Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
clau_geo spune:
Ratonelu ai fost tare frumoasa la nunta 
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Nerantula spune:
Anis, la CMU sunt numerele: 021.327.11.88; 021.327.11.89; 021.327.11.90; 0745.760.402; 0722.318.367. Multa sanatate!
Ma simt ispitita ... ![]()

33+
AMR 47 zile!! 
Haiduc iubit
Muuh spune:
Eva camasile pentru alaptat au fante la tzitzi. Adica nu ridici camasa sau nu o dai jos ci deschizi buzunarasul si scoti pe acolo o tzatzica. E ok cum ai tu cu bretele dar daca ale mele nu ar avea fanta asta ar trebui sa ma las in chiloti de fiecare data. Si nu sunt vreo pudica dar la spital mi-ar fi incomod sa stau in tzatzele goale acolo la neonato ca sa nu mai spun ca acolo scaunele, desi noi, sunt din vinilin. Acasa nu le-am purtat nici eu si m-am dezbracat sau mi-am dat jos bretelele depinde cum imi era mai comod.
Miruna
35+ si Alexei (13.07.2006)
tzitziri spune:
Felicic, ce falcos e micutul.Sa fie totul bine si de acum inainte si daca trebuie cezariana de bebeloi mare, pai atunci asa sa fie.Totul sa fie bebe sanatos!
Rose, tu ziceai parca de 'tratat' sanii.Eu tot ce stiu stiu de la curs...si in fine ce am mai citit pe net, dar nu am cautat musai.Deci la curs noua ne-a zis sa lasam sanii in pace si maxim dupa dus sa ii frecam energic cu un prosop.Dar nu sa dam cu cine stie ce minunatii pe ei.Eu nu fac nici una nici alta.Dau doar in lateral (la curs se vorbea de mameloane) cu Mustella...ca am vergeturi.Dar atat.
Eva, si sa stii ca ma gandeam asa cateodata daca tu asa esti mereu.Si poate primul semn de 'slabiciune' mi s-a parut cand ai spus parca acum cateva zile ca gata, din saptamana 34 bebe se descurca singurel cu minim de ajutor si nu are ce sa mai fie rau.Si doar atunci mi-am dat seama ca poate temerile mele le ai si tu....desi nu pareai.Doar ca intr-adevar poate sunt mai trecatoare decat la noi.Si crede-ma ca daca nu ar fi fost problema 'dopului' de saptamana trecuta poate ma relaxam si eu iar.
Dar sper sa trecem cu bine toate de 36 de saptamani si gata!Fara temeri auxiliare 
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anis clau...e aia cu bebebelusultau....asa ..monica merci frumos..de cand mi-a luat ala geanta cu telf am o agenda varza in telf nou.. *** AniS ** 29+ *** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
Mersi frumos

34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
anis spune:
CD27 nu pune lucruri groase ca in maternitati la sectia nou nascuti e cald de mori si tu ia-ti pijamale cu maneca scurta.....nu lua multe haine sa stea prin spital..decat cateva salopete alea sunt cele mai comode si pantalonasi cu picior si bluza...mai bine iti mai aduce sotul de acsa ..decat sa le impregnez cu toate alea din spital..
Eu nu imi fac bagaj..decata sa cate ceva..oricum la euroclinic aia nu ma lasa cu nimik pt mine si nici pt bebe ..dau ei tot
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Nerantula..serios vorbesc tot nu ne cunoastem fizic....ca am fost tare stresata sa stii..merci de numerele ..sper ca bebe s a fie ok
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
CD27 spune:
Merci Anis, nu planuiesc sa iau multe, dar vreau sa le pun eu deoparte ca nu stie sotzu
, sunt si mici si mai maricele si daca nu le folosesc in prima saptamana...alea mici cred ca raman neimbracate; oare trebuie si paturica sau il invelesc si pe el cu ceva acolo
Intr-adevar la Euroclinic chiar nu iti trebuie nimic, e super![]()
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Eva, si sa stii ca ma gandeam asa cateodata daca tu asa esti mereu.Si poate primul semn de 'slabiciune' mi s-a parut cand ai spus parca acum cateva zile ca gata, din saptamana 34 bebe se descurca singurel cu minim de ajutor si nu are ce sa mai fie rau.Si doar atunci mi-am dat seama ca poate temerile mele le ai si tu....desi nu pareai.Doar ca intr-adevar poate sunt mai trecatoare decat la noi.Si crede-ma ca daca nu ar fi fost problema 'dopului' de saptamana trecuta poate ma relaxam si eu iar. |
Eu nu sunt un om de stanca, Tzitziri, sunt un om, normal, cu intrebari, temeri, caut multe raspunsuri, dar grosso modo sunt linistita! De multe ori imi impun sa fiu linistita!
Fetele care au citit mai atent despre mine au aflat ca noi ne-am mutat, cu tot ce a insemnat vandut apartament, stres cu anunturile, vizitele, piata imob in colaps, alergat dupa acte, facut cadastru, impachetat, despachetat, rearanjat, nebunie ce sa mai! Zugraveala, mirosuri, curatenii! Veselie mare! Burta mea e mare, nu mai e un secret, agitatia psihica enorma! Motivele mutarii nu ma apuc sa le insir aici ca nu mi-e felul, groaznic oricum, ne puneam intrebari, sotzul meu vroia neaparat sa plecam in Franta, in Paris de unde e el, eu nu si nu! In final, Dumnezeu ne-a ajutat, ne-a dat o solutie si am ramas! Si suntem fff bine! Daca m-as apuca sa insir ce am trait noi din decembrie de cand am ramas insarcinata si pana acum, ce intorsatura a luat viata noastra, prin cate am trecut si cu firma noastra, v-ati speria! Si uite ca au trecut, Luca e un bebe minunat, activ, sanatos, eu ma gandesc ce tare as vrea sa nasc la termen ca se pare ca sunt mari sanse sa il depasesc! Deci...nu va panicati ca nu are sens!
Temerile mele sunt de alte naturi, nu legat de prematuritate, dar e evident ca medicul meu fiind atat de mult in conecdiu m-am gandit ce fac daca...normal! Dar le trec pe toate cu bine, ma incurajez! Va ziceam ca mi-e frica cu baita, oare ma descurc! Mi-am luat carti, devorez netul, poate chem si o asistenta acasa o saptamana, vedem.
In acelasi timp ma gandesc ca instincul matern va juca un rol primordial, si uite asa ma ridic singurica de jos!
Intelegi tu ce vreau sa iti spun, eu nu sunt un om de fier, nici o femeie slaba nu sunt, sunt un om! Si am razbit prin atatea situatii datorita psihicului si increderii ca va fi bine! Iti spun sigur! Si cand plec dupa fiecate control la medic cu ...felicitari, e fff bine! e super, stiu ca va fi bine!
Hai ca facui pomelnic!
34+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 40 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nausica spune:
offf, am incercat si eu marea cu degetul. sperasem sa imi pot face o programare la Dr. Iosup pentru eco de 32 saptamini, dar pleaca in concediu pe 22 august, asa ca o sa fac de-abia la 34 sapt si 3 zile. ![]()
nu mai am rabdare pina atuuuuunci.
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference