Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

fetelor, al meu pici de ieri nu vrea san neam. Cred ca zice ca e baiat mare si nu-i mai trebuie tzitzi. Acum eu cum fac sa scap de lapte?

Eu nu stiu prea bine, ca Eliza mea s-a intarcat treptat. Da' pe la inceputuri se spunea sa nu se bea ceai de menta, ca scade lactatia. Incearca si tu, poate o merge ...

toma_lly ai ghicit: sim_stoian e in concediu (probabil bananaie prin magazinele nemtesti de hainute de copii )

dulcetzica Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Apropos de 2 dintzisori:
Intr-o seara imi faceam de lucru (ca era tati cu fata), cand o aud urland. Sar cat colo, dar apare sotul cu fata in brate: plange ca si-a muscat limba!
(Alerga de colo-colo in 4 labe, cu limba scoasa. S-a impiedicat in jucarii si a cazut in nas. Si asa a reusit sa isi muste limba in cei doi dintisori de jos, singurii pe care ii are si pana la ora asta )

dulcetzica Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara si de la noi!

Am vazut poze frumoase!!! Tare e dulce Miruna! Prisi am mai remarcat ce frumos o imbraci pe Miruna. O prinde tare bine portocaliul si negrul!!!
Si mama arata super bine in poza de la padure.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Emma, eu cred ca dupa doar o zi e prea rapid sa spui ca nu mai vrea. Poate miine ii revine apetitul.

Iti doresc de pe acum La multi ani fericiti pentru vineri. Am retinut ca e ziua ta pentru ca a mea e pe 16

Felicitari pentru conscursul din mami. Ce aio cistigat???

Mergi la inceput

am revenit.
Toma_lly, Daria doarme foarte agitat in ultimul timp. Tocmai am venit de la ea. S-a trezit plingind, vrea doar in pat cu mine...
Fie e de la dinti, fie de la faptul ca programul de peste zi le stimuleaza prea mult. Poate viseazaaaa.

Ramonaiani, si Daria si-a muscat limba de citeva ori. Chiar o avea tumefiata.
Pe moment nu am realizat de ce plinge, desi avea plinsul de durere.

Mergi la inceput

Am uploadat citeva poze de astazi.
Daria www.flickr.com/photos/23256333@N02/2757902654/" target="_blank">in parc. www.flickr.com/photos/23256333@N02/2757893020/" target="_blank">Devorez pufuletii!

O noapte linistita tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor am nevoie de idei.....cum sa il sarbatoresc pe Mario? Si vreau sa ii fac ceva special cadou, si nu am nici o idee....

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Am reusit sa pun si eu cateva poze noi.
Va doresc o noapte placuta.
toti papanasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

buna
dau si niste mai tarziu azi dar decat deloc

Adi multumim, vroiam sa te intreb in ce oras stai, la anul daca e tot bine, cred ca facem si noi o incursiune in tara cangurilor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Prisi, noi suntem in Sydney. Veniti in excursie? Ce traseu aveti si cam in ce perioada? Poate reusim sa ne vedem pe undeva.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
pentru toata lumea

Erina ce dulce e printesa, cat despre pufuleti ce sa zic, sunt salvarea mea , cand vreau sa fac dush sau vreo alta treaba o asez in scaun o leg , ii umplu tava de la scaun cu pufuleti si 15 min e linistita

Lavinia tare faine pozele, ce a mare a crescu si Miru a ta

Adi noi nu ne-am facut nici un plan deocamdata , vrem spre sfarsitul anului, sa fie vreme frumoasa, o sa mergem in vizita la cumnata mea care sta in Brisbane, dar oricum vrem si la Sydney , ca o sa stam vreo 2-3 saptamani

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput