Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

felici, e super haios Vlad, sa iti traiasca grasunelul

33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

ne-am intors! Multumim de galerie si de majorete, ne-au placut
Suntem bine, bebe are 1744gr +/-255, aratam mai mari cu trei saptamani, dpn intre 7-28 oct. Toate bune, placenta, col, Ir-uri, bebe ce putea sa faca, manca la greu, scotea limba, isi facea freza, mi-a aratat dr. perisorul. Daca nasc mai devreme de termen, este naturala, daca ajungem la termen va fi sigur cezariana din cauza de bebe grasan. In perioada respectiva dr lipseste din tara 3 zile, sper sa nu-l apuce pe bebe cheful de iesit afara chiar atunci.
Ia uitati-va si voi ce fata avem aici, cum sa nu mori dupa el

Vai, Felicic, ce falcutze!!! E absolut delicios! sa iti traiasca Vladut!!!

Edit: Vad ca si el e cam suparat si sta cu manutza la fatza, ca fi-miu! L-ai deranjat cu sonda aia, vezi?

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 40 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Fetele, de unde imi poate lua si mie sotul camasi pt alaptat, modelul cu fanta in zona sanilor.?
toata lumea mi-a zis carrefour, dar sotul nu a gasit acolo, plus ca nu stiu ce marime ar trebui sa imi iau, aveti vreo idee? Acum port 44-46, nu stiu dupa cat este nevoie sa imi iau.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Clau, am vazut asa o camasa, cu tot cu halat, la magazinul Titan, costa in jur de 60ron. Insa era marimea 50, dar trebuie vazuta cum iti vine, ca nu stii ce marimi se mai potrivesc acum .. eu mi-am luat una (alt model) 46, desi in viata mea, inainte de sarcina, nu am purtat mai mult decat 38.

33+ AMR 47 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hai ca am reusit sa va citesc si eu din urma.

Mii de scuze ca v-am dat emotii . Inca mai suntem 2 in 1.
La intalnire n-am venit pentru ca m-a luat din nou boala de acum 2 saptamani, drept pentru care mi-am petrecut muuuuuult timp la . Am dat-o intr-o stare foarte depresiva. Am culminat cu o sambata noapte tare ciudata, cu dureri in partea de jos, cu bebe foarte agitat, o presiune la dansa si intepaturi in col. Moment in care imi reprosam ca de ce nu mi-am facut bagajul INCA????
Va rtog sa ma credeti ca nu am mai avut nici chef si nici putere sa intru pe net sau pe forum. Stiu ca trebuia sa va dau un mesaj dar... sunt nesimtita, ce sa-i faci.
Anyway, multumesc pt ca v-ati gandit la mine. Miruna sarumana de telefon.
Ieri depresia mi-a culminat cu faptul ca s-a gandit nenea mesterul sa se apuce de treaba DUMINICA!!!! si nu va zic ce-i la mine in casa dupa ce sambata ma chinuisem efectiv sa fac ordine si curatenie. AM plans de nervi (dupa ce nu dormisem toata noaptea)M-am suparat pe sot si l-am lasat singur, l-am chemat pe tata sa ma ia la eiacasa si am stat acolo. Azi dupa ora 6 (cand vine din nou nea Costica) o sa fac la fel.

DImineata m-a mancat in dosierul meu mare si m-am suit pe cantar - 2 KG . Sa mor in secunda doi. Evident m-a apucat din nou plansul, l-am sunat pe sot... el saracu ce sa faca??? M-am gandit eu ca mai bine sa ma apuc de luat din nou vitamine. Am bagat un Elevit, am mancat ceva (nu am nici un fel de pofta de mancare, absolut deloc). Am sunat la doctor la cabinet (ca asa ramasese ca poate este azi la cabinet desi el e in concediu) si o sa fie azi acolo si la 5 si un sfert ma duc sa vad ce face bebe. Asa ca va rog tineti-mi pumnii.
Nu stiu, considerati-ma nebuna, dar nu cred ca mai sta prea mult Andrei la mine in burta. NU cred ca e normala nici presiunea pe dansa, nici oasele bazinului meu si ligamentele din zona de jos care efectiv simt ca se rup, troznesc in toate felurile, mi se pun junghiuri de simt ca s-au rupt efectiv(cred ca dupa voi putea face spagatul )

Nu stiu cat de coerenta am fost...

Feli, felicitari pt bebe frumos si sanatos si poate daca nu nasc si ies din starea asta mai facem o intalneala

a_rose, nu esti grasa deloc!!!! CUm sa-ti spuna asa ceva???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI

AMR 33 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Clau, am vazut asa o camasa, cu tot cu halat, la magazinul Titan, costa in jur de 60ron. Insa era marimea 50, dar trebuie vazuta cum iti vine, ca nu stii ce marimi se mai potrivesc acum .. eu mi-am luat una (alt model) 46, desi in viata mea, inainte de sarcina, nu am purtat mai mult decat 38.

33+ AMR 47 zile!!

Haiduc iubit

Mersi frumos, cred ca o sa ma orientez spre masura 48 sau xl ca sa fiu sigura ca vine

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Moni , in primul rand incearca sa iesi din vartejul asta cu depresia si tot felul de temeri, un psihic pozitiv va vor ajuta, si pe tine si pe bebe, foarte mult sa mergeti voiosi inainte in sarcina, nu-ti programa creierul ca nu mai sta bebe Andrei mult in burtica, e totul bine si nu ai motive sa-ti faci griji!
Scaderea la cantar poate fi o usoara deshidratare, bea multe lichide si o sa-ti revii, multe din kg din sarcina sunt doar lichid in tesuturi. Durerile pot fi si de la eforturile tale de a face curat sambata, stai si tu mai cumintica si lasa-l pe sot sa se ocupe, sigur se va descurca.

MULTA BAFTA LA DOCTOR AZI si te asteptam cu nerabdare sa ne impartasesti vestile bune!!

33+ AMR 47 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hai ca am reusit sa va citesc si eu din urma.

Mii de scuze ca v-am dat emotii . Inca mai suntem 2 in 1.
La intalnire n-am venit pentru ca m-a luat din nou boala de acum 2 saptamani, drept pentru care mi-am petrecut muuuuuult timp la . Am dat-o intr-o stare foarte depresiva. Am culminat cu o sambata noapte tare ciudata, cu dureri in partea de jos, cu bebe foarte agitat, o presiune la dansa si intepaturi in col. Moment in care imi reprosam ca de ce nu mi-am facut bagajul INCA????
Va rtog sa ma credeti ca nu am mai avut nici chef si nici putere sa intru pe net sau pe forum. Stiu ca trebuia sa va dau un mesaj dar... sunt nesimtita, ce sa-i faci.
Anyway, multumesc pt ca v-ati gandit la mine. Miruna sarumana de telefon.
Ieri depresia mi-a culminat cu faptul ca s-a gandit nenea mesterul sa se apuce de treaba DUMINICA!!!! si nu va zic ce-i la mine in casa dupa ce sambata ma chinuisem efectiv sa fac ordine si curatenie. AM plans de nervi (dupa ce nu dormisem toata noaptea)M-am suparat pe sot si l-am lasat singur, l-am chemat pe tata sa ma ia la eiacasa si am stat acolo. Azi dupa ora 6 (cand vine din nou nea Costica) o sa fac la fel.

DImineata m-a mancat in dosierul meu mare si m-am suit pe cantar - 2 KG . Sa mor in secunda doi. Evident m-a apucat din nou plansul, l-am sunat pe sot... el saracu ce sa faca??? M-am gandit eu ca mai bine sa ma apuc de luat din nou vitamine. Am bagat un Elevit, am mancat ceva (nu am nici un fel de pofta de mancare, absolut deloc). Am sunat la doctor la cabinet (ca asa ramasese ca poate este azi la cabinet desi el e in concediu) si o sa fie azi acolo si la 5 si un sfert ma duc sa vad ce face bebe. Asa ca va rog tineti-mi pumnii.
Nu stiu, considerati-ma nebuna, dar nu cred ca mai sta prea mult Andrei la mine in burta. NU cred ca e normala nici presiunea pe dansa, nici oasele bazinului meu si ligamentele din zona de jos care efectiv simt ca se rup, troznesc in toate felurile, mi se pun junghiuri de simt ca s-au rupt efectiv(cred ca dupa voi putea face spagatul )

Nu stiu cat de coerenta am fost...

Feli, felicitari pt bebe frumos si sanatos si poate daca nu nasc si ies din starea asta mai facem o intalneala

a_rose, nu esti grasa deloc!!!! CUm sa-ti spuna asa ceva???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI

AMR 33 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Moni imi pare tare rau sa aud ca ai probleme, dar te rog mult lasa naibi curatenia sa nu te apuce durerile (iti spun din proprie experienta), lasa-l pe sot sa faca, sunt sigura ca nu se va supara daca face singur.

Ai grija de tine si de bb

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Felicic ai un superbbb..ne face cu manuta

Am mai adaugat si eu pozici la semnatura..daca vreti sa vedeti .

32

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele care stie nr de telefon de la programari la IOSUP??

Situatia la mine se agraveaza, piciorul meu incepe sa devina vanat si cu clexanul nu ma impac deloc..am senzatia ca mi s-a dat clexul aiurea in tramvai..chiar si asa evolutia varicelor sau ce naiba sunt e fantastic de rapida...ceva nu e ok..

Nerantula te astept la Breaza...

*** AniS ** 29+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput