Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
Nu va ganditi ca am facut mare branza. AL meu sot a facut mai mult. EU doar cu aragazu, praful ,treburi mai usurele. MI-e si mila si de sot. Ieri dupa ce a plecat mesterul a facut curatenie luna la loc, am gasit toate la locul lor. M-a deranjat faptul ca a venit duminica si fara sa ne anunte asa. Adica l-a sunat ieri dimineata si am crezut ca vine sa vada despre ce este vorba . Dar nu, hai sa ia materiale si sa se si apuce. M-a luat capul, mai ales ca nu mi-era prea bine, burta a fost foarte tare ieri. Da am stat la ai mei cumintica si vad ca azi bebe e mai voios.
Eu incerc sa gandeswc pozitiv de felul meu si am fost tare multumita de cum a decurs toata sarcina . Normal, mici exceptii, mai o arsura, mai o contractie , dar le-am luat ca pe ceva normal. Acum ca se apropie termenul, ma ia si pe mine cu emotii, ma mai sperii si eu.
Dar PROMIT ca o sa incerc sa fiu mai curajoasa
Dar... este o amestecatura de sentimente foarte ciudate in sufletul meu. Ba ma gandesc ca o sa fie ok si o sa nasc usor , ba ma apuca tot felul de ganduri care mai de care mai ciudate.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI 

AMR 33 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Felicic ai un superbbb..ne face cu manuta Am mai adaugat si eu pozici la semnatura..daca vreti sa vedeti . 32 ![]() ![]() ![]() ![]() poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80 http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png |
baby unde il tii pe bb, ca burtica ta e mica micuta ???
pozele de la nunta sunt super reusite, unde ati facut la cASIN?
iar salopetuta cu vaporas este superba

34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
anis spune:
camasile pt alaptat se pot comanda si de pe net..nu am cum sa dau adresa...dar sa stiti ca nu sunt mare scofala..
daca nu le gasiti la targul din toamna de la Baby Expo
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui anis camasile pt alaptat se pot comanda si de pe net..nu am cum sa dau adresa...dar sa stiti ca nu sunt mare scofala.. daca nu le gasiti la targul din toamna de la Baby Expo *** AniS ** 29+ *** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
da-mi te rog un PM cu adresa site-ului , baga adresa cu spatii intre litere
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 SAPTAMANI
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui anis camasile pt alaptat se pot comanda si de pe net..nu am cum sa dau adresa...dar sa stiti ca nu sunt mare scofala.. daca nu le gasiti la targul din toamna de la Baby Expo *** AniS ** 29+ *** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
da-mi te rog un PM cu adresa site-ului , baga adresa cu spatii intre litere
34+ Mami fericita de
Irina
AMR 5 SAPTAMANI
monica_dicut spune:
Anis, numarul de la Fortis este : 0724 46 46 46
Sper sa treaca si sa fie bine
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI 

AMR 33 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
Muuh spune:
monica un copil nascut la 36 de saptamani nici macar nu se mai considera prematur. Eu nu zic sa te apuci sa muti mobila dar nici sa te sperii. Orice se intampla de acum incolo va fi bine.
kid patesc si eu intepaturi din astea si ieri mergeam putin si scuturam dintr-un picior poate poate se muta de acolo, zici ca eram un caine care face pipi.
Miruna
35+ si Alexei (13.07.2006)
EvaF spune:
Fetelor, care e smecheria cu camasile pentru alaptare? Eu mi-am luat cateva camasi, de fapt rochite de bumbac cu bretele in care sa stau lejera si sa dorm, si in care voi si alapta! Dau jos o bretea si il pun pe pui la san! De ce trebuie sa fie rochie cu nasturi?
Plus ca daca sunt in situatia de a alapta in prezenta cuiva, imi pot pune sutienul pentru alaptare si nu e nevoie sa imi dezgolesc tot sanul, desi tot nu vad unde este problema chiar fara sutien! Cu mine in rezerva va fi sotul, familia, prieteni, doar n-o sa alaptez cand vin ei, si chiar si asa, care este problema? Intreb si eu...ca aud numai de camasi musai cu nasturi in fata! Eu nu imi iau asa ceva! Trebuie?
Si inca ceva. Ce este cu voi? Monica, Tzitziri, si cine mai vorbeste de panica, frici, etc! As vrea sa va dau macar un sfert din starea mea, si eu am anxietati interioare, cum e daca...dar daca...dar pasagere, nu va mai faceti rau singure! Fiti pozitive! Ganditi-va ca va fi bine, bebe va mai sta in burtica. Tu parca ziceai, Tzitziri, sa nu mai uram sa stea bebe in burtica ca daca se intampla contrariul se declanseaza un sentiment de vina! Cum asa? Multe, foarte multe se intampla pe fond psihic; cu un psihic bun si gandindu-va ca bebe mai sta in burtica, asa se si intampla! Ia uitati-va voi la Anca noastra. E, in S37, si cu un psihic fff bun, va garantez, fata de alte fete! Si stiti cate greutati a traversat, e in spital de doua saptamani unde i se pare groaznic, si uite ca nu a nascut asa repede cum credea!
Daca voi vreti musai eu nu va mai urez sa stea bebe in burtica, dar, va rog, nu va mai faceti atatea probleme, ca nu faceti bine nici voua, nici lui bebe! Sper sa nu vi se para vorbe goale interventia mea, noi suntem aici sa ne susutinem una pe cealalta, sa ne spunem ca va fi bine, sa ne uram de bine, nu sa ne umfle plansul daca uneia i se intampla ceva, atunci mai rau o afundam! Sper sa ma intelegeti bine ce vreau sa zic!
Grijile normale, ale mamicilor cu bebe2 le inteleg si eu, si eu le-as avea in locul lor, in rest, nu mai fiti asa nelinistite, Dumnezeu are grija de noi! Si daca bebe vine mai devreme, tot El ne va ajuta sa trecem cu bine de orice obstacol! Dar fruntea sus!
Uite eu am avut durerea aceea mare de spate, Lucutta m-a ajutat si ii multumesc! Mi-a prins bine, psihic, apoi si fizic, ca mi-ati urat de sanatate! Multumesc! 
34+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 40 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
CD27 spune:
Moni sper sa treaca repede starea de nelinistite si sa nu mai ai nici dureri, nici alte probleme
, probabil vizita la medic te va mai linisti putin
a..si mai las-o incolo de treaba, chiar si treaba usoara...profita acum si lasa pe altcineva sa le faca, ca o sa ai tot timp,...pai cu asa treburi...pe cine n-ar apuca tot felul de stari![]()
Anis imi pare rau sa aud ca ai inca probleme cu piciorul, sper sa treaca curand, iti tin pumnii
Stiti ce fac eu acum (in loc sa muncesc) am insirat in pat sacul cu hainute si incerc sa fac bagajul de maternitate, dar e greu....habar n-am cate schimburi imi trebuie(banuiesc eu ca 2 pe zi, costumas cu totul/bluzica si pantalonasi cu labute)....daca sa fie mai groase sau mai subtiri....banuiesc ca nu isi au rostul costumasele plusate in septembrie
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
anis spune:
clau...e aia cu bebebelusultau....asa
..monica merci frumos..de cand mi-a luat ala geanta cu telf am o agenda varza in telf nou..
*** AniS **
29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."