Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Buna fetelor eu de mult timp incerc sa fac un BB dar fara rezultat si parca nu ar fi fost totul de ajuns am mai si pierdut o sarcina si de atunci tot incerc in continuare si nimic.Lunar o iau de la capat cu multe sperante dar nu stiu ce sa mai cred.Azi mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ ,desi ciclul a intarziat 6 zile.Am o tensiune usoara la sani ,cateodata ameteli si ceva greturi, dar nu e ceva care sa se repete cu regularitate.Vreau sa ma treceti si pe mine pe lista voastra poate ,poate...Va pup si auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Despre suferinta
Suferinta în lume este de doua feluri: suferinta trupeasca si suferinta morala, adica sufleteasca, precum: mustrarea de constiinta, intristarea, deznadejdea, indoiala , mania , ura etc. Suferintele omenesti se pot imparti inca in doua parti: unele spre indreptarea si lamurirea celor buni si altele spre pedeapsa si arvunirea osandei vesnice a celor rai (Calauza predicatorului de Dr. C. Chiricescu si Pr. C. Nazarie, pag. 291-293).
Zice dreptul Iov: Omul este nascut pentru suferinta (Iov 5, 7).
Iar Sfantul Pavel zice ca toata faptura este in suferinta (Romani 8, 22).
Suferintele din lume sunt urmari ale pacatului (Iov 4, 8; Psalm 7, 14-16; Pilde 22, 8; Ieremia 4, 18).
Suferintele sunt pedepse pentru pacate (Levitic 26, 24 - 28; II Regi 7, 14), dar de vom primi toate suferintele cu rabdare si multumire, ne vor aduce mare folos duhovnicesc spre mantuirea sufletului.
In general, vedem ca, inmultindu-se pacatele si rautatile in lume, se inmultesc suferintele, adica foametea, cutremurele, razboiul, bolile de tot felul si moartea. Grija noastra, a crestinilor, este sa parasim pacatele, sa ne impacam mereu cu Dumnezeu si sa avem frica de Dumnezeu, smerenie si rabdare si atunci toate suferintele noastre se vor imputina si ne vor fi de mare folos spre mantuire.
Scopul suferintei pentru crestini este unul singur: ispasirea pacatelor pe pamant prin tot felul de boli, necazuri si dureri, spre curatirea si mantuirea sufletului. Pentru cei rai care nu voiesc sa se indrepte, sa se pocaiasca, suferinta de pe pamant ramane ca o arvuna a suferintelor a celor vesnice. Iar pentru cei ce primesc suferinta cu rabdare si cu multumire de la Dumnezeu si se intorc la pocainta, suferinta de orice fel ar fi, este cea mai buna cale de indreptare si ispasire a pacatelor, izbavindu-i prin aceasta de chinurile vesnice.
Noi vedem ca cei ce sufera mai mult pe pamant, sunt mai impacati cu constiinta, mai buni, mai smeriti, mai tari in ispite, mai aproape de Dumnezeu si se mantuiesc mai usor, precum dreptul Iov, saracul Lazar, Sfiinti Apostoli, Mucenicii, cuviosii, si atatia altii. Iar cei ce traiesc bine, sunt sanatosi, au averi si tot ce isi doresc pe pamant; fiind de obicei slabi in credinta, nemilostivi, tirani, lacomi, egoisti, se tem de moarte si mor in pacate grele, spre osanda vesnica.
Suferinta este randuita de sus spre mantuire, spre ispitire, spre iertarea pacatelor si spre crestere duhovniceasca, numai daca o primim cu multumire, ca din mana lui Dumnezeu precum spune prorocul David: Toiagul Tau si varga Ta, acestea m-au mângâiat (Psalm 22,5). Deci, toiagul si varga suferintei, pe cei buni si credinciosi ii mangaie, ii sporeste in fapte bune, ii curateste de pacate si-i invredniceste de mai mare cununa si rasplata in cer. Iar pentru cei rai, toiagul suferintei este chemarea la pocainta, este pedeapsa peste pedeapsa si frau în gura, pentru ca nu voiesc sa se apropie de Domnul (Psalm 31,10).
Boala, nedreptatea, ocara, saracia si orice fel de suferinte pe pamant trebuie sa le rabdam avand credinta ca suferinta, de orice fel ar fi ea, ne este randuita de Dumnezeu, Tatal Nostru Cel Ceresc, spre mantuire, iar nu spre osanda vesnica. Apoi trebuie sa primim suferinta cu rabdare si cu multumire. Iar rabdarea noastra trebuie sa fie insotita de cuviosie si de infranare (II Petru 1,2-7); sa fie insotita de bucurie (Coloseni 1,11) si nadejde.
Rabdarea in suferinta sporeste in noi prin rugaciune, prin spovedanie, si prin Sfanta Impartasanie; prin citirea cartilor sfinte, prin cugetarea la patimile Domnului nostru Isus Hristos si ale tuturor sfintilor Lui; prin cercetarea celor ce sunt in suferinte mai grele decat ale noastre si prin cugetarea la fericirea vesnica în rai. Pentru ca alta cale spre mantuire nu este decat numai prin cruce, prin suferinta, prin rabdare si prin jertfa precum spune Mantuitorul: Intru rabdarea voastra veti dobandi sufletele voastre (Luca 21,19). Cel ce va rabda pana la sfârsit, acela se va mantui (Matei 24,13).
Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ca: darul de a suferi este mai mare decat darul de a invia mortii, pentru ca facand cineva minuni, Ii ramane dator lui Dumnezeu, pe cand daca cineva sufera, acestuia Dumnezeu ii ramane dator.
In Sfanta Scriptura ni se explica din ce pricina sufera copiii cei nevinovati si ale cui pacate le ispasesc ei. Citim la Iesire: Dumnezeu este ravnitor. El rasplateste pacatele parintilor in fii lor pana la al treilea si chiar al patrulea neam (Iesire 20,5). Si iarasi: Dumnezeu aduce faradelegile parintilor peste fii si peste fii fiilor lor, pana la al treilea si al patrulea neam (Iesire 34,7; Deuteronom 5,9; Psalm 36,289). Marele Prooroc Ieremia zice: Tu arati mila la mii si pentru faradelegile parintilor rasplatesti in sanul copiilor lor dupa ei (Ieremia 32,18; Numerii 14,18; Iov 5,4;21,19).
Asadar, din aceste marturii ale Sfintei Scripturi se poate intelege destul de clar din ce pricina sufera unii copii nevinovati si ale cui pacate ispasesc ei. Copiii acestia nu sunt opriti de la mantuire ba chiar ei ajuta la mantuire si pe parintii lor daca acestia (parintii) se pocaiesc in pacatele lor. Acesti copii se invrednicesc de mari cununi de la Dumnezeu daca isi duc crucea cu dragoste si fac voia lui Dumnezeu.
Biserica vindeca si alina suferintele oamenilor prin tot felul de rugaciuni catre Prea Bunul Dumnezeu (Deuteronom 4,29; II Paralipomena 7, 13, 16; Psalm 49, 15-16; Isaia 19,21; Iacob 5, 14). Biserica a randuit diferite rugaciuni pentru alinarea suferintei. Cea mai importanta rugaciune si slujba pentru cei bolnavi este Taina Sfântului Maslu, precum si diferite molifte pentru dobândirea sanatatii. Dar toate acestea sunt de folos la cei care se spovedesc.
Crestinul are o mare datorie fata de cei in suferinta, ca sa-i ajute atat prin mijloace materiale, precum: imbracaminte, hrana, ingrijire, bani etc., cat si prin mijloace spirituale, precum: rugaciunea, imbarbatare prin cuvinte duhovnicesti, compatimire, mangaiere etc., asa cum ne invata Sfantul apostol Pavel, care zice: Bucurati-va cu cei care se bucura si plangeti cu cei care plang (Romani 12,5).
Pomenirile la slujba se fac in virtutea datoriei de a ne ruga unii pentru altii, vii si morti (Matei 18, 19-21). Fiecare crestin in rugaciunile sale particulare are datoria de a se ruga pentru sine, pentru parinti, copii, rude si prieteni (I Tim 5,5).
De foarte mare folos sunt pentru cei vii si pentru adormiti sunt Sfintele Liturghii.
Dintre cei vii, nu pot fi pomeniti la aceasta slujba: paganii, necredinciosii, apostatii, ereticii (sectantii), schismaticii, cei nebotezati, cei care au pacate impotriva Duhului Sfant, cei care traiesc in preacurvie (necununati), cei care traiesc in pacate grele si nu se îndreapta, nici nu se spovedesc.
Dintre cei morti nu pot fi pomeniti la Sfanta Liturghie si la alte slujbe, cei care au murit in necredinta, in eres (in secta), in schisma, sinucigasii, femeile care mor facand avort, copiii morti inaintea botezului, copiii avortati, cei care mor din betie si care mor facand pacatul (A se vedea Pidalionul si Pravila bisericeasca de Arhim. Nicodim Sachelarie, ed. 1996).
Cei adormiti care pot fi pomeniti la Sfanta Liturghie se pot pomeni si la Panahizi.
Cei vii care traiesc in pacate si nu pot fi pomeniti la Sfanta Liturghie pot fi pomeniti la: Psaltire, Acatiste si Paraclise pentru intoarcerea lor pe calea cea buna.
Iar cea mai mare slujba pentru cei bolnavi este Taina Sfantului Maslu care le este de folos celor care se spovedesc de toate pacatele.
Dumnezeului nostru, Celui care ne iubeste si ne da ce ne este de folos spre mantuire sa-I dam slava totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Multumesc mult ca m-ati trecut si pe mine pe lista.Nici nu stiti cat bine si cata liniste imi aduc cele scrise de voi, iar minunile pe care le-ati primit voi ma fac si pe mine sa sper in continuare. Mi-s cu atat mai dragi cele spuse de voi, dat fiind ca aici nu am unde sa merg sa aprind o lumanare. Dar stiu ca indiferent unde ne-am afla Dumnezeu ne iubeste pe toti.

ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

gina si sandy bine ati venit la noi....sa va rugati si veti fi ajutate cu siguranta.....

cleo abia astept sa ne dai amanunte ca sa invatam si noi de la altii....sa stim ce ne asteapta.....

va pup pe toate fetele si le astept pe toate in septembrie cand se vor termina concediile.......

mai stie cineva de cineva din lista sa fi ramas gravi????
ca nu a mai scris nimeni vreo veste buna de multa vreme......ceea ce ma mira la maxim...

14+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, iubitelor, m-am intors si eu de 2 zile din concediu si inca nu-mi vad capul de treaba la serviciu . Am reusit printre picaturi sa citesc ce-ati mai scris, ce-ati mai facut, sa ma bucur de vestile noi si de pozele dragutele cu bebeii lui cleopatra si syris care intr-adevar mi-au descretit fruntea si m-am bucurat nespus de zambetele lor.
Eu in concediu din pacate nu am reusit sa conectez netul... de altfel am stat si putin intr-un loc. A fost primul meu concediu peste hotare si am colindat bucatele din Austria, Monaco si Italia. Pe scurt: Viena, Monaco (Monte Carlo), Genova, Venetia si am stat cateva zile la mare in provincia Liguria din Italia. A fost minunat dar si obositor. Am realizat cat este de minunata intreaga lume, cat de frumoasa este si Romania mea de acasa... doar ca noi nu stim sa ne vindem frumusetile patriei cu stil si civilizatie si scump asa cum fac strainii. Poate vom invata int-o zi: suntem un popor bogat.
Am reusit in acest concediu si sa ma deconectez total de toate problemele si sa ma reincarc la maxim - doresc acelasi lucru si fetelor care acum inca sunt in concediu!!! Sincer, as fi vrut sa dureze mai mult, dar nu s-a putut!!
Ma bucur sa va reintalnesc. Multumiri speciale lui alexa3 care ne-a dat link catre site-ul schitului Sadinca unde am reusit sa fac o mica donatie online, din fata calculatorului de la birou. Oau!! Ce ti-e si cu tehnologia asta. M-am bucurat mult ca am reusit sa trimit in acest mod simplu si rapid banii, ca altfel port contul IBAN pt. donatii de vreo luna la mine si nu reusisem sa ajung sa donez. A fost simplu, m-am bucurat ca si-au facut site. Poate nu ma voi invrednici curand sa ajung acolo, insa inima e unsa ca am reusit sa ajut cu o mica suma.
Pup toate fetele si asteptam vestile noi si bune!!!
cami - sa-ti traiasca samburica si un pup dulce pt. ea

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor dragi!
Anadomnica bine ai revenit din concediu. Ne era dor de tine.
Multumim Caciantoni si Livsy pentru cuvintele pline de invatatura pe care le-ati postat.
Cleo ma bucur ca esti alaturi de noi am vazut pozele, copiii tai sunt superbi. Este o mangaiere sa-i privesti.
Fetelor noi bine ati venit la rugaciune.

Dragele mele vreau sa va povestesc ceva frumos despre o
cunostinta de-a mea. S-a casatorit tanara la 20 ani. Dupa mai mult de 10 ani de asteptari si incercari a ramas insarcinata. Bucurie mare. Are un baietel. Acum baietelul e mare are cam 8 ani si mamica e insarcinata din nou! Are aproape 40 ani. M-am bucurat pentru ea. Dumnezeu este mare si face multe minuni, doar noi sa fim in stare sa le vedem si sa speram. Sa dea Dumnezeu sa nu ne pierdem nici noi nadejea in El si sa ne dea si noua copilul mult dorit.
Va pup dragele mele si Dumnezeu si Maicuta lui sa aiba grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Cum v-am promis o sa va scriu la fiecare cateva randuri,am putin timp la dispozitie .
sandaa,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase!Draga mea si tu esti o binecuvantare pentru noi,dar toate fetele din acest grupulet sunt o binecuvantare,Dumnezeu ne-a unit aici nu intamplator,eu cand am deschis topicul acesta parca cineva imi spunea ce sa fac,nu altul decat Dumnezeu dar si Maicuta Domnului,totul mi s-a transmis prin gand,am simtit prezenta Lor din prima clipa, am primit ca un fel de misiune asa cred eu.
Ma bucur de cunostinta ta ca a ramas insarcinata din nou cred ca acum a venit momentul si scopul pentru a avea acest copilas si la o varsta putin mai inaintata,acest copil o sa bucure familia si are ca un fel de scop cu aceasta sa vina pe lume,nimic nu e intamplator.
Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii sa te calauzeasca spre reusita ,sa-ti lumineze sufletul si pantecele cu un prunculet sanatos si bucuros!Dumnezeu sa te ajute!
anadomnica,iti multumesc inca o data ca m-ai inlocuit si ai continuat ce am inceput eu,ai aranjat foarte frumos prima pagina,esti creativa,se vede ca ai multa iubire de daruit oamenilor,o sa fi rasplatita pentru tot ce ai facut si vei face in continuare atat pentru noi dar si pentru altii.
Ma bucur ca te-ai intors din concediu relaxata cu forte noi!Ce frumos din partea ta sa donezi o suma de bani,asa cum ti-am mai spus esti plina de iubire si bunatate,Dumnezeu nu te va lasa si iti va indeplini dorinta arzatoare cat de curand.Bunul Dumnezeu sa lucreze prin tine cu lumina ta si sa bucuri cat mai multe sufletele.Lumina divina sa-ti dezlege pantecele,sa-l rodeasca cu un copilas sanatos si binecuvantat!Dumnezeu,Maicuta Domnului si Sf.parinti Ioachim si Ana sa te ajute!
cami_antonia,iti multumesc pentru urarile tale frumoase!
M-am bucurat nespus de mult sa vad ca Dumnezeu si Maicuta Domnului ti-a ascultat rugaciunile si ai fost binecuvantata cu un prunculet in burtica!
Esti ca de obicei foarte vesela si activa,sunt bucuroasa ca bebele tau iubit este bine si ai simtit primele miscari de viata ale lui,imi amintesc cum a fost si la mine,e o senzatie inaltatoare nu ai cuvinte ce simti.
Maicuta Domnului sa va protejeze mereu cu Acoperamantul ei Sfant cu sanatate,fericire si lumina pana la termen!Dumnezeu sa va ajute!
speranta2008,iti multumesc pentru urari dar si pentru acatistul dat la biserica!Ma bucur ca te-ai simtit bine si o sa te simti din ce in ce mai bine alaturi de noi dar in primul rand de Dumnezeu!Sa primesti dezlegarea pantecelui cu mare binecuvantare sa porti cat de curand darul vietii in burtica cu multa sanatate!Dumnezeu,Maicuta Domnului,Arhanghelul Gavril (ii poti numele)sa te ajute!
Livsy,draga mea,iti multumesc foarte mult pentru urarile tale frumoase!Si mie mi-a fost dor atat de tine cat si de celelalte fete,toate sunte-ti deosebite!
Ma rog pentru tine sa-ti dea Dumnezeu multa fericire,luminarea mintii sotului tau si impacare binecuvantata!
Duhul Sfant sa va lumineze sufletul,mintea,corpul si pantecele!Dumnezeu sa va pogorasca pentru totdeauna prin Duhul Sfant intelepciune,iubire si impacare!
Sa va ajute Dumnezeu,Maicuta Domnului,Sf.Parinti Ioachim si Ana(ii porti numele)si Sf.Nicolae(sotul poarta numele,care face minuni) la impacare,iubire si rodirea pantecelui!Luptati cu mare credinta pentru casnicia voastra ca nu veti regreta,poti sa citesti pentru sotul tau „ACATISTUL CATRE PREA SFANTUL SI DE VIATA FACATORUL DUH,DUMNEZEUL NOSTRU”.Asa sa va ajute Dumnezeu!
As vrea acum sa va mai scriu dar din nou sunt ocupata cu puisorii mei,revin imediat cand am putin timp sa va scriu la toate.
Va iubesc si va trimit iubire,recunostinta si sanatate!Dumnezeu sa ne ajute tuturor!Maicuta Domnului sa va aline sufletelele cu liniste sufleteasca si bucuria de a fii mame toate de aici intr-o zi binecuvantata!Duhul Sfant sa reverse lumina divina peste noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

In primul si in primul rand vreau sa va MULTUMESC tuturor pentru cuvintele voastre frumoase si bune, cele care mi-au fost adresate in mod direct, cat si absolut tot ce se scrie aici, sunteti minunate si nadajduiesc ca veti primi de la Dumnezeu rasplata!!

Anadomnica, bine ai venit!!!!!!! Ma bucur ca a fost frumos in concediu si sper sa vii si cu o Veste in curand!!!!!

Sandaa, iti multumesc si tie pentru cuvintele frumoase, sa va dea Dumnezeu ceeace va doriti, sa fiti binecuvantati cat mai curand!

Cleo, iti multumesc din tot sufletul pentru frumusetea cuvintelor si sfaturilor tale! Ma bucur ca ai citit (probabil) din urma si ai vazut cu ce ma confrunt, ca sa stiu si parerea ta. Continui sa ma rog, bineinteles, desi in sulfetul meu, din pacate, am cam abandonat speranta ca minunea (de a-l avea pe sotul meu inapoi) se poate intampla acum... Poate fac rau.... am sa ma rog sa-mi pastrez vie in toata aceasta perioada nadejdea si convingerea ca putem continua, frumos si conform Voii Lui Dumnezeu... Ceeace ma incurca este indoiala, gandul ca intr-un fel poate asta de acum este Voia Lui Dumnezeu, fie ca pedeapsa pentru greselile noastre (care eu zic ca n-au fost putine...), fie pentru stie El ce... Nu sunt foarte coerenta fiindca mi-am petrecut cam toata dupa-amiaza si seara la calculator... acum sunt putin nerabdatoare, desi foarte fericita sa pot vorbi cu tine despre aceasta problema a mea. Iti multumesc inca o data din suflet pentru gandurile tale bune, eu stiu ca sotul si sotia in fata Lui Dumnezeu sunt uniti si despartirea in casatorie NU este placuta Lui. Incerc sa ma tin tare de gandul asta... mai greu imi vine cand sotul pare atat de convins (sau asa il vad eu) ca aceasta este Voia Lui Dumnezeu (nu stiu care Dumnezeu, ca el nu prea crede....), ca nu ne potrivim si fiecare ar fi mai fericit cu altcineva.... parerea lui.......

Multumesc inca o data, iarta-ma ca m-am lungit atata, multa sanatate tie si puisorilor si tuturor celor dragi, sa primiti multe binecuvantari si sa fiti in continuare plini de Lumina si de Bucurie! Maicuta Domnului sa va aiba in paza!

Dragele mele, am gasit cu emotie urmatorul scurt articol in cotidianul “Ziua”. Il reproduc cu modificari modice:

<< PARINTELE PAPACIOC LA 94 DE ANI

Considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai Ortodoxiei, parintele Papacioc s-a nascut in urma cu 94 de ani in comuna Perieti – Ialomita. Isi face anii de ucenicie monahala in Manastirile Cozia si Antim si este calugarit la 26 septembrie 1949 la Manastirea Sihastria, sub ascultarea vestitilor nostri duhovnici Arhmandritul Cleopa Ilie, in calitate de staret si a ieroschimonahului Paisie Olaru. Inchis pentru convingerile sale si in timpul dictaturii lui Carol al II-lea, in timpul prigoanei comuniste a fost condamnat la 40 de ani de inchisoare. Din anul 1976 devine duhovnicul Schitului Sfanta Maria-Tomis de la Techirghiol.

Parintele marturiseste azi: “Dumnezeu vrea pace. Vrea pace mai mult decat oricine, dar nu cu dracul! Ce intalnire are adevarul cu neadevarul? Murim! Pentru adevar, asta facem. Nu se pune problema: aparam adevarul, orice ar fi. Daca e moarte, e sfintenie, daca nu e moarte, e lasitate. Aparati adevarul! Moartea nu inseamna moarte, dragii mei. Ai trecut de la moarte la viata. Dar cel putin lucrurile se vad, pentru ca ai aparat adevarul.”

Parintele aminteste si o scena de la Aiud cand a infrant necredinta unui gardian spunandu-I: “Sunt gata sa mor pentru tot ce spun! Dumneavoastra incercati sa muriti pentru ce spuneti?”

La Multi Ani, Parinte!>> (articolul, din ZIUA de marti, 19 august, este semnat V.R.)

Va pe TOATE cu multa dragoste, Maicuta Domnului sa va povatuiasca si sa va pazeasca pe toate! Va iubesc!
TUTUROR!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Doamne ajuta dragele mele.
Ana(Livsy) mi se rupe sufletul cand citesc prin ce treci. Ma bucur enorm de mult ca am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine, mai ales ca intalnirea noastra a fost cu un scop atat de nobil si minunat, faptul ca am stat impreuna la coada sa ne inchinam la Braul Maicii Domnului.
Iti doresc din suflet multa liniste si pace, Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te intareasca, sa-i lumineze mintea lui Liviu si sa va calauzeasca pasii.
Am vazut ca ai gasit un articol despre parintelul meu drag, poate daca mai ajungi pe la Constanta, dam o fuga si la Techirgiol sa luam si noi o binecuvantare de la parintele si poate lasam si listuta noastra.
Cleo, esti o mamica cu adevarat nobila, iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi si ceea ce faci in continuare.Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te rasplateasca cu multe bucurii.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pupici fetelor noastre dragi!!!Va citesc printre picaturi,cu Maria in brate de multe ori,dar nu apuc sa scriu.As putea pierde atatea cuvinte ziditoare de suflet???Si apoi ni s-a reintregit "familia",au venit fetele noastre dragi,Cleo,Anadomnica,Sandaa,Livsy si toate fetele noi,ceea ce inseamna ca Dumnezeu ne iubeste si vrea sa continuam aici cu iubire si pace in suflet sa ne intarim unele pe altele in credinta.

Eu am ajuns luni,cu ajutorul Maicutei Domnului,ca altfel nu pot sa spun, cum asa,pe neptegatite,la Manastirea dintr-un lemn,unde este icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.M-am rugat pentru noi toate,insa nu am avut acatistul cu listuta nostra.Sper ca Maicuta Domnului se ne stie pe fiecare dupa numele nostru si sa mijloceasca in fata bunului Dumnezeu.Plecasem la plimbare in parc si cum batea rau vantul,am zis sa mergem mai bine la o manastire,ca nu e de plimbare pt Maria.Ce pot sa va spun ca e cu ochii pe toate icoanele,mai ales cele cu Maicuta Domnului.Dimineata sta cuminte in patut si"vorbeste"cu o icoana a Maicii Domnului.Deci sunt sigura ca Maicuta face minuni!!!Nu va lasati,fetelor,rugati-va ei fierbinte,ca va va trimite darul.
Problema mea este in continuare cu postul,ma simt tare vinovata ca nu pot sa tin asa cum trebuie miercurea si vinerea macar,din cauza ca nu mananc inca legume,fructe.Bine,vinerea incerc sa nu pap carne,sper sa scapam mai repede de colici si sa revin la normal.Poate ma sfatuiti si voi din ce mai stiti ,parintele duhovnic mi-a dat Sf.Impartasanie,ca am tinut postul cu branza,lapte,oua,fara carne,a zis ca asa se intmpla cand alaptezi,insa tot vinovata ma simt ca nu pot sa-i multumesc Maicutei Domnului asa cum ar trebui pentru darul primit.Si daca mi-as tine macar gura tot ar fi ceva..."pune, Doamne paza gurii mele",insa tot mai toc cate ceva,asa ca mareeee pacat.

Va pup pe toate si fug sa pap,pana nu se trezeste Maria.Doamne ajuta sa avem vesti buneee!!!

Mergi la inceput