Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Am facut betahcg si marti era 31,45 (ziua 25) iar astazi 189,3 (ziua 28). Deci sarcina este in evolutie.

Mi s-a spus sa repet analiza luni si joi iar joi sa fac si eco si control.

Offf, tare-s amarata. Nu am apucat sa ma dezmeticesc bine si sa ma bucur de sarcina ca iarasi o iau de la capat cu grijile si problemele...(mi-a mai descoperit si 2 chisturi destul de mari pe ovare).

Oare saptamana viitoare voi sti daca este extrauterina? La eco voi fi in saptamana 5 (adica 4+6 zile).

Tare-i grea asteptarea asta...

Normal ar trebui sa se vada saptamana 5 de sarcina la ecograf.
Eu cred ca este o sarcina normala...si iti doresc sa-ti ajute Dumnezeu in acest sens. Mai ales daca e dorit!
Eu cred ca e bebe normal, in uter dar e prea mititel, daca era extrauterina te durea ceva pana acum...Despre chisturi nu-ti face pb...si eu am avut si am ovare polichistice.
Doamne ajuta! Si mai du-te si la alt medic.....poate e mai dibace.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata burtici!!!!!!!!

Este cineva pe aici????

10*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Neatza, neatza
Noi cu pregatirile, azi plecam la mare :)
O sa fie distractiv cu pipi si pe drum. Acum mi-am dat seama ca o sa am parte si de vomitat, ca o sa plecam diseara si calatorim noaptea, ca sa doarma galusca mica. Mama cum o sa fie de dimineata :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna Dimineata!
Drum bun si fara greturi! si o vacanta excelenta!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

vin si eu si spun cu intarziere deoarece ieri nu am fost acasa la multi ani tuturor Mariilor, multa sanatat, sarcini si nasteri usoare. va pup
gigelica20, florinela79, cu multa placere, ma bucur ca v-am putu ajuta.
alina felicitari pt bb, e super poza
galuska concediu placut ai grija sa te odihnesti./
o zi frumoasa

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

FOARTE FRUMOASA POZA!!!

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Maria la multi ani!!! Si concediu placut!!! Sa ne vedem cu bine dupa.

Novus sper ca a fost bine la medic. Distractie faina in weekend.

Floric tinem pumnii sa fie totul bine. Va rog eu fetelor cand nu stiti ceva intrebati medicul. E datoria lor sa va informeze oricat de necomunicativi or fi. Doar platiti consultatia. Aveti niste drepturi.

Cocufan sper sa treaca perioada asta grea si pentru tine.

oana7

Va multumesc tuturor pentru sprijin. Hai sa vin cu noutatile.
Mai intai sa facem cunostinta:
http://community.webshots.com/user/aalinador
Eu m-am dus cu creierii imprastiati la medic unde, deoarece a avut o urgenta in clinica a trebuit sa si astept vreo ora si jumatate. Asa ca atunci cand m-a intrebat cum ma simt i-am spus ca excelent numai cu capul stau rau drept pentru care am trecut direct la ecograf. Din prima miscare bebe a facut o saritura sa ii intre bine maica-si in cap ca misca. Apoi am vazut inimioara si mi-a dat sa si ascult numa sa ma linistesc. Si ca bonus ca am fost cuminte mi l-a aratat si in 4D dandu-mi poza. Toata masuratorile cica sunt ca la carte, ce am retinut e ca avem 11 saptamani si 3 zile dupa ecograf, iar dupa UM erau 11 si 6. Deci suntem ok. Asa cum am stabilit nu facem dublu testul si ne mai vedem peste 4 saptamani.
In concediu nu am interdictii. Mi-a spus clar ca se considera urgenta cand sangerez sau cand am dureri persistente. In rest intepaturile razlete sunt normale. Iau acidul folic pana termin cutiuta si apoi trec pe vitamine prenatale centrum parca scrisese pe reteta.
Dupa ce i-am numarat mainile si picioarele am intrebat daca sunt sanse sa stim ce e. Mi-a spus ca inca nu e relevant dar a tot rotit imaginea aia pana vag ar fi putut intr-o anumita pozitie sa spunem ca bb are putza. Nici eu nici medicul nu suntem convinsi tati e singurul care isi face iluzii . O sa vedem data viitoare daca a avut dreptate sau nu.
Cel mai dulce a fost piticul mare caruia la iesire i-am aratat poza. In primul rand a remarcat ca saracu bb e chel. Si in al doilea rand m-a anuntat ca trebuie sa ma duc la spital cand il scot
M-a intrebat cand vine bb si cum cel mai asteptat eveniment de anul viitor e ziua lui i-am spus ca inainte de ea va veni si bb. ASa ca a spus ca e clar vine pe 3 mai. A trebuit sa ii spun ca vine cu vreo doua luni inainte de asta si m-a lamurit ca va mai trebui sa astept o vara si o iarna.
De acum sa ma tin ... comentarii la greu o sa avem pe domeniu. De, are copilul preocupare noua.
Aseara am cazut lata cand am ajuns pentru ca in paranoia mea nu am pregatit nimic de concediu pana nu am fost la medic. Asa ca a trebuit sa ma agit caci maine dimineata plecam.
Va pup si ma rog sa fiti bine!

12+

10*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna dimineata burticilor!

Eu sunt foarte mandra de mine, am facut clatite de dimineata si ca sa nu le umplu cu dulceata din comert sau ciocolata (desi de clatite cu ciocolata aveam pofta ) am facut propria mea dulceata din cateva nectarine, coaja de lamaie si scortisoara!

Madymar, neaparat ia-ti concediu deoarece sanatatea ta si a lui bb sunt cele mai importante!

Pupici si ne auzim mai tarziu!

10+

PS Iata un site din afara pe care va puteti urmari sarcina pe saptamani si sa il vedeti pe bb 3D + plus sa cititi despre evolutia sarcinii intr-o abordare foarte funny! http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/10-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Florinela 79, multumesc, felicitari si tie si sarcina usoara.

Transformarile continua, in sensul ca obosesc din orice, imi este somn mai mereu dar nu prea reusesc sa dorm, imi este sete permanent si am tot felul de senzatii in burtica. Sincer ma multumesc cu atat. Dimineata cand ma trezesc am un disconfort care vine de la stomac dar dupa ce incep sa mananc trece imediat, n-as putea spune ca sunt greturi. Utrogestan iau 2 de 2 ori pe zi pana in saptamana a 8-a.

PetraTudor felicitari si tie, sarcina usoara si multumesc de impresii.

Am fost la mai multe consultatii la Ancar Benedict inainte de a ramane insarcinata, aveam o parere formata dar stii cum este cu cea de a doua parere........Si eu am mers tot la Medsana si tot acolo voi merge si pe viitor, nu am inteles de ce te gandesti ca nu i-ai dat nimic pana acum? doar cons si eco se platesc .... Banuiesc ca ti-a prescris si analize, tot la Medsana le-ai facut ? Doamna cu care vrei sa nasti iti va urmari si ea sarcina ?

Madymar am auzit si eu ca pot aparea cosuri pe fata sau pe piept, e din cauza hormonilor. Pulverizeaza apa termala, in rest nu prea ai ce face in nici un caz sa nu dai cu creme sau solutii pentru cosuri.

Zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Sarumana de urari, Mititica si Florinela!

Petra, e fain site-ul tau. Mai e si asta, e mai putin amuzant, mie imi plac pozele de pe el: http://www.babycenter.com/6_your-pregnancy-14-weeks_1103.bc?intcmp=timeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello.

Mai primiti gravidutze?

Noi avem, se pare, 10 saptamani. Spun "se pare" fiindca nu mai stiu exact UM ; nush cum se face, taman in mai nu am notat si nici nu mai tin minte... Ecograful zice ca bb vine pe 8 martie.

Cu intarziere: LA MULTI ANI Mariilor
si concediu placut mamicilor care pleaca !

Monik 10+

MV

Mergi la inceput