergi la inceput