Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
danucu spune:
Fetelor, va mai amintiti de mine? Nu v-am mai scris demult, ce rusine. ![]()
Sa stiti ca nu v-am uitat, in iulie v-am urmarit mai putin (am avut treaba la serviciu, apoi am fost plecata)dar de o saptamana, doua va citesc din nou cu atentie si sunt alaturi de voi. Am zis ca azi va salut mai intai si apoi va citesc, sa vad ce mai faceti, cum va mai simtiti. Daca incep cu cititul nu mai reusesc sa va mai scriu.
M-au apucat emotiile,se pare ca boboceii nostri se pregatesc sa vina (ce frumos suna, bobocei
). Felicitari ClaudiaH pentru primul bobocel (adica bobocica), sa creasca mare si frumoasa.
Eu sunt bine, cateva dureri de burtica (or fi contractii?) saptamana trecuta, plus cateva intepaturi in col sau vagin (nici eu nu stiu). Durerile le am in special noaptea, noaptea trecuta am dormit m-a durut mai putin. Uneori cand merg mai repede sau calc rufe simt ca bebe vrea sa iasa (in fine, azi nu am mai simtit nimic). Am intrat putin in panica la inceput dar acum m-am calmat. Doctorul meu e in concediu toata luna august iar pe cel care il inlocuieste il vad lunea viitoare (saptamana asta e si el in concediu).
La ecografia de 32 saptamani (mai exact 31s+4z)a fost totul ok, bebe avea 1750 de kg, doctorita estimeaza o greutate de 3.600-3.700 kg la nastere.
Merg in continuare la cursuri prenatale, cele mai utile exercitii mi se par cele respiratorii. Te invata cum sa controlezi respiratia in anumite momente ale travaliului pentru a ameliora durerea, cum sa te abtii cand simti nevoia sa impingi dar inca nu e momentul propice (asta mi se pare cel mai dificil)cum sa impingi corect in momentul expulziei.
Restul de exercitii (pe balon, pe o parte, langa bara, dupa bara
)cred ca o sa ma ajute mai putin avand in vedere ca optez pentru peridurala. Cred ca am sa pastrez cateva sedinte pentru dupa nastere, pentru exercitii de perineu.
La maternitatea unde voi nste se organizeaza prezentari unde se dau informatii despre cum decurge peridurala, despre alaptare, despre travaliu, nastere, se viziteaza maternitatea. Am fost la sedinta de peridurala, nu a fost chiar asa horror cum credeam initial, foarte frumos prezentat si pe intelesul tuturor, la sfarsit a fost si o discutie, foarte filozofica, as zice.
In seara asta merg la sedinta pentru alaptat
, joi se viziteaza maternitatea si se dau explicatii despre travaliu, nastere, etc.
Mi se par frumos din partea lor sa organizeze astfel de prezentari.
Vad ca voi discutati de camera lui bebe, cumparaturi, etc. Foarte frumos. Si noi am cumparat aproape tot, mai putin produsele pentru alaptat, sincera sa fiu inca nu sunt sigura ce produse sa cumpar. Voi vedea si in seara asta la sedinta de alaptare ce se discuta.
Camera e instalata si e foarte frumoasa (pacat ca o usa de la dulap are un defect si trebuie sa o schimbam, asteptam sa se intoarca cei de la Pericles din concediu), dulapurile pline cu hainute si toate cele necesare lui bebe, perdelele comandate (aici dureaza pana la 6 saptamani sa le primesti, le vom avea la sfarsitul lunii), cu decoratiunile mai asteptam. Unele lucruri le-am pus pe lista de cadouri.
Cu toate astea inca nu ma simt pregatita sa vina bebe, vreau sa vina la timp, atunci cand a promis, adica in septembrie. Sa nu intelegeti ca nu-l astept cu drag dar vreau sa mai profit de perioaa asta frumoasa din viata mea si de timpul care a mai ramas si sa visez.
Acum va pup pe toate si ma duc sa citesc acest capitol din urma, daca reusesc. 
p.s. daca vreti sa vedeti cum mai arat la 33 de saptamani, sunt poze noi in link-ul de la semnatura. Raportez 7 kg in plus si 95 cm in burtica (ca tot se vorbea de asta).
33+
Baby inside
Muuh spune:
CD eu iau 5 body cu maneca lunga (cele mai mici pe care le am) si 5 perechi de sosete. O punga mica de pampers, un pachet mic de servetele umede, o cremuta de fund si un baneocin pudra. Daca le loveste pe asistente inspiratia imi va mai aduce sotul.
Miruna
35+ si Alexei (13.07.2006)
tzitziri spune:
Eva, teoretic si la nivelul la care ai lasat sa se vada stiu prin ce ai trecut....dar nu ai parut niciodata dezarmata sau..disperata.Eu la asta ma refeream.
Gata..ca devenim melodramatice
.Si nu de alta dar ne asteapta destule momente 'grele' de petrecut impreuna!
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica offf, am incercat si eu marea cu degetul. sperasem sa imi pot face o programare la Dr. Iosup pentru eco de 32 saptamini, dar pleaca in concediu pe 22 august, asa ca o sa fac de-abia la 34 sapt si 3 zile. nu mai am rabdare pina atuuuuunci. |
Lasa ca e foarte bine, eu fac saptamana viitoare cand intru in S36, si nu mi-am vazut minunea de mai bine de doua luni! E mai bine la 34 saptamani, chiar, ca asa stii mai multe detalii plus o greutate mai apropiata de momentul nasterii!
Si eu de-abia astept eco saptamana viitoare Atatea fete cate au venit de la eco cu grasunei, mor si eu sa stiu cat are al meu!
34+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 40 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
clau_geo spune:
uite pt descretit fruntile si pt citit bebeilor inca de pe acum
h t t p ://w w w.s u n t m a m i c a.r o / Poezii-cu-animalute. h t m l
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andreutac spune:
Felicic, bb Vlad este un scump si un falcos. Felicitari!
Iar nepotica ta e fabuloasa...abia astept sa vina vremea cand vom povesti perlele celor mici.
Moni si Anis, aveti grija de voi in continuare si cate un
pt. fiecare burtica.
Eu azi n-am prea avut chef de mare lucru, am prospectat piata - cred ca zilele viitoare voi da cateva comenzi, am bagat somnic si acum ma pregetsc de plimbare, ca m-am cam plictisit prin casa.
Andreea
32+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo uite pt descretit fruntile si pt citit bebeilor inca de pe acum h t t p ://w w w.s u n t m a m i c a.r o / Poezii-cu-animalute. h t m l 34+ Mami fericita de Irina Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita Atat a mai ramas pana vine minunea AMR 5 SAPTAMANI |
Noi tocmai terminam de citit prima din povestirile din Narnia.Si recunosc ca nu face nimic cand ii citesc, dar daca citest 10-15 minute si fac pauza se supara
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
CD27 spune:
Merci Muuh, am bagat la cap
, ma duc acum sa arunc in valiza punga de servetele
si o sa sortez cele mai mici si pitici costumase/body-uri
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
clau_geo spune:
Danucu, felicitari pt tot, camera, bb sanatos si stare buna
, ma bucur sa aud ca mai sunt si gravidute fara mari probleme 
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
EvaF spune:
Danucu, ce ma bucur ca mai dai vesti despre tine! Ce grasunel ne pregatesti tu acolo! Si tot zvelta ai ramas! Bravo! Esti de admirat!
Mi-a placut foarte mult cum ai zis sa vina bebe in septembrie "cum a promis"! Asa si trebuie, sa profitam cat mai mult de momentele acestea speciale!
Atnci ne vei dezvalui si noua "surpriza"
si numele surprizei, nu? 
34+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 40 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)