Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
zsuzsu spune:
aalina- din cate stiu eu si in strainatate se fac cam o data la luna ecografii, adica unde merg eu in Ungaria (acolo merg la medic ca ce este la noi in Satu Mare e jalnic, ma refer la maternitate si la calificarea medicilor in general)tot asa se fac si asa ma cheama medicul aproximativ o data pe luna
OlgaTarziu spune:
Zsuzsu si aalina aici daca nu ai probleme faci 2 ecografii toata sarcina.
Multumesc de raspunsurile cu progesteronul. Vad ce o sa fac. Probabil ca voi lua. Mai bine decat sa-mi fac reprosuri mai tarziu.
Adee spune:
zsuzsu, mititica82, Aalina multumesc pentru raspunsuri. deci pot sa stau linistita. probleme nu am avut deloc, de nici un fel, nu am greturi sau dureri(intepaturi) prea mari, bebe a iesit din prima luna de incercari, deci o sa astept urmatoarea intalnire la inceputul lunii septembrie. suntem nerabdatori sa-l vedem pe bebelica
ma supara putin o micoza
, pentru care mi-a dat dr., ovule nistatin, dar nu am gasit nicaieri, noroc ca nu ma mai supara asa tare.
8+
inna30 spune:
M-ati mai linistit fetelor , credeam ca doar la mine sunt aceste intepaturi , dar cand am vazut ca si voi aveti ma bucur si acum sunt mult mai relaxata.Eu nu am decat dureri de sani, somnolenta si vizitez baia mai des ..atat si sper sa raman asa ca imi este foarte bine din cate aud de la voi.Va pup burticilor.
la mine UM.a fost pe 27 iunie si DPN este 3 aprilie.
7+
florinela79 spune:
Buna! Tuturor burticilor!
Sunt o burtica noua, mai precis de martie 2009 (23-29 martie 2009)si doresc sa ma alatur voua
.
Vroiam sa stiu dac sunt si mamici fara greturi?! Eu nu am avut deloc, numai somnolenta si chiar stari de tristete, dureri de sani si ma dor picioarele, daca stau prelungit in picioare.
Pe 28 iulie am facut un test
si a doua zi am merg la eco, era un bebe de 5-6 saptamani cu o inimioara mica
.
In afara de aceasta eco si analizele uzuale care se fac la medicul de familie(Rh, glicemi, anemie....)nu am facut nici-o analiza.
Bebe vine dupa 3 ani de incercari esuate(inclusiv inseminare artificiala), si sute de analize
.
Si iata surpriza, in mom in care am hotarat sa iau o pauza de tratamente, si sa nu ma mai gandesc, minunea s-a intamplat.
Ideea este ca in mom. in care am hotarat sa iau pauza m-am gandit sa ma ocup serioas de cariera profesionala
,mi-am gasit un alt loc de munca mai bun si mai bine platit(aveau disperata nevoie de un om calificat pe acest post), mi-am depus dosar de inscriere la doctorat
..........
Si uite asa m-am trezit, la noul loc de munca(de 2 saptamani)si cu bebic de 7 saptamani, situatia este stanjenitoare si bebe creste
si va trebui sa anunt........
Toti zic sa anunt dupa ce fac 3 luni, de sarcina, dar eu sunt un pic grasuta .....
Ce ma sfatuiti?
Va multumesc! Sper ca nu am plictisit
fbruma
simina_kin spune:
Buna ziua iubitele mele!!!
Am fost la doc , bb-ul este bine , are act cardiaca si 3,05 cm , si pot spune ca mi-a spus aceeasi varsta care o stiam conform tabelului de la "cand vine barza" adik 10sapt. Pana la 12 sapt mi-a spus sa continui trat cu aci folic ,utrogestan si elevit , dupa aceea doar elevit.
La sf lunii (adik la 12 sapt) m-a chemat la control.
AAAAAAA....mi-am adus aminte...am vazut ca spunea cineva ca se duce la baie mai des......eu am fost pana in Grecia cu masina si pot sa spun ca i-am terorizat pe ceilalti cu opririle, cred ca din ora in ora opreau si asta pt ca ma tineam mult , ca dupa mine as fi facut din jumatate in jum de ora.Le-am scris pe o hartie WC-PIPI si o scote-am pe geam de radeau toti oamenii!!
10*
florinela79 spune:
Felicitari! pentru bebe.
In afara de urinari? ai avut pb. cu calatoria pana in Grecia?
Mie imi este frica sa ma duc si pana la noi la eforie, mi-e teama de zdruncinaturi......cred ca sunt un pic paranoica
.
Avem voie in apa mari? in primul trimestru de sarcina sau la plaja?
Si mie mi-a dat medicul utrogestan si acid folic, pt ca mi-a facut o analiza a progesteronului, si a iesit mic (spunand ca este pericol de pierdere a sarcinii).
pe tema asta sunt speriata de zdruncinaturi,efort...si tot timpul cu ochii pe hartia igenica sa nu fie vre-o sangerare.
fbruma
PetraTudor spune:
Simina,
si eu am fost tot cu masina in concediu, tot in Grecia, in Corfu si sper sa nu il fi zdruncinat prea mult pe bebe...
Pana acum in afara de intepaturi ma simt bine, dar astept cu nerabdare sa ma vada doctorul.