Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)
Raspunsuri - Pagina 7
marryan spune:
buna dragele mele!
M-am intosr si eu din concediu mult asteptat dar care a trecut asa de repede incit nu am reusit sa ma absorb din gindurile mele.
A fost fr frumos pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu si Maicuta Domnului ca nea ajutat sa ajungem cu bine sa ne odihnim si sa ne intoarcem cu bine in tara.
Revin cu detalii mai tirziu!
Iertati-ma
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
anadomnica spune:
Dragele mele fete, cate un
pentru fiecare. Intr-adevar m-am simtit ca si cum as fi fost primita din concediu de o a doua familie virtuala si iubitoare cum sunteti voi. Multumesc tuturor pt. bratele deschise cu care m-ati primit 

Livsy - curaj!! Nu te lasa batuta! Gandurile alea rele alunga-le cu o scurta rugaciune, cu smerenie: "Doamne miluieste-ma pe mine pacatoasa!" Esti aproape de impacare, ai incredere ca singura rezolvare posibila pregatita tie cu multa grija si iubire de sfinti si de Maicuta Domnului este impacarea si unitatea familiei. Pup dulce, dulce
. Nu uita, timpul e aliatul tau: ai rabdare, ingaduie putin, ai incredere ca dupa putin timp se va produce intoarcerea minunata catre familie a lui Liviu. Inca un pup dulce, dulce 
Virginia- draga de tine
!! As vrea sa te iau in brate si nu pot decat asa, virtual 
!! Nu te mai simti vinovata, te rog eu, singura lege suprema ce trebuie respectata este iubirea: daca ai iubire, daca ai dragoste (si tu ai foarte multa dragoste) totul este bine. Este o fraza care-mi place f. mult desi nu-mi mai aduc aminte care din sfinti a pronuntat-o: "Iubeste si fa ce vrei" - caci daca iubesti cu adevarat nu poti gresi. Vezi ca nu poti duce postul din motive obiective, te smeresti putin, caci doar Domnul vede neputinta noastra si iubirea noastra si in iubirea Lui de oameni iarta mereu si ... cel mai important: ne iarta pt. ca ne iubeste la randul sau mult, mult mai mult decat putem noi concepe!!! Stii, fraza de mai sus se mai traduce si asa: iubirea si libertatea merg mana in mana! Un pup dulce, dulce pt. tine si scumpa de Maria 
- ingerii Domnului sa va ocroteasca!! Ah ce minunat ai povestit despre cum "vorbeste" scumpa ta fetita cu icoanele Maicii Domnului. Esti binecuvantata!!!
Celelalte fete cleopatra70, sandaa, criss_2081 si cele care cititi din umbra, cate un pup la fiecare
! Salutari speciale si dragostoase si pt. magdita, medamaya(concediu placut in continuare),georgia_c, mada23 

si pentru absolut toate fetele!! Va imbratisez virtual 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
cleopatra70 spune:
Dragele mele,
Ce ma bucur ca primim vesti de la fetele noastre minunate.
marryan,ce bine ca te-ai intors cu bine din concediu,asteptam sa ne povestesti cum a fost si ce noutati mai ai.
Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate,lumina si un prunculet binecuvantat in burtica!Maicuta Domnului sa te ajute in tot ceea ce faci si sa-ti indulceasca viata zi de zi!Doamne ajuta!

anadomnica,ne-ai scris asa de frumos,se vede ca gandul tau este plin de iubire si daruire.M-as bucura nespus de mult sa ne anunti luna viitoare ca ai primit binecuvantarea Lui Dumnezeu cu un copilas sanatos si frumos.Dumnezeu sa-ti auda rugaciunile,iar Maicuta Domnului sa te aiba in grija de acum inainte,dar si pe perioada sarcinii,cred ca se apropie momentul mult asteptat.Doamne ajuta!

Livsy,imi pare asa de rau sa te vad trista,dar va veni vremea cand vei fi din nou vesela si optimista asa cum te cunosc,nu lasa tristetea si gandurile negative sa-ti inunde corpul,dizolva toate acestea cu multa iubire,bucurie si rugaciune.
Sotul tau eu cred ca ii va lumina Dumnezeu mintea,dar numai cu ajutorul tau,poti sa zici si rugaciunea sotilor,o gasesti pe internet daca nu o ai.
Comunicarea este cel mai bun aliat al impacarii,candva ati fost indragostiti unul de altul,ati facut lucruri impreuna ce v-au placut,amintiti-va ce va placut de v-ati unit destinele,luptati pentru impacare ca veti reusi sigur,nu va lasati invinsi asa de usor.
Sf.Nicolaie sa faca o minune pentru sotul tau si sa-l trezeasca la realitate din aceasta perioada de ceata, cu multa iubire pentru tine,sa-i despietreasca inima si sa-l binecuvanteze cu multa iubire!
Dumnezeu sa va dea multa lumina,intelepciune si intelegere!Poti sa dai un acatist numai cu numele tau si al lui la mai multe biserici(la 7),sa scri in acatist ca il dai pentru sanatate,intelegere,iertarea pacatelor,indepartarea relelor si blestemelor,luminarea mintii,liniste sufleteasca si zamislire de prunci sanatosi,o sa dau in zilele urmatoare si eu un acatist pentru voi.Mai poti sa te spovedesti,impartasesti,sa faci la biserica Molitfele Sf.Vasile(de cel putin 3 ori),scri numele tau si cel al sotului cand va citeste preotul,multa rugaciune si totul o sa fie bine.Poate am fost cam cicalitoare cu tine,iertare, dar imi doresc mult sa te vad fericita.Doamne ajuta!Multumesc pentru vorbele tale frumoase,care mi le-ai adresat ,dar si pentru articolul cu PARINTELE PAPACIOC LA 94 DE ANI,cu adevarat un mare duhovnic al nostru.La multi ani si din partea mea,Parinte!Dumnezeu sa reverse peste voi multa iubire!

ainigriv,draga noastra mamicuta ,fericita,ma bucur ca esti bine cu fetita ta Maria,cea binecuvantata de Maicuta Domnului,ce bine ca ai reusit sa ajungi la biserica asa intamplator,dar chiar ca nu a fost intamplator ca ai ajuns acolo,iti multumim ca te-ai rugat pentru noi!
Sa nu te simti vinovata ca nu ai reusit sa ti postul,Maicuta stie ca nu ai putut datorita unor motive bine intemeiate,pentru minunea ta.
Ce ma bucur ca am reusit sa-ti scriu,iti mulumesc pentru urarile tale frumoase,care mi le-ai adresat.Dumnezeu,Maicuta noastra draga si toti sfintii sa-i dea fetitei tale multe daruri sfinte si sa va aiba in paza mereu!Sa-i oferi o educatie aleasa cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Maicutei cu multe binecuvantari alese!Doamne ajuta!

O sa va scriu la toate cand reusesc.
Iar nu mai pot sa continui cu scrisul,dar imediat ce am putin timp vin si termin ce am inceput.
Dragalasii mei, ma cheama la ei,nu pot sa nu ma duc.
Va iubesc din toata inima si va doresc multa credinta,sanatate si binecuvantari alese!Lumina divina sa se reverse peste noi toate!Doamne ajuta!

marryan spune:
Buna dragele mele!
In sfirsit mi-am facut si eu un pik de timp sa pot intra pe forum sa citesc din urma si sa ma bucur pentru ca sa intors mama noastra Cleo, de mult asteptam vesti de la tine si de la ingerasii tai, iam vazut in poze si miau dat lacrimile sunt atit de frumosi si atit de frumosi...sa fie sanatosi Cleo si sa i cresteti mari, sa va aduca numai bucurii si fericire! Nu am cuvinte sa descriu, imi doresc si eu ca intr-o zi sa traiesc aceste momente. Multumesc de cuvintele frumoasa ca intotdeauna redai zimbetul pe chipul nostru incruntat de atita suferinta, sa te ocroteasca Maicuta Domnului si sa te intareasca si sa te calauzeasca in viata impreuna cu toata familia ta fericita!
In concediu am fost la mare, in bulgaria, a fost super de frumos si timpul fr bun, asa cum am spus dimineata Maicuta Domnului a tinul cont de cererea mea, mai ales ca apa avea mai sus de 24 de grade, a fost super, aerul curat, hotelul, mincarea absolut totul am petrecut cu sotul 10 zile de vis.....insa bucuria mea sa spulberat cind mam intors acasa peste 3 zile mia venit si CM ceea ce eu eram sigura ca am ramas aveam asa o presimtire ciudata, dar din pacate cm sa instalat mai devreme decit il asteptam...am zis sa fac o pauza...insa nustiu ce am eu in vedere prin pauza aceasta...imi e greu sufleteste dar nu am incotro....
Anadomnica imi pare bine ca te ai intors din concediu si te ai odihnit, sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori asa cum presimte mama Cleo, eu cred ea are dreptate, sa te ajute Dumnezeu sa fia asa! iti tin pumnii!
Livsy imi pare rau prin ceea ce treci, sper ca Dumnezeu sa te ajute mult sa ti dea o sansa la fericire, sa primesti raspuns rugaciune, sper ca Dumnezeu sa iti vorbeasca prin oamneni, sa primesti curaj si toata fericirea pe care o meriti de la viata! Am sa ma rog pentru tine! Dumnezeu sa ti lumineze toata fiinta si mai ales sotului ca el din cite inteleg eu are nevoie de intelepciune.
Le doresc bun venit noile fete care sau alaturat grupului nostru, sa dea Dumnezeu sa gasititi linistea, incurajarea si intelepciune aici, si mai ales rapsunsul la rugaciunile voastre. Doamne Ajuta la fiecare.
VA iubesc pe toate si va doresc multa sanatate la mamici, aspirante la titlu de mamici si mamici gravidute. Doamne Ajuta!
Maria
danangie spune:
Buna seara,
Azi am fost la manastiri. Am lasat pomelnic cu numele de pe lista la manastirea Varatic. D-ne ajuta! A fost asa de frumos. Si Alessio a dormit tot timpul ca niciodata!
Domnul fie cu voi.
ALESSIO
comoara meaS-a mai nascut o stea: ALESSIO!
cami_antonia spune:
marryan si anadomnica bine ati venit din concediuuuuuuuuuuu.....va asteptam sa mai animam forumul nostru drag......cum a fost in concediu???? ce locuri frumoase atiu vizitat???? cum v-ati relaxat????.....
cleo iti multumesc pt cuvinte si pt amintirile legate de miscarea lui bebe.....eu sunt deja destul de grasuna.....m-am ingrasat deja 3kg si sunt in saptamana 16......cred ca e cam mult caci abia imi mai vine costumul de baie.....apropo....azi am fost la mare si am facut o baie de 1 ora si jumate neintrerupta.....tare bine a fost....
va pup pe toate si le multumesc celor care au dat listutele pe la biserici si manastiri
15+
Camelia
georgia_c spune:
nu am mai trecut de multisor pe la voi .. poste si pt ca starea mea nu este una nemaipomenita ... desi ar trebui sa fie , caci maine plec spre szeged ca sa fac inseminare ...
in mod sigur in drumurile mele , voi trece pe la mai multe manastiri ... sper sa ne ajute pe toate DD sa aducem pe lume bb ,spre lauda Lui .
mi-ar place ca la intoarcerea mea sa fie plinaaaa lista de gravidute
Doamne ajuta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
cleopatra70 spune:
Fetele mele dragi,
georgia_c,iti multumesc pentru urarile tale deosebite!
Dumnezeu sa-ti dea multa liniste sufleteasca ,sa reusesti sa primesti in pantecelul tau pe micutul copilas,numai asa o sa stea acolo daca esti relaxata.
O sa ma rog zilnic pentru tine sa reusesti sa traiesti fericirea de a fii graviduta si mamica binecuvantata de Dumnezeu dar si de Maicuta Domnului.Lumina divina sa te acopere,sa ti se dezlege pantecele si cand te vei intoarce sa ne anunti ca ai primit darul vietii cu mare bucurie.Dumnezeu sa te ajute!

danangie,iti multumim ca ai dat acatist cu listuta noastra la manastire!
Ma bucur ca te-ai simtit bine acolo,ai ajuns in tara,cred ca te simti foarte bine acasa.
Dumnezeu sa va ajute sa fiti sanatosi,fericiti si binecuvantati cu multe daruri sfinte!Sf.Stelian sa va protejeze neincetat!

marryan,ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu.Iti multumesc pentru vorbele tale minunate ca de obicei.Imi pare rau ca esti trista si ca vrei sa iei o pauza.Sa nu mai fii suparata ca ti-am mai scris ca Dumnezeu alege cel mai bun moment pentru tine cand o sa-ti indeplineasca visul.
Sa nu renunti la credinta,iubire si rabdare.Maicuta Domnului o sa mijloceasca la Dumnezeu sa-ti dezlege pantecelul ca ii porti numele.Ai primit o mare binecuvantare cand ai primit numele la nastere.Daca te rogi la ea zi de zi nu te va lasa asa,o sa te ajute cu siguranta.
Dumnezeu sa te ajute impreuna cu Maicuta noastra de suflet sa fii fericita graviduta cat mai repede,poate lunile urmatoare!Sa nu te descurajezi,rugaciune si iubire sa ai!Maicuta Domnului sa-ti mangaie sufletul si sa te acopere cu multa lumina si pace!

criss_2081,iti mulumesc pentru urarile tale frumoase ,ca de obicei!
Ce m-as bucura sa ne anunti vestea cea mare luna viitoare...
Iti doresc ca Dumnezeu,Maicuta Domnului si Domnul Iisus(ii porti numele,deriva de la Hristos)sa te faca fericita mamica cat de curand!Parea mea este sa nu-ti pierzi credinta si speranta,lupta in continuare ca momentul fericirii este aproape,ar fi bine sa te rogi si la Iisus ca sigur nu te va lasa fara sa porti in burtica un bebelus binecuvantat.Lumina Invierii sa-ti strabata intreaga fiinta cu multa sanatate si implinirea visului de a fii mamica.Dumnezeu sa te ajute!

ganesha,ma bucur ca te simti bine cu noi,continua cu mare credinta,iubire si rabdare,ca sigur vei reusi sa-ti indeplinesti dorinta.
Rugaciunea catre Maicuta Domnului face minuni,e de mare ajutor tuturor femeilor care doresc sa primeasca binecuvantarea de a fii mamici,poti sa te rogi la ea ca sigur nu te va lasa,eu asa am facut, fac in continuare si sunt foarte fericita alaturi de copilasii mei dragi.
Dumnezeu sa te ajute,sa fii deschisa sa primesti si sa oferi iubire tuturor!Asa sa te ajute Bunul Dumnezeu!

caciantoni,ma bucur ca ai fost la acea biserica cu intamplari miraculoase,e adevarat ca multe fete au ramas insarcinate care au fost acolo.
Iti doresc si tie sa ramai graviduta in mod miraculos cu ajutorul Lui Dumnezeu.
Sa ai rabdare,credinta si multa sanatate ca visul ti se va indeplini curand,sa te lasi in voia Lui Dumnezeu ca prunculetul stie El cand il vei primi,atunci cand e timpul cel mai bun pentru tine.Doamne ajuta!

O sa continui cu scrisul,acum merg la minunile mele ca cer papa.
Va iubesc si va doresc zile luminoase,pline de fericire si sanatate!Dumnezeu sa ne trimita multe binecuvantari si minuni!Doamne ajuta!

marryan spune:
Buna dimineata dragele mele!
Cami in concediu e fost super, am primit incrcatura de energie de care aveam nevoie, am fost in locuri minunate, am intilnit oameni cu suflet mare. Mi-a placut enorm de mult vacanta de anul acesta.
Felicitari pu miscarile lui bebe in burtika, am citit ca deja le simti, trebuie sa fie un sentiment de nedescris pentru o femeie, sa ti dea Dumnezeu sanatate incontinuare tie lui bebe mik, sa creasca mare pina la termen. Doamne Ajuta.
Cleo multumesc pentru cuvintele tale de incurajare, imi ung sufletul in momentul de greutate acum insa asa cum spui si tu nu o sa ma las, o sa ma lupt incontinuare, am sa cer mila de la Dumnezeu si rabdare, poate si impacare de sine, ca sa nu mai sufar atit de mult. Si eu ma tog mult la Maicuta Domnului ca ea imi este ajutorul meu si alinarea mea. Dupa sfatul tau am fost la duhovnic si mia citit moliftiile Sf Vasile cel Mare de trei ori, sfetanie am facut la casa, incerc acum sa mai las gindul la o parte si sa ma ocup de altceva, nustiu cum am sa reusesc. Dumnezeu sa ti dea sanatate pentru tot binele care il faci, si sa ti aduca rasplata prin fericirea familiei tale, sa o ocroteasca si sa va calauzeasca in toate zilele. Doamne Ajuta.
ainigriv ma bucur nespus pentru tine si pentru beitza Maria, ai fost o mare binecuvintare pentru noi si continui sa fiu infiecare zi, noi ne bucuram tare mult ca ne povestesti despre voi, ne dai sfaturi si ne marturisesti minunile tale. Noi ne rugam pentru voi sa fiti bine incontinuare, sa cresteti mari si sa va bucurati de viata, pentru ca sunteti o familie implinita si fericita! Doamne Ajuta.
Criss_2081 mia fost dor de tine, sper ca esti bine si ma rog ca Dumnezeu cit mai curind sa iti indeplineasca visul de a fi mama, imi doresc fr mult sa fii fericita mamica, stiu ca anume asta te va face fericita si implinita. Nu stiu daca ai inceput serviciul, insa imi dau seama ca esti tare ocupata acum la deschidere anului, iti doresc sa ai putere si sanatate in tot ceea ce faci si ai de gind sa faci, iar noi ca deobicei vom fi alaturi prin rugaciune. Doamne ajuta!
Va doresc un weekend plin de lumina si credinta, fie ca Dumnezeu si toti Sfintii sa fie alaturi de fiecare din noi, sa ne calauzeasc, sa ne dea intelepciune in tot ce vom face, si multa multa binecuvintare!
P.S. cine va fi urmatoare graviduta la noi pe lista?
Maria
koko_1 spune:
Bine v-am regasit fetelor! Am sris in urma cu ceva timp la acest subiect, poate fetele mai vechi isi amintesc de mine. Am vrut sa ma rup de calcule, ovulatie, temperaturi, stres...pur si simplu o luasem razna...in fiecare luna depresie...
Am intrat sa va dau o veste: Am 2 teste super-pozitive...miercuri am programare la doctor pentru confirmare.
Sa stiti nu am incetat nicio clipa sa fac rugaciuni, si m-am gandit mereu la voi.Acum minunea s-a implinit, Maicuta Domnului m-a ajutat!!!
Va pup pe toate, va doresc multa sanatate!
corina