Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)
Raspunsuri - Pagina 9
Hera25 spune:
Multumesc fetelor pt urari. Si eu ma rog zilnic sa am o nastere usoara si un bebe sanatos.
Sa va ajute Dumnezeu pe toate sa va tineti minunile in brate.
Doamne ajuta.
29+ 
bubulina1 spune:
Buna, dragele mele, revin dupa o pauza mai lunga de forum, am avut de facut unele planuri pentru viata noastra si m-am gandit sa las la o parte proiectul bb pentru moment. Dar se pare ca Dumnezeu nu ne-a uitat si m-am trezit atunci ca nd ma asteptam mai putin ca sunt
! Nu vreau sa va spun cat de fericiti suntem eu si sotul meu. Am fost deja la eco,
e bine si de bucurie am intrat direct in biserica sa-i multumesc Domnului pentru ca nu ne-a uitat si s-a milostit de noi.
Asa ca va rog sa va
pentru mine, eu ma
in fiecare zi, in urma cu 2 ani am mai pierdut o sarcina si nu mai pot trece prin asa o mare durere.
Va imbratisez cu drag.
Bubulina
Speranta moare ultima!
anadomnica spune:
ainigriv (Virginia) - m-ai facut sa-mi dea intr-adevar lacrimile de emotie... intr-adevar am primit o parte din iubirea ta
. Sa-ti traiasca iubita de Maria si sa ne anunti in curand ca va avea si un fratior sau o surioara, caci intr-adevar meriti sa fii binecuvantata cu prunci.
bubulina1 felicitari din tot sufletul 

! Domnul sa te ocroteasca si Sf. Stelian sa te ajute sa duci sarcina la bun sfarsit si sa fiti sanatosi tu si bebe.
Fetelor, se pare ca intr-adevar incep sa curga vestile bune dupa Postul Sfant al Maicutii Domnului, e minunat!
Eu sunt acum la un nou inceput de drum, caci astazi declar z1 si sper din tot sufletul sa ma numar si eu printre fericitele
din perioada urmatoare. Domnul sa va binecuvinteze pe toate.
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
ioana_olaf spune:
Buna fetelor
asi vrea sa fac si eu parte din colectivul vostru. de un an si jumatate ne dorim un bebe dar nimic mi-am pierdut orice speranta va rog din suflet sa va rugati pentru mine
cleopatra70 spune:
Dragele mele,
bubulina1,felicitari draga noastra graviduta fericita!Sarcina usoara iti doresc cu multa sanatate si bebelus frumos!Dumnezeu ,Maicuta noastra iubita si toate puterile ceresti sa va aiba sub protectie clipa de clipa!Doamne ajuta!

Chiar ca s-au intamplat miracole aici la noi,in doua zile am adaugam in listuta trei gravidute,Maicuta Domnului ne-a ajutat mult sa primim binecuvantarea mult asteptata.
Ioana olaf,bine ai venit in grupuletul nostru!Iti doresc sa primesti cat de repede dezlegare la pantecel,sa porti darul vietii cu binecuvantare aleasa!Sa ai credinta,iubire si sanatate!Doamne ajuta!

Iar nu pot sa va scriu mai mult,ce v-as mai scrie la fiecare cateva cuvinte,despre copilasii mei,dar timpul nu ma lasa,iubitii mei baietei ma cheama la ei,nu pot sa nu ma duc.
Sper sa va mai scriu azi...Sunt asa de fericita ca s-au intamplat atatea minuni in zilele astea de parca plutesc ca un fulg,astept si alte minuni,o sa apara cat de repede.
Eu m-am rugat la Dumnezeu sa avem cel putin o graviduta pe saptamana si vad ca m-a ascultat si ii multumesc din suflet,trebuie sa merg la biserica zilele urmatoare sa-i multumesc si sa ma rog sa fie bine cu toate fetele in continuare.
Va iubesc mereu si va doresc ca mica scanteie divina din fiecare sa straluceasca de iubire!Dumnezeu sa aiba grija de noi in orice moment!Rugaciune linistita!Asa sa ne ajute Dumnezeu si toti Sfintii!
Va
pe toate
Va trimit cate un buchet de

la fiecare
Livsy spune:
Dragele mele,
Intru si eu repede sa va salut!!
si
TUTUROR!!!!
Ma bucur din adancul inimii pentru vestile aduse de Koko (Corina) si Bubulina... Este o mare binecuvantare si ne rugam sa va dea Bunul Dumnezeu in continuare sarcini bune si usoare, la termen, si Bebelusi sanatosi si frumosi, exact asa cum vi-i doriti, cu siguranta ii meritati din plin!!! 

Pe mine pe ziua de azi m-ati facut fericita!!! ![]()
Imi cer scuze ca n-am "aprofundat" ceeace s-a scris azi, am sa citesc din nou, cu atentie ce-a postat fiecare... Dar intr-o prima faza daca mi-a scapat ceva important... va rog sa ma iertati!!!
Voi face o mica precizare intrucat imi amintesc exact, Carmencar ne-a anuntat ca este graviduta, a scris cu cateva pagini inainte, daca reusesc am sa pun si linkul, ca sa cititi chiar ce a postat ea. Carmen, speram ca totul este bine si ca ne vei mai vizita sa ne povestesti ce face Bebe...! 

Syris, iti multumesc din toata inima pentru cuvintele tale atat de frumoase si pline de incurajare... cateodata ma gandesc ca nu merit atata bunatate,
, insa daca ea exista nu pot sa nu ma bucur de ea. Trag nadesjde ca Dumnezeu ma va binecuvanta si pe mine, la vremea potrivita, aleasa de El, asemenea si pe toate femeile !!! Te imbratisez cu multa dragoste, sanatate printeselor tale si toate cele bune, cu multa Credinta in continuare si muuulte impliniri! 

Astazi a fost o zi foarte speciala.... nuuuuu, nu este nimic din ce v-ati putea astepta! ![]()
![]()
... si, sincer, nici nu cred ca o sa ghiciti...
asa ca trec la fapte si va spun eu: mergand la Valcea cu treaba, am avut imensa bucurie si imensa onoare de a le cunoaste pe dragele noastre VIRGINIA si MARIA... Sunt deosebit de recunoascatoare pentru aceasta ocazie, pe care o consider un mare cadou pentru mine! As vrea sa pot sa va descrie cat de MINUNATE sunt fetele noastre... Pe Virginia o cunoasteti deja dupa cuvintele ei minunate, pline de blandete si mangaiere. Dar atunci cand cunosti un om de-adevaratelea... parca tot ce ti-ai imaginat despre el paleste... pentru ca vii aproape cu minunea care este el (sau ea...) in realitate... Sunt plina de bucurie si recunostinta!!! Maria este o minune de fetita ca mi-a umplut inima de fericire... Este frumoasa si dulce si cuminte... as vrea sa o (le) cunoasteti toate ca sa va puteti bucura asa cum m-am bucurat eu. Va multumesc, Virgi si Maria, fetele noastre frumoase!!! 

Si ca sa intelegeti o data in plus
cat de mica este lumea... l-am cunoscut si pe Bunicul Mariei... Socrii mei sunt din Dragasani, (jud Valcea)... iar tatal Virginiei ii cunoaste bine!!!! ![]()
![]()
De-abia astept sa le povestesc!!! Ce spuneti de asta?
Pentru mine a fost o zi MINUNATA cu totul si sunt foarte recunoscatoare Lui Dumnezeu pentru asta! V-as povesti mai multe, ma cam grabesc acum, oricum am vorbit cam mult, ca de obicei... ![]()
Va imbratisez cu multa dragoste si revin,
Ana
cami_antonia spune:
fetelor
ce frumos......inca o graviduta.....intr-adevar postul a avut roade.....super.....parca nu-mi vine a crede.....bubulinqa.....tot ce iti doresti....sa fii sanatoasa si linistita,....si si grija de tine.....
syris ai niste fete minunate.....copii sunt superbi cu gesturile lor....
virginia multi pupicei si tie si mariei.....
noi suntem bine dar asteptam cu nerabdare ziua de 9 septembrie in care vom afla sexul....bebelusului.....si sa-l mai vedem cum se zbenguie....
va pup pe toate....cleo.....sukisuki....marryan...
Camelia
cleopatra70 spune:
Dragele mele,
Acum,gemenutii mei iubiti dorm asa de frumos ca am prins momentul sa va mai scriu putin, v-am promis,sunt cam obosita dar nu ma las si va scriu.
Livsy,draga mea iti multumim ca ne-ai atentionat ca a anuntat Carmencar in capitolul celalalt ca e graviduta ,eu nu am fost atunci si din pacate nu am controlat daca sunt trecute toate fetele la gravidute si aspirante,dar nici nu am reusit sa citesc din urma de unde am absentat totul decand m-am internat in spital sa nasc(14 martie).
Iti multumesc ca ne-ai atentionat!Dumnezeu sa fie cu tine,mereu!

Am mai descoperit ca mai trebuie sa adaug inca doua gravidute in listuta ,pe Smoly si Gigelica20 dar si o aspiranta la copilas ,noce(Carmen-Gabriela),Ana era plecata in concediu si nu a putut sa modifice in listuta.
Smoly si Gigelica20, cu putina intarziere,v-am trecut la gravidute.Felicitari si sarcina usoara cu prunculeti sanatosi si binecuvantati de Dumnezeu!Maicuta Domnului sa va protejeze clipa de clipa pana la termen!Doamne ajuta!Va asteptam sa ne povestiti despre bebelusi.

Noce,bun venit,la noi in familie!Te-am adaugat in listuta cu mare bucurie,sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire si un bebelus binecuvantat si frumos!Dumnezeu sa te aiba in paza!

Mare sarbatoare a fost aici la noi,sa continuam tot asa,toate fetele aspirante sa se bucure de primirea dezlegarii pantecelui cat mai repede,timpul se apropie,cred.
Va mai scriu maine,as vrea sa va scriu la toate,dar sunt obosita,scuze ca nu va raspund la toate intrebarile imediat,o sa va raspund cand mai am putin timp.
Dumnezeu sa ne dea multa sanatate,bucurii si iubire!Maicuta Domnului sa fie cu noi,mereu ,sa ne asculte rugaciunile in fiecare zi si sa ne aiba in grija!Doamne ajuta,tuturor!
Va iubesc mult si va doresc rugaciuni linistite!

ainigriv spune:
Fetelor,ce de minuni!!!Multumim bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,tuturor sfintilor care se roaga pentru noi si fac atatea minuni,sa ne traiasca noii bebelusi,sa avem gravidute sanatoase si fericite,cat mai multe si toate fetele sa primeasca Darul mult asteptat.
Intr-adevar,asa cum va povestit Livsy,ieri am avut o zi speciala,pentru ca Dumnezeu a ingaduit sa ne intalnim...ceea ce nu e putin lucru,avand in vedere ca bunatatea si candoarea sufletului sunt lucruri rare in ziua de azi.Deci,eram noi cam maraite dupa vaccin si totusi,Maicuta Domnului ne-a ajutat sa nu mai facem febra,sa o putem vedea pe draga de Ana,care nu numai ca poarta nume sfant,ci are ceva din bunatatea sfintilor.Nu este spre lauda,ci purul adevar,asa cum spunea si ea,cand cunosti un OM tot ce-ti imaginai se schimba si se inobileaza.
Ce sa va spun,acum ca ne cunoasteam cu Ana???Ca este deosebita,cu o lumina in ochi si o curatenie sufleteasca!!!Se bucura ca un copil de tot ce o inconjoara si radiaza bunatate.De fapt,nu am cuvinte sa o descriu,nici nu sunt vrednica de ce spune ea,ca mai am mult de lucru pana ajung ca voi.In fine,bucuria intalnirii sper sa se raspandeasca la noi toate si sa ne vedem cat mai multe,pentru ca oameni cu credinta in Dumnezeu si suflet curat e mare lucru sa intalnesti!!!
Felicitaaaari noilor mamicute,asteptam detalii si cat mai multe vesti de genul acesta!!!Doamne ajuta!!!