Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
Erina, acum am avut timp sa ma uit pe link-urile puse de tine - sunt niste minunatii pe acolo... uite ce pasiuni frumoase ( si gustoase, nu ma indoiesc
) au unii... Mi-ar placea si mie sa stiu sa fac asa ceva...
Danuta
, multumesc de pontul cu pufuletii, o sa caut si eu sa vad despre ce e vorba.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:
Luy ti-am trimis un pm...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ioana_p76 spune:
Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
isabeluta spune:
Am intrat repede-repede sa va pup dulce pe toate. Suntem in pline pregatiri de bagaje...maine dimineata zburam la propriu ![]()
Am intrat mai ales sa urez 

celor care vor avea in cateva zile primul tortulet, vor fi vaduviti de moturi sau se vor trezi cu frimituri de la turta in plete...sa cresteti mari si sanatosi, sa-i bucurati pe dragii vostri parinti cu multe nazdravanii, cuvinte stalcite si cate-un plasture in genunchi din cand in cand , doar asa de control...va pupam dulce dulce si acesta sa fiu doar primul an dintr-un sir luuuuuung de ani fericiti!!!!

Iar pentru maine pupam dulceee toate Mariucile!!!!
Va iubim!!!!
Fug la bagajeeeee
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
magdaz spune:
Luy, e tare dragalasa Maria. nu stiu cum a putut sa cada cu o trici atit de competetnta. Am vazut-o in poze si e "safe" , stabila, cu bara de protectie. Ideea ta cu planul de bani la 18 ani e forte buna, zic eu.
Cecilia, mi-au facut "pofta" pozele voastre cu Moeciu.La ce pensiune ziceai ca ati stat?
Papanash, sa stii ca pe tine te iubeste cel mai mult. O rectie similara mi-a povestit mama la prima ei absenta notabila, de 2 saptamini. E interesant ce scrie in" Cind apare copilul" de F. Dolto- e pe mailul comun.
sim_stoian spune:
Tomitza, ma bucur sa citesc mesaje de la tine. Am vazut pozele, Naty e tare frumusica si mi se pare bine dezvoltata motor. Bine ca e sanatoasa si vioaie, o sa creasca ea.
Luy, acusica ma apuc de scris povestea concediului. In RO nu a fost asa de bine, in rest super.
Mariana, nu doar la C&A, dar in mare parte acolo. ![]()
Jurnal de calatorii
danuta36 spune:
Buna seara!
Papanash,Simbine a-ti revenit! astept poze din concediu...
Isabelutaconcediu placut!
Yaia poate daca aveai si niste morcovi prin zona,nu-ti erau atacate floricelele ![]()
Nu stiu cum dormim in noaptea asta,ca-s vreo 30 de grade in camera..uf!
Miruna e plina de bubite si pete rosii,de la caldura cred...
andreea1002 spune:
Luy, sa stii ca asa e Miruna...Se vede dupa mocutza, nu? Sa vezi cum e cand face nazbatii, stie ca nu e voie, ca se uita la mine sa vada daca zic ceva...e haioasa rau...Insa tot ma termina ca nu vrea sa se dezlipeasca de mine deloc cand suntem singurele acasa, cum fac 2 pasi de langa ea cum incepe plansu'...
Iar cu trandafirii, se taie pt inceput bomboanele in 4, se intind intre 2 folii cu sucitorul cat mai subtiri, iar apoi se pun sub forma de petale pe o scobitoare (in cazul meu)...Si cam atat...Aaa, si nu se tin la umezeala pana se orneaza torul pentru ca se inmoaie petalele. Intr-un loc uscat si asa raman...
Ce chestie, s-a oprit curentul in mijlocul mesajului, insa mi l-a salvat...e de bine...
fetele
Andreea,
de Miruna Ioana(25.09.2007)
rodicamaries spune:
Salutare fetele.
Zilele astea am avut o gramada de treburi prin oras,dar azi am avut un pic de timp si am facut tortul ala cu sampanie, e teribil de bun tortul, merita incercat, cred ca in 15 minute l-am terminat(pt ca am cumparat blatul)deci Andreea1002, o bulina alba ca ai pus reteta, si una neagra ca ne-ai facut pofta, si gurmanzii n-au rezistat
mamicile care s-au intors din concediu, mai relaxate, si celor care pleaca le doresc concediu placut, timp frumos, si sa aiba parte de odihna.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
andreea1002 spune:
Eiiii, ce ma bucur, Rodica, ca este bun. De abia astept sa il fac.
In acelasi timp imi cer scuze pofticioaselor
Andreea,
de Miruna Ioana(25.09.2007)