Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

marryan - bine ai revenit din concediu !! Ma bucur ca a fost relaxant! In curand va fi si cu binecuvantarea pantecelui!!!
georgia_c - multa nadejde. Speram sa ne dai vestea mare peste 2-3 saptamani cum ca a fost IA reusita cea de la Szeghed! Doamne ajuta! Ne rugam alaturi de tine
koko_1 - felicitari pt. test !! Fetelor, s-a deschis sezonul la , ce mai asteptati? Care burtica mai creste pe aici? Koko_1 sa fie cu binecuvantare aceasta veste si sa vii mai des pe la noi sa ne povestesti minunea ta ., poate se ia!!
cleopatra70 - multumesc pt. grija si atentie si incredere Si eu sunt sigura ca acus acus va veni pruncul in burtica si la mine, dar timpul lui doar Domnul il stie cand e mai potrivit. Dupa reteta aplicata de cami eu sunt numai zambet si veselie si incredere ca in curand, in curand... voi fi foarte foarte binecuvantata. Sa-ti traiasca flacaii!!! Sa ne mai pui pozici cu ei si sa ne mai povestesti ce boroboate fac? Ce gangureli spun? Cum descopera ei lumea?

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

koko Felicitari draga mea pentru minunea din burtika ta, sa te ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie sarcina usoara si sa o duci pina la termen. Ma bucur enorm pentru tine ca ai reusit sa te detasezi de subiectul dat, gind sau tot ce ee legat de copil si ai reusti in sfirsit sa fii mamica, Doamne cit as da sa pot si eu sa fug de ginduri si sa nu mai fiu atit de dependenta de acest lucru...insa nustiu cum, poate ne spui si mie cum ai reusit, ce ai facut? Doamne ajuta incontinuare.
Anadomnica multumesc pentru civintele frumoase, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici si simt ca tu vei fi urmatoarea pe lista, asa ca tinem pumnii strinsi strinsi! Doamne Ajuta!
Georgia ne rugam pentru tine ca sa se prinda bebe mik in butika la tine, imi doresc fr mult sa fie din prima. Doamne Ajuta!
Restul fetelor va doresc un inceput de saptamina cit mai frumos si plin de rugaciune!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna, fetele
Cleo, esti minunata.. scrii asa de frumos si sincer, toate cuvintele tale merg direct la inima. Iti multumesc ...imi pare rau dar eu sunt mai saraca in vorbe.
Mi-am propus sa merg in fiecare miercuri la Biserica Sf Spiridon cel Vechi..sper sa fiu consecventa.
Koko felicitari pentru reusita. Dumnezeu si Maica Maria ti-au ascultat rugaciunile .

Va doresc o saptamana frumoasa su plina de impliniri! sa fiti binecuvantate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragelor,
Nu am mai scris de f mult timp. Noi suntem bine, incet incet ne apropiem si noi de marea intalnire.Sper sa fie totul bine si sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
Cleo ti-am admirat minunile, sa-ti traiasca si sa creasca mari si cuminti.
Pt celelate fete, aveti incredere in Dumnezeu caci minunile se intampla mereu. Sigur va venei si la voi minunea cea mare si Dumnezeu va va binecuvanta cu un prunc.
Iar pt fetele care au primit deja minunea, va urez sarcini usoare.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Am avut de dimineata o presimtire ca azi vom adauga in listuta noastra gravidute fericite.
Koko_1(Corina),felicitari draguta mea!Mi-ai facut o mare bucurie,plang ca de obicei de emotie.Iti doresc sarcina usoara pana la termen cu copilas sanatos si frumos!
Maicuta Domnului nu te-a lasat prea mult sa astepti iar Dumnezeu a gasit momentul cel mai bun sa te binecuvanteze cu un prunculet.Dumnezeu sa aiba grija de voi mereu si Maicuta noastra iubita sa va protejeze 9 luni cu acoperamantul ei sfant.Doamne ajuta!
Am citit din intamplare la alt subiect cand am vazut numele Carmencar si am descoperit si ea e graviduta in 8 saptamani,dar nu ne-a anuntat,eu cred ca ea este.Daca stie cineva ceva de ea sa ne spuna,sau o asteptam chiar pe ea sa ne dea marea veste.
Felicitari si tie,draga mea ,Carmencar(Carmen-Ionica)!Sa ai o sarcina usoara ,pana la termen cu prunculet sanatos si bun!Dumnezeu sa va aiba in grija Lui,zi de zi!Doamne ajuta!
Va asteptam sa ne scrieti cu nerabdare, amandoua,cum s-a intamplat miracolul.
Sunt foarte fericita pentru voi!
As vrea sa va mai scriu dar nu mai am timp,acum,revin mai tarziu.
Va iubesc si va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze toata fiinta voastra,iar Maicuta Domnului sa va aline sufletul si sa va dezlege pantecele tuturor aspirantelor la copilasi!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile de bine, sa stiti ca inca nu-mi vine sa cred. Sambata cand am vazut testul am ramas interzisa pentru ca nu ma asteptam. Am facut in aceleasi zile ca in fiecare luna, dar luna asta s-a intamplat minunea..si chiar ma gandeam ca in septembrie sa fac hsg.
Asta e, acum dau crezare si eu celor care spuneau ca se va intampla cand te astepti mai putin. Dumnezeu si Maicuta Domnului au cu fiecare un plan! Si sa stiti, rugaciunea face minuni!
VA pup dulce, aveti rabdare ca minunea nu va intarzia sa apara!
Dumnezeu si Maica Domnului sa ne aiba in paza!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Mi-am schimbat semnatura.
Mai intru miercuri seara sa va povestesc cum a fost la doctor. Atunci voi sti exact ce varsta are sarcina...desi dupa calculele mele mierci fac 5 saptamani

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamneeeeeeeeeeeeee

feteleeeeeeeeeeee

ce de vesti minunateeeeee....nici nu stiu cu ce sa incep....

koko si carmencarrrrrrrr/......BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO.....SUNTETI BINECUVANTATE..... ma bucur mult ca in sfarsit se mai mareste listuta de graviduteeee.....sa de-a Dumnezeu sa duceti sarcina pana la capat.....si sa fie totul bine.....sa aveti grija de voi mai ales in primul semestru....sa duceti listutele la biserici in semn de multumire....si mereu sa faceti acest lucru....sa nu uitati sa multumiti lui Dumnezeu pt acest miracol....

anadomnica imi place ca imi urmezi exemplul si sa de-a Dumnezeu sa fii urmatoarea graviduta de pe lista.....esti o fiinta buna si meriti din plin acest lucru....

marryam multumesc de urari si ma bucur ca a fost bine in concediu....

herra25 sa te ajute Dumnezeu sa nasti usor si sa fiti sanatoase...

cleo si noi te iubim f mult....si sa nu te schimbi niciodata....

pup toate celelalte fete

15+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Fetelor, dragelor, buna, ce mai faceti? Dupa o noapte jumate alba, bb doarme beton si am timp sa va scriu. Noi suntem bine, slava Maicutei Domnului, crestem bine si avem si laptic de-ajuns. Maine facem 6 saptamani. Ieri ne-a zambit gales pentru prima oara!! Ce rasplata mai frumoasa puteam primi pentru noptile cu ea in brate? Andreea este si ea topita dupa bebelusa ei si se lauda la gradinita cu ea, tot timpul. E si de mare ajutor in casa, chiar nu m-as fi gandit ca o sa ramana ferma, pe pozitie si dupa ce bebe se naste. Credeam ca o sa fie geloasa ca stau tot timpul cu bb in brate si de ea nu mai am asa mult timp. Intr-o zi am surprins-o cand o stergea pe Iulia la fundulet de kk. Mi s-a muiat inima. Alta data mi-a adus-o in brate sa o alaptez ca se trezise. Ieri am vazut ca disparusera iconitele din living si cand ma duc in dormitor o vad ca le aliniase pe salteaua ei si cand m-a vazut mi-a spus in japoneza ca voia sa se roage pentru Iulia, cum a vazut la mine. Mi-au dat lacrimile de emotie! Ce frumosi si curati sunt la suflet, copiii!

Cleo, ti-am admirat minunatiile de baietei! Sa va creasca mari si sanatosi! Sunt tare simpatici. Am vazut ca sunt gemeni monozigoti si seamana ca doua picaturi de apa. Stiinta spune ca la fire difera si are si o explicatie plauzibila ptr asta. Cum este, de fapt? Cand rad, rad impreuna? Li se face foame in acelasi timp? Sunt la fel de vorbareti? Se bucura la fel? Cand plang, plang impreuna? Fac nani in acelasi timp? Cum te descurci cu doi? Cum faci cand vor sa fie in brate la tine in acelasi timp? Te ajuta cineva? Scuze ca am dat buzna cu atatea intrebari Cand simt ca sunt la capatul puterilor ma rog la Maicuta Domnului si ma gandesc de multe ori la tine ca ai doi si trebuie sa fie de 2x mai greu.

Danagie, Alessio e un shcumpi!! Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos!

Felicitari pentru koko si carmencar! Mare bucurie sa intru si sa vad doua gravidute!! Maicuta Domnului sa va ajute cu sarcini usoare si bebelusi la termen si sanatosi!!

Livsy, draga mea, imi pare rau ca sufletul ti-e incercat. Nu stiu cum sa te ajut. Ma bucur ca speranta ca vei avea bebelusul dorit e vie si daca asta crezi, asa va fi! Am o prietena buna, romanca, pe care am cunoscut-o in Jp despre care aveam sa aflu din alte surse ca era divortata. Dar era ca tine, credea ca intr^o zi isi va strange bebelusul in brate. Si s-a recasatorit acum cativa ani cu un japonez si la 43 de ani a nascut un baietel. Bebe are acum 3 ani si e lumina ochilor lor. Chiar saptamana trecuta ne-am plimbat impreuna copiii in parc. Puterile Ceresti sa iti ajute sa iti strangi odorul in brate intr-o buna zi!

Anadomnica, marryan criss, cami si celelalte fete, bine v-ati intors din concediu! Sa ne dati vestea cea mare in curand!
Georgia, Doamne ajuta, asteptam vesti bune dupa IA!!
Hera, sarcina usoara in continuare si mai ales nastere usoara de bebe sanatos!

Va pupicesc pe toate si sa se umple listuta de gravidute!!
Sy

Bebe 2 Photo Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Doamne ajuta,fetele noastre dragi!!!Tare as scrie la fiecare,ca mult ne mai gandim la voi,insa nu stiu daca ne permite timpul,ca suntem maraite,dupa vaccinul de 2 luni,cu reactii de tot felul:febra,varsaturi,etc.Deci,nu intamplator am ajuns la Manastirea dintr-un lemn,cum spunea si Cleo,ca iata,rugaciunile Maicutei Domnului ne ajuta sa trecem cu bine si peste aceasta perioada.

Anadomnica,Dumnezeu sa te binecuvanteze cu un prunc,mi-ai readus aminte ceea ce este mai important pt mantuirea noastra.Intr-adevar,IUBIREA este cheia sufletului nostru!!!Degeaba facem lucruri bune,post,rugaciune,daca nu ne iubim unii cu altii.Mi-ai mai luat si din povara si cred ca nu degeaba astepti,ca suferinta si "dorul"de a tine in brate pruncul sunt luate drept jertfa daca le ducem cu bucurie si speranta,deci Dumnezeu va trimite un prunc deosebit in pantecele tau!!!

Cleo,ca de obicei ai cate un cuvant pentru fiecare,ceea ce este minune pt noi,care te"sorbim"din cuvinte.Maicuta Domnului sa va aiba in paza in continuare si sa faca multe minuni pt voi.Poate ne spui cum e cu alimentatia,ca esti cea mai veche mamica,toate cred ca suntem interesate,ca fiecare va fi mamica la vremea randuita de Dumnezeu.

Livsy si Criss,Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti pentru Brauletul trimis.Sa va trimta rabdare si credinta puternica,nu va va lasa cu siguranta si la fiecare pas va va fi alaturi.

Marryan,bine ai revenit!!!Nu fii trista pentru "urati",iti doresc sa patesti ca mine anul trecut:tot in august m-am reintors de la mare,ultimii urati au fost pe 13 septembrie si apoi am aflat de minunea din pantece.Doamne ajuta!!!

Georgia,ne rugam din suflet ca Maicuta Domnului sa fie langa tine acum,sa randuiasca prunc sanatos in pantece.Ai incredere ca minunea se va intampla!!!Doamne ajuta!!!

Cami,sa va apere Maicuta Domnului pana la termen,ca nu mai este mult si vei tine minunea in brate.Tot asa vesela sa fii,ca Dumnezeu este mare si iubitor.

Koko si Carmencar,felicitaaaaari!!!Dumnezeu sa va apere,sa va ajute pana la capat si prunci sanatosi sa va daruiasca.Sunt sigura ca vor fi binecuvantati,cu post,rugaciune,Sf.Impartasanie,nu se poate altfel!!!

Ma opresc aici,asa cum va spuneam, as vorbi cu fiecare,desi nu se poate,dar va trimit cate un pupic la fiecare,fara exceptie si cum spunea Anadomnica,toata Iubirea noastra!!!Doamne ajuta sa mai primim vesti bune!!!

Mergi la inceput