Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Trebuie sa se intoarca Sim din concediu, abia astept sa ne povesteasca. Desi cred ca o sa fie tare obosita cand va ajunge, ca are de condus atata drum.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Fetelor, voi le dati pufuleti la bebelusi ? Nu contin prea multa sare ? Sau ati descoperit voi niste pufuleti mai speciali ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Sunt unii mai grosi si mai galbeni care nu sunt sarati.aia gusto si surprix sunt f sarati uneori si pt mine.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Am luat si eu biscuiti Leibniz.A mea i-a tratat cu sictir total si a gasit ca acesti biscuiti sunt potriviti pt a trece cu rotile carutului peste ei...Si am luat trei pachete din alea mari!Sa fie!

Daca inca sunteti in cautare de biscuiti petit beurre sa stiti ca cei facuti de ulker si cei de la ulpio sunt f buni.mai buni dct cei de la rostar

Mergi la inceput

Voiam sa va mai spun ca la Miniblu sunt la reduceri la 13 lei tricouri f frumoase .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Prisi ,intradevar a crescut Mirunica noastra ...nici nu-mi vine sa cred ca implinim in scurt timp 1 anisor
si cand imi aduc aminte de perioada cand o intorceam tot la 3 ore
si-i dadeam sa pape ...sa schimbat radical situatia si preocuparile noastre.

Yaia nici nu am observat unde era facuta poza cu pricina,acum m-am uitat si eu mai bine...si eu de vreo cateva saptamani m-am cam bagat pe dulciuri,acum cand mergem in vacanta si ar trebui sa arat bine.

Mergi la inceput

Am fost si eu azi la controlul de 11 luni 76 cm lungime si 8500 grame...am mai recuperat putin in greutate,dar este ok...oricum fata mananca cand are ea chef si ce vrea

Luy avem acelasi traseu...luni mergem si noi la Ploiesti la niste prieteni tare dragi noua si de acolo spre mare,noi avem bilete doar de marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Luy, uite aici o reteta foarte speciala: se merge la cofetaria preferata si se da comanda de tortul favorit, eventual ornat special pentru ocazia in discutie. Se savureaza dupa ce s-a suflat in lumanare.

Lavinia, a zis cineva ca nu arati bine? Sa mi-l/o parasti, sa-i zic vreo doua...

Va salut acum, merg sa-mi recuperez pruncul de la gradinita. Pe maine!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

In legatura cu dormitul papanasilor noaptea si la amiaza.
Miruna doarme singura la amiaza o pun in patutul ei cu un ursulet si-i povesteste pana adoarme,inainte de asta bea o sticla cu laptic.
Seara se culca pe la 21:30 si doarme pana dimineata la ora 9-9:30,inainte sa vin la Bratislava ai faceam baie si o puneam in pat la somn,adormea singurabineinteles dupa ce-si bea lapticul...acum sa smecherit vrea sa adoarma numai cu tati,apoi o mutam in patutul ei....sper sa o dezvat de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy concediu placut, sunt sigura ca o sa fie super frumos in primul vostru concediu in 3,Maria este mare ....atat de putin mai este pana face un an.........eu am emotiiiiiiiiii numai cand ma gandesc.

Noi o sa-i luam motul lui Cristi chiar de ziua lui, ma gandeam sa-i fac o mica petrecere acasa cu cativa copilasi si bineinteles tortul de rigoare, pe care o sa i-l fac eu, chiar daca el nu papa.Legat de cadou nu ne-am gandit ce o sa-i luam,probabil o masinuta in genul avionului( e tare incantat de avion,inca nu s-a plictisit.....) si.....mai vedem.Momentan caut un restaurant sa fac rezervare pt mot....vreau idei

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput