Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Babytza sincer nu stiu exact.Am recoltat la internare si nu era primul shushu,ala de dimineata si mi-au zis fetele de acolo sa fac exact in recipient ca e steril..dar nu prea am avut directie(sa zic asa) si au iesit Structuri polimorfe(asa parca mi-a zis)
Sper maine sa reusesc ca acusi ma apuca nasterea si eu ma tem sa nu am infetie ca am leucocite cam multe!
Sper ca ti-am fost de folos!Scuzati exprimarea

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

multumesc

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Buna dimineata burtici ,desi este la pranz dar eu acum m-am trezit deoarece noaptea am insomnii.
Raportez ca am luat in greutate 15 kg ceea ce este foarte mult si din aceasta cauza ma dor genunchii foarte tare ,din cauza greutatii.
Binenteles ieri am mancat sarat desi nu am voie si astazi sunt umflata la maini,fata,si piciorul stang numai.
Ata ete!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
Eva merci mult,il trimit pe sot sa-mi cumpere.cum mai esti cu spatele,a trecut?te-am ciupit,ai simtit?

Ma simt ff bine cu spatele, simt ca plutesc! Ce bine e sa respiri fara sa te doara, sa poti sa te misti in voie fara junghiurile acelea groaznice!
Am simtit eu ceva, dar nu stiam ca esti tu!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 40 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

ma rog... nu ma mai pling. rog pe cine a comandat de la Mothercare sa-mi spuna si mie in cite zile au livrat, ca sa nu ma urc pe pereti de nerabdare.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Nausica eu am comandat de mai multe ori la Mothercare si mi-a venit comanda cam in 2 saptamani. Deci destul de repede. Oricum poti sa te uiti pe net sa vezi cand pleaca de acolo.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata la amiaza si de la mine! eu azi sunt cam somnoroasa ca am adormit foarte tarziu asa ca va scriu asa mai pe scurt:
bafta mare fetelor care merg azi la eco:
FELICIC
ZAMBET_MIC
bitza ma bucur ca mai sta bebe Lucas inca un pic in burtica la tine

va pe toate si va doresc o zi buna!!!

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

neatza si de la mine !
abia acum ne-am trezit si m-am enervat teribil cat am vazut ca-s blocata de spate... dragutzul meu sot a avut grija sa deschida toate ferestrele din casa cand a plecat la serviciu si astfel am dormit transpirata cateva ore in curent...dar suna de dimineata incontinuu asa ca l-am iertat.

imi cer scuze ca aseara am disparut ca magarul in ceata insa am fost efectiv ejectata de la computador. astfel,

nerantula, nusha a avut dreptate, lustra se gaseste la practiker, alaturi de o multime de modele dragute. eu am stat mult pe ganduri, nu ma puteam hotara.

Muuh, ai fost absolut mortala cu Mateescu. bravo !

bitza2008 , ma bucur foarte mult ca lucas mai sta la mami in burtica ! sa fiti sanatosi amandoi!

boo si toata lumea, pupici multi de la roze si vreau sa va spun ca datorita voua, acum ma simt mai bine in propria mea piele.

vai, fetelor, dar ce razboi se petrece la mine in burta... oare de ce loveste asa? se joaca sau nu are loc ? o deranjeaza ceva??? mereu ma intreb ce s-o fi petrecand pe acolo

mai am si eu de achizitionat cate ceva pentru bagajul de spital.
am vrut sa va intreb pe voi mai intai. sa iau bepanthene sau garmastan? mi-am luat si pompita de san de la nuk cea tip seringa. farmacista zicea ca e fooooarte buna, o fi asa???

stiu ca e tarziu dar eu tot scot agitatele pentru felicic76 si zambet mic, bafta la control, fetelor !!!

32+, Ruxandra Maria

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

andy eu i-am luat un super mega camion lui Alexei. L-am comandat de pe net, de pe amazon, l-au livrat in Germania si mi-l aduce prietenul meu zilele astea. A costat aproximativ 40 RON, nu chiar chilipir dar se merita zic eu. In rest am tot felul de lego, masinute etc. cumparate tot de pe net si pe care astept sa mi le livreze tot acelasi prieten. Vreau sa il conving sa ii dea si el ceva lui BB2 sunt inca in cumpana ce.

Cat despre Mateescu eu nu ii contest profesionalismul dar pe mine ma enerveaza genul asta de doctori care te iau direct la trei pazeste pentru ca au ei impresia ca tu esti o fufa.

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

eu am luat bephantene pt bb si garmastan pt mine

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Miruna super idea,mai ales ca Andy e innebunit dupa masini .Multumesc

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui a-rose

nerantula, nusha a avut dreptate, lustra se gaseste la practiker, alaturi de o multime de modele dragute. eu am stat mult pe ganduri, nu ma puteam hotara.

32+, Ruxandra Maria

rose

Intre modelele de care spui erau si speciale pentru camera de bebe?
Modelul pe care l-am admirat la tine era si pe alte culori?
Multumesc!

33+ AMR 47 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput