Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 6

prisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L Am pus si noi cateva poze Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze noi-la Moeciu |
ce mare e Cristi

poze
Marta si

rodicamaries spune:
Vazut si pe proaspata absolventa(da oare ce a absolvit?), Mirunica,mancand piersicuta, plangand in leagan si rasfatandu-se in carucior...o scumpete.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

cecilia L spune:
Prisi, da a fost tare bine la munte, nu mai am treaba ca, cade dar acum trebuie sa fiu mult mai atenta, pentru pleca de langa mine, o fractiune de secunda nu sunt atenta si te miri pe unde este sau ce face.
Sa sti ca nici cu zulufata ta nu mi-e rusine, frumoasa foc..... sigur mai vreau o fata, chiar daca o sa ma trezeasca noaptea....acum am antrenament.
Rodica, Sabina
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu

cecilia L spune:
daca tot vb de noapte, sa va spun ca noi nu ne mai trezim din ora in ora,dormim pe la 10.30 si ne trezim la 2, la 5 si la 8 cand papa bibe si schimbam ''chilotii'' dupa care mai doarme pana la 11. Inca mai primim tatzi peste noaptea, am renuntat la ea doar ziua...un pas inainte.
poze noi-la Moeciu

cecilia L spune:
unde sunteti fetelor???????????
poze noi-la Moeciu

ancasilv spune:
Buna ziua dragele mele! Dupa o lunga pauza am aparut si noi pe firmament. Am fost prin conced (Ardeal, Maramures, Moldova) fara bubu, iar pe urma l-am luat cu noi la bunici, unde i-a mers extraordinar. Amincat, a dormit, s-a jucat toata ziua pe afara...o fericire. A mai luat in greutate, nu stiu cit ca nu mai sta pe cintar, cred ca are in jur de 9kg, arata super bine, f proportionat.
Acum chestia care ma chinuie pe mine e urmatoarea: baiatul meu se tot loveste cu palma peste cap si nu stiu ce poate insemna asta. M-am gindit ca cere atentie, dar eu stau tot timpul cu el, asa ca nu stiu ce mai pot face mai mult. Si in brate daca e luat se mai loveste, dar mai rar. Sper ca voi aveti mai multa experienta in psihologia copiilor ca sa ma puteti ajuta si pe mine. Multuemsc anticipat si va pup.
anca si Bb Vladut... 06.10.2007

toma_lly spune:
buna,
mai am si eu putin timp liber pana ies de la birou la 18 si am intrat sa vad ce mai faceti.
m-am delectat (iar) cu pozele copilasilor vostri foarte foarte draguti cu totii.
zicea cineva, cred ca danuta ca dulcetica ei are doar 2 dintisori jos. pai asa si Nati, la 8 luni i-au dat si de atunci nimic nimic.
vineri mergem si noi la nenea doctoru' pt revizia de 11 luni, sper sa fie totul ok.
problema mea cu Nati (in afara de greutate) este ca nu am gasit o metoda de a o adormi la pranz si seara. si dupa un chin indelung, se frichineste nenica toata noaptea, nu inteleg de ce nu are un somn linistit.
la voi cum e ?
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

toma_lly spune:
FELICITARI TEODORAN !!!
vai ce fata curajoasa avem printre noi
sper sa pot intra si eu mai des sa fiu la curent cu stirile
alte poze

toma_lly spune:
da' sim_stoian pe unde e ? in concediu ?
si pt sabina multi multi si imi e dor de sfaturile tale
alte poze

aeperju spune:
fetelor, al meu pici de ieri nu vrea san neam. Cred ca zice ca e baiat mare si nu-i mai trebuie tzitzi. Acum eu cum fac sa scap de lapte?
emma