Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
alexa si mami spune:
sper ca nu m-ati uitat, dar din lipsa de timp si din stari de kko, am dormit f mult, am lenevit in pat si la plimbarici.
toate, sunt in recuperari cu cititul, mai am vreo 2 cap, ca tare harnicutze mai sunteti.
dulce pe andreea and, am vazut ca a intrebat de mine.
am vazut pozele de la intilneala
sunteti superbe, radioase.
fug sa citesc si mai vin.
alexa si
mami
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui angelynna82
Multumesc , numai ca sper sa fie bine cu greutatea ei 31+ posibil Rebeca AlexandraBebe Eco |
Pai e f bine....Al meu are 1900 si e cu o sapt mai mare, peste grafic . Daca te uiti pe site unde scrie greutatea la fiecare sapt , bebelina ta are exact cat trebuie !!

Valentina
32 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
angelynna82 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui babytza
Pai e f bine....Al meu are 1900 si e cu o sapt mai mare, peste grafic . Daca te uiti pe site unde scrie greutatea la fiecare sapt , bebelina ta are exact cat trebuie !! ![]() Valentina 32 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
M-am uitat pe site si arata ca este in grafic dar am vorbit cu mama si a zis ca poate nu au facut masuratorile bine adica i se pare mica greutatea
, ma lamuresc maine 
31+
posibil Rebeca AlexandraBebe
Eco
baby_boy spune:
Fetele va stresez si eu cu un alt subiect. O prietena de-a mea tocmai a nascut si a fost totul o.k..nastere usoara..naturala insa a intampinat alta problema...furia laptelui
..stiti cumva de ce se face?si cum am putea face sa prevenim asa ceva?
32 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
CD27 spune:
angelynna, felicitari pentru bebelina

eu tocmai am avut niste contractii groaznice, mi s-a acut cam frica ca sunt singura acasa, dar am luat un no spa, am stat in pat si parca a mai trecut
, i-am zis Mikului sa stea cuminte, sa se joace, dar sus in burtica, sa nu umble la 'usa'![]()
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
tzitziri spune:
300, nu stiu daca ma pricep sa povestesc.Ii citesc direct.Sper sa nu ma puna sa ii cant vreodata,ca acolo nu ma bag![]()
Angelynna, felicitari pentru vesti bune!Si daca e in grafic e in grafic, chiar daca zici tu ca e mai micuta.
Babytza, sunt camasi de la magazinele alea de cum intri dinspre McDonalds de o parte si alta?Chiar imi plac
.Nu stiu de ce ma gandeam la ceva mai batranacios, dar astea pe care le-ai luat tu imi plac si nu m-ar baga in depresie![]()
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
Eii Alina cum sa te uitam!!
Ma bucur ca sunteti bine.
CD ce faci iubita?Ai grija si spune-i lu bb ca tre sa asculte de mami si sa stea in casutza pana cand trebuie.
amandoi.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
angelynna82 spune:
Multumesc CD si tzitziri
Dr a zis ca e o bblina perfecta, dar tre sa am si eu un pitic pe creier.
CD stai linistita in pat, sa nu mai ai contractii.
Pe National Geographic este acum un documentar numit In the womb.
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri 300, nu stiu daca ma pricep sa povestesc.Ii citesc direct.Sper sa nu ma puna sa ii cant vreodata,ca acolo nu ma bag Angelynna, felicitari pentru vesti bune!Si daca e in grafic e in grafic, chiar daca zici tu ca e mai micuta. Babytza, sunt camasi de la magazinele alea de cum intri dinspre McDonalds de o parte si alta?Chiar imi plac 32+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
Da ,aia este intrarea. Si este raionul al doi-lea din dreapta .
Valentina
32 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze