Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
zambetmic spune:
multumesc tuturor pt agitate, abia astept intalnirea, noroc ca am treaba multa pana atunci si va treve repede timpul, apoi voi mai avea inca o poza de adaugat la colectie
32+ cu Vladut
bitza2008 spune:
Andy_galro si eu am adormit f tarziu..cred ca se intampla prima data in sarcina.
Zambetmic, cu intarziere fac ei eu galerie(dar intri la 19, parca..)
Bafta multa
Fetele, unde pot sa comand si eu aparatori laterale pt patut ca in orasul asta n-am gasit decat set complet si eu am perna si pilota...pe care oricum nu le voi folosi pana la un an!!Am fost sambata in Carrefour si nu mai aveauHEELP!
36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Andy_galro si eu am adormit f tarziu..cred ca se intampla prima data in sarcina. Zambetmic, cu intarziere fac ei eu galerie(dar intri la 19, parca..) Bafta multa Fetele, unde pot sa comand si eu aparatori laterale pt patut ca in orasul asta n-am gasit decat set complet si eu am perna si pilota...pe care oricum nu le voi folosi pana la un an!!Am fost sambata in Carrefour si nu mai aveauHEELP! 36+LUCAS AMR 4 saptamani!!! |
incearca pe w w w . b e b e l u s u l t a u. r o
34+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
a-rose spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Intre modelele de care spui erau si speciale pentru camera de bebe? Modelul pe care l-am admirat la tine era si pe alte culori? Multumesc! 33+ AMR 47 zile!! Haiduc iubit |
modelul asta nu mai era deloc expus aici, asa de bine se vanduse dar nu as baga mana in foc ca nu l-am vazut cand s-a deschis practiker si ca era pe bleu. sunt o multime de lustre pentru copii, cu fluturasi, printese, soarele si luna, clovni...preturile sunt intre 100 si 200 lei. lustra asta a fost 200lei.
rose
dyanira spune:
Salutari si de pe la noi!
Raportez: Dyanira tot 2 in 1 dar o stare ciudata: somnolenta excesiva, dureri de burtica si intepaturi in col!!!S-o fi gandit BOBO sa vina mai repede?
Moniiiiiiiiiiiiii pe unde umbliiiiiiiiiiiiiiii???????????
Bafta la eco fetelor care merg azi
Clau si eu ma simt cam ca tine, sper sa mai stea BB in burtica la amandoua!!!
Bitza si eu cred ca e mai bine sa mai stea BB macar 1 saptamana!
Pupici la toate burticile!!!
Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Nerantula spune:
300, babytza, andreutac, laura, musettepink, zambetmic, multumesc pentru raspunsuri!
33+ AMR 47 zile!!
Haiduc iubit
bitza2008 spune:
Dyanira, mama, ai contractii? Se razgandi Lucas cu venirea [pe lume si acum vrea Andrei? Sper sa mai stea la mami in burtica.
Clau am gasit asa http://b e b e l u s u l t a u. ro/detalii.php?cod=MC02
Cum sunt astea de la Mondocarp ca si calitate ca la pret sunt ok???Ati luat careva?
36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!
Codruta27 spune:
Intru si eu sa le urez Bafta fetelor care merg astazi la echo!
Bitza, bine ca s-a hotarat bebe sa mai stea putin! Mai creste!
Dyanira, mai tine-l un piculet pe Andreiut in sacut! Spui daca e nevoie de agitate, bine?
A_rose, iti spun sincer ca nu esti grasa deloc.
Nerantula, eu am 103 cm in "talie",inainte de sracina n-as putea spune cat aveam, dar cu siguranta nu ma incadram in 90-60-90. Cred ca bateam spre 70, binisor, daca nu chiar mai mult. Raportez si eu o burticuta mica, dar cu un strumf maricel inauntru!
Noi suntem bine, sunt superfericita ca am gasit salteluta, si am dat comanda pentru carut! Ni-l aduc in 2 zile!! Si in afara de asta, astazi incepe sa vina mobila in casuta noastra. Ne vine dormitorul, si canapelele. In sfarsit, dupa 2 luni de renovari!
Va pup pe toate fara exceptie!
32+ Vlad
Bebe mic
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Dyanira, mama, ai contractii? Se razgandi Lucas cu venirea [pe lume si acum vrea Andrei? Sper sa mai stea la mami in burtica. Clau am gasit asa http://reclama/detalii.php?cod=MC02 Cum sunt astea de la Mondocarp ca si calitate ca la pret sunt ok???Ati luat careva? 36+LUCAS AMR 4 saptamani!!! |
Eu am avut la Alexei si mi s-au parut cam aspre dar am pipait si unele mai placute tot de la ei.
Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)