Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ca de obicei , a venit week-endu, deci plecam la cabana Un week-end placut va doresc tuturor, si fara greturi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

ginnette
Da e prima sarcina mult dorita, mult asteptata, cand nu mai aveam speranta decat la vitro(cu care medicii nu erau deacord sa-mi faca).
Si acum ca a venit bebe, nu prea stiu cum sa reactionez
Multumes!

fbruma

Hai, gandeste pozitiv si bucura-te - acum, dau sfaturi, dar si eu eram ca un "arici" la orice chestie; totul o sa fie bine

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LA MULTI ANI MARIA_K , SA FII IUBITA SI FERICITA!!!!

SI DACA TOT ATI URAT LA MULTI ANI MARIILOR VA MULTUMESC SI EU , CA MA CHEAMA MARIANA , SI VA OFER O,CA AZI AVEM VOIE, SI O. VA PE

INCA O DATA LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI CATE LA FIECARE!!!

10#

10*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor, in ce saptamana se poate face o echografie pentru a stabili exact pozitia sarcinii (uterina sau extrauterina)?

va multumesc,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pentru o sarcina extrauterina faci cate ecografii vrei ca nu se vede.
Daca menstra nu ti-a venit in luna respectiva, mergi la medic(va face o eco.)-si daca nu se vede o sarcina uterina, te va trimite urgent sa faci o analiza de sange(hcg-parca asa stiu), sa vada daca este o extrauterina(adica s-a ramas pe trompa, si s-a implantat acolo), in acest caz Doamne fereste, te va opera de urgenta.
Mergi degraba la medic, extrauterinele unt foarte periculoase!
sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Buna fetelor, in ce saptamana se poate face o echografie pentru a stabili exact pozitia sarcinii (uterina sau extrauterina)?

va multumesc,
gianina

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Am facut betahcg si marti era 31,45 (ziua 25) iar astazi 189,3 (ziua 28). Deci sarcina este in evolutie.

Mi s-a spus sa repet analiza luni si joi iar joi sa fac si eco si control.

Offf, tare-s amarata. Nu am apucat sa ma dezmeticesc bine si sa ma bucur de sarcina ca iarasi o iau de la capat cu grijile si problemele...(mi-a mai descoperit si 2 chisturi destul de mari pe ovare).

Oare saptamana viitoare voi sti daca este extrauterina? La eco voi fi in saptamana 5 (adica 4+6 zile).

Tare-i grea asteptarea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Emilia2008,

Dr. Benedit Ancar este foarte bun, eu am fost placut impresionata la toate 3 intalnirile pe care le-am avut pana acum. Luni ne vedem din nou.

Am ajuns la el intamplator, era singurul doctor de la Medsana disponibil pentru ecografie transvaginala la momentul la care am aflat ca sunt insarcinata.

Este foarte atent si bland in gesturi, nu am simtit aproape nimic la eco. Mi-a dat cartea lui de vizita si mi-a spus sa-l sun daca nu ma simt bine. A fost atent la tot ce i-am povestit despre problemele mele de sanatate si mi-a dat numai sfaturi de bun-simt. Are rabdare si de la o intalnire la alta m-a intrebat cum ma mai simt cu raceala (am fost racita cam 3 saptamani), ce simptome de sarcina am, mi-a explicat ce inseamna corpul galben, etc... Chiar sunt incantata. Ca sa nu mai spun ca pana acum nu i-am dat nimic. Si ca este foarte punctual in privinta programarilor, nu a fost nevoie sa astept sa intru la el.

Dar de nascut nu stiu daca voi naste cu el, ci probabil cu Dna. Doina Militaru, de la Filantropia. Nu am cunoscut-o inca dar e recomandarea doctorului de familie in care am mare incredere.

In alta ordine de idei, LA MULTI ANI tuturor Mariilor!

Pupici,
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna ziua burtici
de mult nu mai reusesc sa scriu ceva,desi va citesc cate un pic. La mine la servici e jale nu mai am timp de nimic iar cand aj acasa sunt terminata,eu lucrez in dom construct si am e o per plina de comenzi,nu stiu cat mai rezist, la servici nu mai suport pe nimeni, nu vreau sa ma mai intrebe nimeni nimic abia imi fac timp sa mananc ca altfel mi-e tare rau.

bun venit noilor venite printre care un tatic,dar care nu a mai scris de mult

lorin ma bucur ca ti-ai revenit si ai inceput serviciul si esti din nou printre noi

grace FELICITARI pentru bebei

Maria K, Simina si pentru toate Mariile,Marianele LA MULTI ANI
Felicitari pentru toate fetele care au rezultate bune de la eco
Maria si Alina sunt deosebite pozele si concediu placut

Si eu merg luni la eco ,am niste emotii,e a 2a prima a fost la 5-6sapt,abia astept sa-l vad pe bebe,sa vad ce mai zice dr
Fetelor,vad ca nu scris nimeni pe aici, eu de sapt asta mi-au aparut cosuri pe fata asa cum le aveam in per adolescentei,ce ins ca a reaparut acea acnee?

pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Madymar,

Spui ca ai o perioada mai incarcata la serviciu, eu cred ca asta este cauza. Incearca sa te odihnesti mai mult, macar in weekend-uri.

Auzisem ca se mai intampla in cazul mamicilor de fetite, in orice caz nu uita ca gravidutele sunt cele mai frumoase femei!

Pupici si relaxare totala in weekend, desi tocmai au anuntat ca avertizarea de cod galben continua.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

oare oboseala sa fie cauza? abia astept sa treaca per asta,am acum o colega in concediu cum vine ea mi-as mai lua o sapt concediu ca sunt terminata,cand aj seara acasa mananc si ma culc, nu mai sunt buna de nimic

weekend placut si pupici la burtici

Mergi la inceput