Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 20
sim_stoian spune:
O parte din poveste, plus pozele aferente. Revin cu restul.
Bucuresti – Arad
Am ales sa plecam pe ruta Bucuresti – Pitesti – Valcea – Sibiu – Deva – Arad. Duminica dimineata la 3.30 am inceput sa caram restul de bagaje la masina (marea parte le dusesem de sambata seara). Am iesit din Bucuresti pe la 4.30. Avand in vedere ca era foarte devreme, am mers excelent astfel ca la ora 13 eram la Arad in hotel. Stefan a dormit pana la Sebes, acolo am facut un popas si i-am dat un bibe de lapte, l-am mai tinut la aer, a facut kk, l-am schimbat si am plecat mai departe. In timp ce il schimbam pe scaunul din dreapta fata a mai facut un kk, noroc de salteluta care o pusesem sub el
. De la Deva a adormit iar si pana la Arad nu s-a trezit. Asa ca per total partea asta de drum a fost super OK. Celalalt sens de mers era ingrozitor de aglomerat, cozi de zeci de km, asa ca am decis ca vom reveni pe alt traseu.
In Arad am petrecut noaptea la Hotel Arad, seara am iesit pe strandul Neptun, am ramas absolut impresionata de bazinele de acolo si mi-a parut tare rau ca nu imi luasem costumul de baie pe mine. Ne-am intalnit si cu niste prieteni, iar Stefan a testat apa din piscina pentru copiii. Oricum, ne-am facut planul sa ne oprim la o balaceala mica la intoarcere. Am pus cateva poze de la Arad.
Dürnstein
Primul popas in afara tarii a fost la Dürnstein, orasel situat pe Valea Dunarii intre Viena si Melk. Cazarea a fost foarte buna, oraselul splendid. Nu mai spun nimic de sistemul de autostrazi pe care am ocolit Viena, m-a lasat cu gura cascata si extrem de placut impresionata. Am facut si un filmulet acolo, poate o sa reusesc sa il prelucrez zilele urmatoare ca sa pun cateva secvente. Poze aici.
Garmisch Partenkirchen
A treia zi am ajuns in Garmisch Partenkirchen, un oras absolut superb. Ne-a placut atat de mult incat vrem sa mai revenim acolo intr-un concediu urmator. Am fost cazati la www.gaestehaus-maria-gap.de/" target="_blank">Gästehaus Maria. Pensiunea e incantatoare, iar gazda foarte amabila. Am gasit in camera inclusiv patut pentru Stefan, inclus in pretul cazarii initiale. Pe perioada sederii am avut parte de temparaturi intre 9 si 23 grade, ceea ce mi s-a parut excelent, avand in vedere caldura care era in tara. Si vreau sa va spun ca si la 9 grade, nemtoaicele isi tineau copiii cu capul descoperit
. Eu recunosc, i-am pus o gluga pe cap lui Stefan. Poze aici.
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
[quote]citat din mesajul lui magdaz
Cecilia, mi-au facut "pofta" pozele voastre cu Moeciu.La ce pensiune ziceai ca ati stat?
Am stat la Pensiunea Niculina- Moeciu e jos, este super mai ales ca o sa mergi cu copii, pentru ei este cel mai bine.Trebuie doar sa faci rezervare din timp. Aici vezi poze, amanunte legate de preturi iti spun daca ai nevoie, da-mi PM daca vrei.
http://www.inmoeciu.ro/?PHPSESSID=00e6fc46c963fafb073651eac35d81ca&search=niculina
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
cecilia L spune:
Sim, ma bucur ca a fost super in concediu, mai povesteste si mai vreu poze, banuiesc ca ati facut multe......iar astea sunt doar inceputul.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
prisi spune:
buna seara
Sim si Papanash bine a-ti revenit sanatosi
, Sim am vazut pozele, f frumoase, cred ca v-ati intors super relaxati
vai ce de copii frumosi avem pe aici , unul si unul, iar Naty e super truper, daca nu ai fi zis ca are 6 kg, nici nu ti-ai da seama , arata f bine
, multa sanatate [pu]
Adi noi tot pe Nan suntem , dar l-am ales de nevoie ca doar pe asta l-a acceptat, nu a vrut nici Millumil, nici Humana nici Bebelac, Similac, nici nu mai stiu ce nu am incercat
pana la urma a baut Nan si am ramas pe el
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
sim_stoian spune:
Castelele Bavariei – Neuschwanstein, Hohenschwangau si Linderhof
Am reusit sa vizitam doar aceste 3 castele. Primele doua sunt situate unul langa celalalt, asa ca am luat un bilet pentru ambele. Am intrat prima data la Hohenschwangau, dar Stefan nu a avut stare, asa ca la al doilea am intrat doar eu, tati a stat afara cu musiu scandalagiu. La Linderhof stiam deja povestea, asa ca ne-am luat bilete pe rand si am intrat separat. Pozele de la Hohenschwangau, Neuschwanstein si Linderhof.
Am mai vizitat un orasel din Italia - Bolzano pentru a ne intalni cu sora-mea si inca doua orasele de pe malul lacului Bodensee. Am pregatit o mica supriza la Bodensee, continui imediat povestea
.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Marta, faci tu capitol nou, please? Ca am deschise ferestrele cu povestile mele si nu vreau sa le pierd. 
Cecilia, nu am facut foarte multe poze de calitate. Cred ca avem o problema cu aparatul, ne-a busit cam multe poze, asa ca la iarna o sa il schimbam pe ceva mai bun.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Ah, fac o pauza, ma duc sa intind rufele si dupa aia mai postez.
Jurnal de calatorii
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Hai ca vad ca am monopolizat pagina, insa memoria mea e tare scurta in ultima vreme si ma tot uit in urma la mesajele voastre, sa vad cui voiam sa-i raspund. Adi, ma bucur ca a disparut iritatia Lisei, la voi inteleg ca nu-i asa de cald incat sa dai vina pe asta. Cine stie ce-o fi fost... Important e sa nu mai apara, sunt convinsa ca o urmaresti... Are deja 9.8 kg ? Wow, se apropie de cifrele vehiculate de papanashi , cred ca si la inaltime a mai luat un pic. Fac o pauza de taiat unghiute, ca-i adormita zgatia mea si nu vreau sa ratez ocazia, de ieri ma tot zgarie. Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
Luy, am vazut pozele. Tare scumpa si maricica e vrabiuta ta. Nici eu nu pricep cum a reusit sa cada cu tricicleta, numai daca nu s-a prins si s-a tras de ceva. Si Lisa are ceva asemanator, cu bare de protectie etc si imi inchipuiam ca e sigura. Dar, nah, citeam undeva ca mereu trebuie sa ne inchipuim cum vor abuza astia mici orice le pica in mana. Si uite ca Maria a gasit cum :P
Da, a crescut Lisa, e si inalta, e mult mai mare decat copiii de la locul de joaca. Multi la un an sunt mai mici decat ea. Multe mamici ii dau peste un an! Nu e grasuta, a crescut in jur de 500g intr-o luna jumatate, asta dupa ce nu pusese aproape nimic luna precedenta. Dar e ok, o cantaresc doar cand imi aduc aminte, asa, de control. Important e ca e pe curba ei de evolutie de la care nu s-a prea abatut, deci nu am de ce sa ma plang. Si de cand mancam paste in diverse forme si combinatii, mananca mai bine, ca doar, deh, e din mana proprie. Si apropos de asta, tot am zis ca mai vin cu idei de papa pt astia mici si independenti, dar efectiv nu am apucat. Tot pe fuga scriu si atunci cu Lisa ce ma trage de mana, ca vrea si ea la comp.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

Maria Teodora