Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
angelynna82 spune:
Hello fetele 
Am fost si noi la eco azi,
bblina a ramas fetita si are 1700gr la 31s4z dupa UM iar dupa ecograf arata ca are varsta de 30s5z 
, sper sa fie ok greutatea ei caci sunt putin ingrijorata. Inimioara ii bate cu 128bpm si colul meu are 3.5cm.
Deja fata mea s-a intors, se pregateste de intalnirea cu mami si tati

Tensiunea este 11 cu 6 sau 7 (nu mai retin exact) 
Maine imi va spune dr mai multe despre eco si am sa vda si maternitatea, azi cand am terminat nu mai era la spital.
Felicic
pt bb Vlad grasunel si falcos
Bafta fetelor care mai merg azi la eco, din pacate nu pot nominaliza caci am uitat [ban] 
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
300 spune:
Felicic, frumoasa poza cu Vladutul tau. I-am "tradus" si sotului poza asta, vad ca baietii vad cam greu 4D [:D}
Anis, sper sa fii OK. numai ganduri bune iti trimit...
Monica, ce vad eu? Nu cred ca e normal sa slabesti 2kg cand ai avut asemnea probleme? te-ai deshidratat. Stai cuminte si lasa depresiile penru persoanele care pot lua tratamente medicamentoase. Imi pare rau sa te vad asa de trista. Abia am scapat si eu de butoiul cu melcacolie gravidoasa - era sa cad da m-am tras afara repede. In cat timp estimezi ca termina haosul nea Costica?
Eva, cata dreptate ai. O atituine pozitiva face multe lucruri, dar vezi tu,. in fata durerii si a stresului e ca greu sa ne tinem cumpatul. Desi nici pe departe imposibil. Imi place cum vezi tu lucrurile.
Danucu
si asteptam vesti mai des.
Tzitziri ce draguta esti tu cand ii povestesti lu bebe! Eu nici n-apuc sa vorbesc cu a mea ca nu prea suntem singurele.
31+
Anda Teodora
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo uite pt descretit fruntile si pt citit bebeilor inca de pe acum h t t p ://w w w.s u n t m a m i c a.r o / Poezii-cu-animalute. h t m l 34+ Mami fericita de Irina Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita Atat a mai ramas pana vine minunea AMR 5 SAPTAMANI |
Am citit acolo "Gandacelul" de Elena Farago. Ce plans am tras, copila fiind, citind aceasta poezie! Oare se mai studiaza in scoala primara?
Eu nu ii citesc asa ceva lui fi'miu! Il traumatizez pe viata!
Glumesc, dar chiar nu voi uita poezia asta toata viata! Mai tineti minte?Gandacelul
De ce ma strangi in pumnul tau
Copil frumos, tu nu stii oare
Ca-s mic si eu si ca ma doare?
De ce ma strangi asa de rau?
Copil ca tine sunt si eu
Si-mi place sa ma joc si mie.
Si mila trebuie sa-ti fie
De jalea si de plansul meu.
De ce vrei tu sa ma omori
Caci sunt si eu copil ca tine
Si-ar plange mama dupa mine.
Si-ar plange bietele surori.
Si-ar plange tata mult de tot
Caci am trait abia trei zile
Si-acum indura-te copile
Si lasa-ma ca nu mai pot!

34+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 40 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Hello fetele 
Am gasit camasi de noapte. Sunt 32 ron la Obor. Sunt ok,cu nasturi si una este chiar cu laterale pentru alaptat.Am pus poze . Am gasit si sutiene din bumbacel.
Si eu ma gandeam ca in prima zi sa port camasa de la ei. Stiu din experienta ca se pateaza rau, mai ales in prima zi. Daca reusesc sa ajung cu ele curate ar fi bine,ca as putea sa le mai folosesc cat alaptez, sunt dragute, mai dragute ca in poze si sunt din bumbacel..
Am mai luat si biberoane, dero special pentru bb si i-am luat 7 cearceafuri la un pret de nimik... Avantajul meu este ca nu am nevoie de aparatoare pentru ca am luat un tarc.
Aaaaaaaaaa,i-am luat Pampers...
Valentina
32 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
danucu spune:
| citat din mesajul lui felicic76 ne-am intors! Multumim de galerie si de majorete, ne-au placut Suntem bine, bebe are 1744gr +/-255, aratam mai mari cu trei saptamani, dpn intre 7-28 oct. Toate bune, placenta, col, Ir-uri, bebe ce putea sa faca, manca la greu, scotea limba, isi facea freza, mi-a aratat dr. perisorul. Daca nasc mai devreme de termen, este naturala, daca ajungem la termen va fi sigur cezariana din cauza de bebe grasan. In perioada respectiva dr lipseste din tara 3 zile, sper sa nu-l apuce pe bebe cheful de iesit afara chiar atunci. Ia uitati-va si voi ce fata avem aici, cum sa nu mori dupa el Vlad29+ bibinika D'ale gravideniei |
Felicic, felicitari pentru grasun. La mine tot atat avea dar la 31s+4z.
33+ Baby inside
babytza spune:
Felicic ce bebe scump ai....M-am topit cum sta el cu manutza..

Danucu bine ai revenit, ma bucur ca esti bine 
Monica imi pare atat de rau sa aud ca ai probleme...Nu iti mai face atatea ganduri negre, ca nu va face bine....
sa treaca supararea....
Angelynna felicitari pentru vestile bune !!!!

Valentina
32 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
danucu spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Hai ca am reusit sa va citesc si eu din urma. Mii de scuze ca v-am dat emotii ![]() . Inca mai suntem 2 in 1. La intalnire n-am venit pentru ca m-a luat din nou boala de acum 2 saptamani, drept pentru care mi-am petrecut muuuuuult timp la . Am dat-o intr-o stare foarte depresiva. Am culminat cu o sambata noapte tare ciudata, cu dureri in partea de jos, cu bebe foarte agitat, o presiune la dansa si intepaturi in col. Moment in care imi reprosam ca de ce nu mi-am facut bagajul INCA????Va rtog sa ma credeti ca nu am mai avut nici chef si nici putere sa intru pe net sau pe forum. Stiu ca trebuia sa va dau un mesaj dar... sunt nesimtita, ce sa-i faci. Anyway, multumesc pt ca v-ati gandit la mine. Miruna sarumana de telefon. Ieri depresia mi-a culminat cu faptul ca s-a gandit nenea mesterul sa se apuce de treaba DUMINICA!!!! si nu va zic ce-i la mine in casa dupa ce sambata ma chinuisem efectiv sa fac ordine si curatenie. AM plans de nervi (dupa ce nu dormisem toata noaptea)M-am suparat pe sot si l-am lasat singur, l-am chemat pe tata sa ma ia la eiacasa si am stat acolo. Azi dupa ora 6 (cand vine din nou nea Costica) o sa fac la fel.DImineata m-a mancat in dosierul meu mare si m-am suit pe cantar ![]() - 2 KG ![]() . Sa mor in secunda doi. Evident m-a apucat din nou plansul, l-am sunat pe sot... el saracu ce sa faca??? M-am gandit eu ca mai bine sa ma apuc de luat din nou vitamine. Am bagat un Elevit, am mancat ceva (nu am nici un fel de pofta de mancare, absolut deloc). Am sunat la doctor la cabinet (ca asa ramasese ca poate este azi la cabinet desi el e in concediu) si o sa fie azi acolo si la 5 si un sfert ma duc sa vad ce face bebe. Asa ca va rog tineti-mi pumnii.Nu stiu, considerati-ma nebuna, dar nu cred ca mai sta prea mult Andrei la mine in burta. NU cred ca e normala nici presiunea pe dansa, nici oasele bazinului meu si ligamentele din zona de jos care efectiv simt ca se rup, troznesc in toate felurile, mi se pun junghiuri de simt ca s-au rupt efectiv(cred ca dupa voi putea face spagatul Nu stiu cat de coerenta am fost... ![]() Feli, felicitari pt bebe frumos si sanatos si poate daca nu nasc si ies din starea asta mai facem o intalnealaa_rose, nu esti grasa deloc!!!! CUm sa-ti spuna asa ceva??? ![]() POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 35+ Cuculetz Andrei![]() ![]() AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI ![]() ![]() AMR 33 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI ![]() |
Se pare ca suntem multe cu dureri de genul asta. Moni, incearca sa te odihesti, sa stai intinsa, asta te poate ajuta. Eu asta am facut tot weekend-ul (desi nu sunt genul de persoana care sa stea locului, ca sa zic asa :))si azi la serviciu m-am simtit mai bine.
33+ Baby inside
andy.p spune:
Ange felicitari ptr bb in grafic

Anis tin pumnii sa te sune si sa rezolvi problema.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
angelynna82 spune:
| citat din mesajul lui babytza Felicic ce bebe scump ai....M-am topit cum sta el cu manutza.. ![]() ![]() ![]() Danucu bine ai revenit, ma bucur ca esti bine ![]() Monica imi pare atat de rau sa aud ca ai probleme...Nu iti mai face atatea ganduri negre, ca nu va face bine.... sa treaca supararea....Angelynna felicitari pentru vestile bune !!!! ![]() ![]() Valentina 32 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Multumesc fetelor
, numai ca sper sa fie bine cu greutatea ei
31+
posibil Rebeca AlexandraBebe
Eco
Nausica spune:
| citat din mesajul lui babytza Am gasit camasi de noapte. Sunt 32 ron la Obor. Sunt ok,cu nasturi si una este chiar cu laterale pentru alaptat.Am pus poze . Am gasit si sutiene din bumbacel. |
Merci, chiar voiam sa te intreb daca ai gasit ceva.
Unde in Obor? Eu ma pierd total acolo.
Stie cineva unde pot gasi materiale dragutze pt perdele camera bebe?
Mai exista Textilandia?
Nausica
29+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
. Am dat-o intr-o stare foarte depresiva. Am culminat cu o sambata noapte tare ciudata, cu dureri in partea de jos, cu bebe foarte agitat, o presiune la dansa si intepaturi in col. Moment in care imi reprosam ca de ce nu mi-am facut bagajul INCA????
si nu va zic ce-i la mine in casa dupa ce sambata ma chinuisem efectiv sa fac ordine si curatenie. AM plans de nervi (dupa ce nu dormisem toata noaptea)M-am suparat pe sot si l-am lasat singur, l-am chemat pe tata sa ma ia la eiacasa si am stat acolo. Azi dupa ora 6 (cand vine din nou nea Costica) o sa fac la fel.