Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
plici plici spune:
buna fetelor
simina, maria
ole pt vestile bune
simina ziceai de pipi...eu sunt o masina de facut pipi...mai ales cand ma stradui sa beau cei 2 litri de apa...juma de ora e mult
. Eu si noaptea ma trezesc de vreo 3 ori, sincer nici nu stiu cum ajung la baie, sper sa nu adorm acolo in vreo noapte 
utrogestan iau si eu, inca de pe la 5 saptamani. am luat intai 4 /zi acuma, iau doar 2 seara si mi-a zis dr ca probabil la eco de pe 20 mi le opreste de tot :)
cat despre eco, eu fac in medie una la 3-4 saptamani...deci ma incadrez in medie si eu.
florinela, bine ai venit 
10+
simina_kin spune:
Mie mi-a zis utrogestan 4/zi intravaginal (pt ca am pierdut o sarcina) dar am luat 2/zi intra cam o sapt apoi tot 2/zi da oral pt ca trebuia sa fac analiza la secretie si aveam nevoie de cel putin 7 zile innainte fara medicamente intavaginale , iar de atunci(era sapt 6) le-am luat oral , odata cu celelate . I-am spus ca n-am luat 4 ci 2 si oral si mi-a zis ca nu-i nimic dc este bine bb...si pana acum este bine...mai am 2 sapt de "teama" si scap.
Nu am avut probleme pe drum pana la greci pt ca era autostrada , nu ma zgaltait , doar cu pipi a fost mai nasol , in rest n-am avut nici o treaba , la plaja am stat f putin dimineata (pt ca eu oricum nu suport sa stau la soare) si m-am balacit toata ziua. Din partea doctorei n-am avut interdictii...doar sa nu stau la soare intre 10 si 16.. AAAA...MI-A REVENIT POFTA TIGARILOR.. scapasem de vicui cam doua sapt da in vacanta m-a apucat iar , si i-am spus doc, si mi-a zis ca am voie sa fum da nu mai mult de 7-8 tig/zi (eu fum mentolate si subtiri)..poate oi reusi sa le las iar...sper
10*
dear_bambie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_p76 Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate. Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc. Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html Ioana ![]() ![]() ![]() animalutele mele iubite![]() CAMPANIA NOASTRA www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor! |
Avem nevoie de semnaturile si de solidaritatea voastra! Va multumim!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
florinela79 spune:
Simina, si eu sunt fumatoare, dar de cand am aflat vestea...GATA...si eu fumam tot mentol subtire.
Poate asa reusesc sa ma las.
Mai greu cu cafeluta de dimineata, mmm ce bine miroase....dar am luat 2 guri si mi s-a parut ca nu e ok...asa ca am lasat-o si pe asta.
Deci tigari - nu, cafea - nu, la mare la soare - nu,de sex
nici pomeneala - nu am chef, nci nimic
8.......decat pofta de mancare...dar si asta in limita ca altfel
...si facem complicaie si noi si burtica
fbruma
Floric spune:
Vad ca sunteti neobosite! Ati scris 2 pagini de aseara, cand am scris eu. bravo! Asta inseamna ca va simtiti bine fizic si sunteti dornice de comunicare. Eu intervin cu o poveste mai suparatoare in sensul ca ieri am avut o mica scurgere, asemanatoare cu acel mucus maroniu dinainte cu 2-3 zile de menstra sau dupa (fiecare dupa organsim). Initial, am pus pe seama procesului de nidatie, dar... azi s-a repetat. Doar in timpul cand merg sau fac altceva efort (adica si ieri si azi s-a intamplat cand eram la serviciu). De cand am venit acasa stau la leguma in pat (si fff putin la calc) si nu mai am absolut nimic. Insa am si oaresce dureri in partea de jos, nici nu pot sa le localizez, ba pe centru ba pe dr, dar vad ca mai toate posedati asa ceva (o fi de bine, o fi de rau, poate asa e generatia noastra
). Oricum maine dimineata merg sa imi fac analizeze recomandate de med de fam si apoi merg la dr. Dar daca puteti sa ma linistit intr-un fel... va rog din suflet. Ca o mentiune, iau duphaston, ac. folic, no-spa si elevit. Sa fie si de la medicamente (ma refer la dupaston). Numai bine va doresc. Sanatate si va tin la curent cu evolutia mea.
8+
florinela79 spune:
Floric
Eu zic maine dimineata sa fii la medic, dca nu suna-l si spune-i despre ce este vorba, poate iti trebuie o doza mai mare de progesteron.
Poate duphastonul nu este indeajuns.Mie mi-a dat intravaginal Utrogestan.
Nu mai face efort,si "NU te imprieteni" cu sotul in perioada asta, daca ati facut-o....poate fi o cauza.
Maine du-te la medic....el stie cel mai bine, iar in perioada asta tu tb. sa trebuie sa ai grija de tine si bebe.
Numai bine tie si la burtica!
Sa ne tii la curent!
fbruma
Galushca spune:
Salutare fetele!
Am fost si noi la eco azi, BB are 5 cm de la cap la fund, toate is bune, i-a numarat degetelele de la maini. Is toate. Despre sex nicio veste. Al lu bebe adica.
Eu sunt bine, tot cu greturile si vomitatul. La prima ora, inainte de-a ma trezi de tot vine greata. De-abia ajung la buda. Si se mai trezeste si galushca mica odata cu mine si vine sa se uite. De regula inchid usa, dar azi n-a mers. Cand tusesc racneste la mine "tatati" (adica sanatate) si trebe sa-i raspund. In timp ce vomit. E ca la nebuni la noi, va dati seama. Daca vomit de dimineata, mi-e bine toata ziua dupa. Daca nu, mi-e greata.
La prima sarcina, mergea vrajeala cu sticksurile. Inainte de a ma da jos din pat, bagam un sticks-doua si saream peste faza cu vomitatul, dar acum nu mai merge.
In afara de greturi, vad ca poftele si balele (la propriu) is mai putine decat la prima sarcina.
Si la noi tati a facut o burtica la prima sarcina, cam de luna a sasea, asa. Acum a dat-o jos, sa vedem ce urmeaza. :)
Simina, ce tare esti cu faza cu pipi, ma asteapta si pe mine sambata ca plecam in Croatia cu masina. O noapte de condus, si pe autostrada... O sa ne oprim la toate benzinariile haha Pregatesc si eu foaia, o printez sa se vada bine 
Florinela, felicitari pentru bebe mic! Ce bine ca a venit asa, astepta si el saracu sa-ti treaca stresul 
Floric spune:
Florinela, multumesc pentru sfaturi si incurajari. De
nici vorba. A fost de mult, departe. Asta a fost primul interzis din partea medicului. Cert este ca daca nu mai m-am agitat, Adica azi am plecat de la serv pe la 12 si de atunci tavalesc paturile, nu mai am nici pic de scurgere. Acelasi lucru s-a intamplat si ieri. Uimitor, este ca azi ca ma linistesc am telefonat la 2 cabinete din Braila / de unde sunt eu de loc/ (inclusiv la dr meu) si la 4 cabinete din galati /unde locuiesc / si NU mi-a raspuns nimeni, in sensul fie medicii nu auveau program, fie erau in concediu, fie efectiv nu raspundea nimeni. Am zis ca MOR nu alta. Adevarat este ca REFUZ cu desavarsire sa ma duc la maternitate din cauza traumelor psihice lasate de sistemul sanitar de stat si de tratamentul uman. Deh, mai sunt si sensibila pe deasupra. Daca asta e solutia sa stau inpat, asta boi face cu tot regretul pt colegii pe care ii voi lasa cu treaba in cap.
Ma bucur sa aud vesti bune despre mamici fericite de minunime petrecute in burtica lor. In curand, va voi impartasi si sentimentele mele. Doamne ajuta!
Floric spune:
Mamici (viitoare) din Galati si Braila, ce medic va impresionat si ati ales pentru a va urmari sarcina. Avand in vedere profesionalism, dedicatie si respect pentru pacient. Eu am inceput (spun inceput pt ca nu am gasit nici unul disponibil la momentul cand aveam eu nevoie dar nu sunt prea incantata) cu dr. Caprariu. Il vizitez la cab particular si tot nesuferit pare.