Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 17
toma_lly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 Salutare!!!Am aparut si noi,nu din conced ci doar in retea,ca nu mi-a functionat netul.Am spicuit asa din urma si vreau sa felicit si eu puiutii care merg singurei.David are 8 dintisori,merge sustinut de manuta,face cativa pasi si singurel dar ii este teama si se aseaza jos.Vom pleca si noi la mare in Mamaia 23/08-29/08.Sper sa prindem vreme buna. |
felicitari David !
au plecat mai multe mamici la mare, poate te intalnesti pe acolo cu ele. facuse cineva o listuta cu statiunile si perioada....
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze
gabitz78 spune:
buna.
papanash - bine ai venit.distractie placuta in continuare.
tomitza - pupici dulci finutzei nati.e frumoasa si dulce!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| citat din mesajul lui toma_lly pai Yaia, ea arata bine asa...singurica in poza, dar daca sta langa ea un alt copil de aceeasi varsta, sa vezi atunci diferenta.... oricum, multumesc si Doamne ajuta sa fie sanatoasa ! atat imi doresc |
Doamne ajuta! Desi mie imi pare tare sanatoasa si pusa pe shotii, dar acum tu stii mai bine. Si gandeste-te doar ca nu toti oamenii sunt la fel, unii sunt grasi, altii slabi...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Am ajuns si noi azi dimineata pe la 3, suntem bine. Acum ma pregatesc sa plec la dr pt montat steriletul, o sa incerc sa povestesc diseara cum a fost concediul. Oricum, ideea de baza e: 'traiasca C&A'
.
Jurnal de calatorii
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Am ajuns si noi azi dimineata pe la 3, suntem bine. Acum ma pregatesc sa plec la dr pt montat steriletul, o sa incerc sa povestesc diseara cum a fost concediul. Oricum, ideea de baza e: 'traiasca C&A' |
[:)))] Bine ati revenit acasa. Sa inteleg ca v-atzi lasat economiile prin C&A?
dulcetzica Eliza (06.09.07)
toma_lly spune:
| citat din mesajul lui Yaia Doamne ajuta! Desi mie imi pare tare sanatoasa si pusa pe shotii, dar acum tu stii mai bine. Si gandeste-te doar ca nu toti oamenii sunt la fel, unii sunt grasi, altii slabi... |
asa este ! pe cat e de mica, pe atat de nazdravana !!
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze
Yaia spune:
Sa aveti o dupa-amiaza si o seara buna!
Pe maine!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rnico
noi suntem cam de 2 luni pe formula si folosim (acum) cu succes nan2 am inceput cu nestle lactogen 2, dar nu i-a placut deloc (am gustat si eu laptele praf si mie mi-ar fi placut mai mult decat nan2) am mai citit etichetele de la milupa si milumil, iar daca memoria nu ma insala parca unele au si zahar (s-ar putea sa gresesc, nu mai stiu sigur) pentru ca nu bea din biberon, cana cu pai a fost salvarea noastra! acum bem 240ml dimineata si 120ml+120ml cu cereale seara bb alesia 23oct2007 |
Rnico, multumesc mult
. Am senzatia ca Nan2 e unul din ele mai folosite..."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nan2 - pentru ca e singurul pe care-l gasesc si aici, si in Romania. De fapt, singurul pe care-l gasesc aici. Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, merci mult
. Bun motiv ai "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii