Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Da Galushca, m-am uitat pe link-ul trimis de tine, impreuna cu sotul, ne-a placut si eu abia astept sa ajungem la sectiune toddler si apoi la getting pregnanat (again)!

Luni am control si abia astept sa-i vad manutele si micile picioruse, asa cum arata pe site-uri! Am emotii! Dupa aceea incepem sa crestem! Amandoi!

Voi cum doriti sa nasteti? Normal sau prin cezariana? Eu as vrea normal.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Neatza, neatza
Noi cu pregatirile, azi plecam la mare :)
O sa fie distractiv cu pipi si pe drum. Acum mi-am dat seama ca o sa am parte si de vomitat, ca o sa plecam diseara si calatorim noaptea, ca sa doarma galusca mica. Mama cum o sa fie de dimineata :D

Vacanta placuta!Sper sa ai parte de un concediu in care greturile sa se mai domoleasca si sa te relaxezi si distrezi asa cum iti doresti.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Buna dimineata burticilor!

Eu sunt foarte mandra de mine, am facut clatite de dimineata si ca sa nu le umplu cu dulceata din comert sau ciocolata (desi de clatite cu ciocolata aveam pofta ) am facut propria mea dulceata din cateva nectarine, coaja de lamaie si scortisoara!

Madymar, neaparat ia-ti concediu deoarece sanatatea ta si a lui bb sunt cele mai importante!

Pupici si ne auzim mai tarziu!

10+

PS Iata un site din afara pe care va puteti urmari sarcina pe saptamani si sa il vedeti pe bb 3D + plus sa cititi despre evolutia sarcinii intr-o abordare foarte funny! http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/10-weeks-pregnant.html
Cred ca sunt foarte bune clatitele.Chiar mi-ai facut pofta asa ca voi incerca sa fac si eu azi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Hello.

Mai primiti gravidutze?

Noi avem, se pare, 10 saptamani. Spun "se pare" fiindca nu mai stiu exact UM ; nush cum se face, taman in mai nu am notat si nici nu mai tin minte... Ecograful zice ca bb vine pe 8 martie.

Cu intarziere: LA MULTI ANI Mariilor
si concediu placut mamicilor care pleaca !

Monik 10+

MV
Bine ai venit!Si eu la prima sarcina nu stiam data UM si am mers dupa datele ecografice.Multa sanatate si o sarcina usoara cu bebe nascut la termen!

poze albert

Mergi la inceput

Bine ai venit Monik!

Voi cum stiti fetelor: este adevarat ca daca am ajuns in saptamana a 10-a fara probleme (sangerari, dureri prea mari) gata, putem sta linistite?

Mai sunt doua zile pana la control dar nu mai am rabdare....

PT

Mergi la inceput

Emilia,

Acum am vazut mesajul postat de tine. Ma bucur ca si tu esti multumita de Dr. Ancar. Da, mi-a prescris analize, mai multe decat in mod normal deoarece eu am avut o sarcina pierduta anul trecut....,le-am facut pe toate la Medsana si mi-au iesit bine, luni se va uita si Dl. Dr. pe ele.

Spuneam ca voi naste probabil la Filantropia deoarece nu stiu la ce maternitate este Dr. Ancar... tu vrei sa nasti cu el? El m-a intrebat daca vreau sa-mi urmaresc sarcina la el si i-am spus ca da, dar nu a pomenit nimic de nastere si nici eu nu am intrebat....Dar, toate la timpul lor, cine stie....

Astept vesti de la tine si poate ne intalnim la o consultatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pupici la burtici...

Fetele noi va rog sa-mi dati datele complete sa va trec in lista de pe prima pagina:
DN = data nasterii(a voastra)
UM = ultimul menstruatie
DPN = data probabila a nasterii ( a bebelui ).

We placut va doresc si o sa mai bag cate un ochi sa vad daca sunt fete noi sau daca e capitol nou de deschis.

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumesc, fetelor, pentru primire!

Oana, nu stiu daca vroiai mesaj pe canal privat, cum sunt noua pe-aici inca nu m-am prins pe unde se afla toate comenzile

DN: 26.12.1984
UM: ???? (cca. 28.05.2008)
DPN: ultima ecografie zice 8.03.2009.

Dar la mine totul e nesigur (ma rog, data nasterii mele cica e sigura, asa se lauda mama )

Multumesc!

MV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Monnvas, esti pe listuta!
Nu e nevoie sa imi scrii mesaj pe privat...e ok si aici la Odisee...

Ca sa iti apara mesajele in timp real si sa nu mai fie moderate, scrie repede 12 mesaje..chiar si daca nu spui chestii importante...

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumesc, Oana!

In alta ordine de idei, are cineva in plan sa nasca la Filantropia? Pe mine acum ma urmareste o doctorita care nu ma poate asista la nastere, m-a avertizat de la bun inceput. Mi-a recomandat sa ma duc la CF2, dar mie nu mi-a sunat prea bine - m-a speriat o prietena care a nascut acolo si a luat nush'ce bacterie, de au stat si ea si bb pe antibiotic cateva zile... Stiu ca majoritatea mamicilor care au nascut acolo au fost multumite, dar acum suflu si-n iaurt...

Fetelor, daca va duceti la Filantropia, pe cine imi recomandati?

A, si la Filantropia m-am nascut si eu...

Pupici pentru burtici!

Monik

Mergi la inceput