Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)
Raspunsuri - Pagina 16
yuco spune:
Buna
In primul rind frumos si emotionant topic. Si adevarat.
Dupa nasterea primului copil n-am mai vrut altul. Am luat diverse contraceptive o perioada destul de lunga. Cind ne-am hotarit sa mai avem unul, nu s-a mai putut din cauza unor severe dereglari hormonale induse de acestea. Doctori, tratamente, asteptari. Ne-am lasat pagubasi, multumind lui Dumnezeu ptr copilul pe care-l aveam.
Insa, in ultimul timp ma procopsisem si cu o rana pe col... Teste Papanicolau neincurajatoare. Aceasta rana pe col ma ingrijora cel mai tare. Am citit ca o sarcina ar vindeca problema, ca si problemele endocrine. Dar se facusera deja 8 ani de asteptare si nici un bebelus nu se ivea. Endocrinoloaga mi-a zis vexata ca ce-mi mai trebuie inca un copil...Intr-o zi am citit minunea Maicii Domnului cu musulmanul acela - nu stiu daca ati auzit de ea - si am capatat o incredere extraordinara. Parintele duhovnic ma sfatuise cindva ca orice problema voi avea s-o incredintez Maicii Domnului in fata icoanei din biserica noastra - icoana de pe usile imparatesti de la Biserica Rusa - Studenteasca de la Universitate. Si m-am rugat Maicii Domnului in fata icoanei Panthanasa sa-mi dea un copilas pe care, de mi-l va darui in ciuda tuturor problemelor si verdictelor medicale, i-l voi inchina ei.
Intr-adevar am ramas insarcinata chiar in acea luna. N-am facut nici un tratament sa-l am, nici de intretinere a sarcinii. Acest baietel este cu totul deosebit. Cum numai Maica Domnului stie sa faca. Dintotdeauna a fost un copil hipercuminte. Este foarte aplecat catre cele duhovnicesti, desi n-are decit 2 ani. Sta in biserica la slujba cap-coada fara cirtire.
Si asta nu e tot. Cind avea 7 luni am ramas din nou insarcinata. S-a nascut al treilea baietel - o gingasie de copil.
Si ptr ca s-a vorbit de Sfintul Nectarie. Daca se citeste regulat acatistul Sfintului, femeile insarcinate nasc in mai putin de o ora. Gravida fiind, am citit marturia unei preotese din Cluj undeva pe net. Cit eu ma chinuiam sa nasc, sotul meu pe holul maternitatii, si acasa soacra si fiul mai mare citeau acatistul Sfintului Nectarie. Dragele mele, in 40 minute - deci mai putin de o ora - eu nasteam natural dupa o expulzie grea un copilas de aproape 3800 g. Pe urmatorul il va chema Nectarie.
"Minunat este Dumnezeu intru sfintii lui."
Povestea cu musulmanul aici http://mdn.md/ortodoxal.php?rubr=1240
MaraAnisia spune:
Yuco, este o poveste minunata si care mie cel putin imi da optimism si incredere si mai mare in reusita cu ajutorul lui Dumnezeu.
Am salvat si printat aceasta istorie a ta si o voi citi de fiecare data cand imi va scadea nivelul de optimism
Felicitari multe, ai o familie implinita - cer prea mult daca te rog sa ne arati si noua cateva poze?
Baietetlul tau nr. 1 este exact asa cum imi doresc eu sa am un copil - cu mare credinta in Dumnezeu.
Te imbratisez si iti multumesc,

Cu Dumnezeu in gand,
Mara
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
noce spune:
yuco,
multumim pentru incurajarea pe care ne-o dai prin aceasta minunata poveste
.
Sa fii fericita si sa te bucuri de copiii tai!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png
anadomnica spune:
yuco - minunate intamplari ai impartasit cu noi. Sa-ti traiasca feciorii si sa ai numai bucurii de pe urma lor. Ai mare credinta, de-as avea si eu macar un sfert!! Eu nu cunosteam povestea cu musulmanul - iti multumesc din inima ca ai pus aici link catre ea de am putut sa o citesc. Minunate sunt caile Domnului, si mari minuni face din om credinta lui. Domnul sa te binecuvinteze! 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
anadomnica spune:
Ah, si ... fetele, eu ma inscriu la rugaciunea de la ora 23! Pentru cele care alegeti aceeasi ora cu mine: va dau intalnire la noapte la rugaciune. Multa binecuvintare va doresc tuturor. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
CASUTA VERDE
medamaya1 spune:
Vreau sa urez bun venit fetelor noi
Noilor gravidute, le urez sarcina usoara, dusa la termen si bebei sanatosi
, doamne ajuta.
Cleo, bine-ai revenit, ai niste copii superbi, dulci foc.

Cami, draga mea , ma bucur ca esti bine si tu si bebe miscaretul,mai ai putin si aflii ce e, tare ma bucur ptr voi
Livsy, nu-ti pierde speranta ca intr-o zii va fii bine
Anadomnica
si toate celelalte fete , ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine si ca v-ati relaxat in concedii, trebuie sa ne incarcam ptr anul ce va sa vie si ptr incercarile prin care va mai trebuii sa trecem pina ne vom realiza visul nostru

Maryb,
a inceput AMR-ul, ce-a trecut timpul, mai ai un pic si-ti vei tine comoara in brate, un pupic si ptr bebe.
Io va pupacesc tare tare pe toate chiar daca nu am pomenit pe toata lumea, mi-a fost dor de voi , toate
Meda
maryb spune:
meda multumim frumos pentru pupicei.
cum a fost in concediu ? ca de cand il asteptai.....
acum sper sa vii cu o veste buna cat mai repede ca stiu ca acum incepi din nou incercarile de a avea un bebe. Doamne Ajuta !!!
si noi.
maryb
31+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt 

medamaya1 spune:
Mary , cum sa fie, super super frumos,stiam de pe net ce trebuie vazut, dar uneori imi intrecea asteptarile , frumusetea locurilor, uneori salbatice dar tare frumos.
Nu ne-am prea obisnuit noi cu ideea ca se intuneca la 6 seara si ca se inchidea tot, restaurante, baruri la 10 .Plaje am facut 6 ore adunate in 2 saptamini, erau cite 4-5 straduri de nori, dar am colindat toata insula , frumos intr-adevar, oamnenii de acolo sint foarte talentati, eu nu am mai vazut inca asa ceva, absolut din orice ei faceu ceva frumos, pina si din frunzele de la palmier si bambus faceau chestii ptr design, lucruri foarte frumoase, as fii luat din toate, numai ca pe avion nu ai cum sa le aduci, am cumparat multe, trecusem cu mult greutatea impusa de companiile aeriene, numai ca noi sintem romani, asa ca ne-am descurcat, le-am luat la bagaje de mina si am carat la ele, (unele erau facute din piatra,) ne ni s-au lungit miinile.
Dar cultura, vegetatia de acolo,ceremoniile la care am asistat ne-au lasat fara cuvinte.Am avut parte binenteles si ne peripetii,dar au trecut toate si am ramas cu niste amintiri tare tare frumoase.
Inainte sa plecam am facut analizele de singe amindoi, trebuie sa iau rezultatele, miercuri mai am de repetat analizele de secretie , daca toate ies in regula, ultima oara cind am vb cu Cocei, mi-a spus ca-mi da direct trat., pe la sfirsitul lunii aflu cum sta treaba, sint tare nerabdatoare.Acum sint relaxata si plina de energie si speranta.
Am pus si niste poze, am facut o mica selectie.V-am pupat
anadomnica spune:
medamaya1 -
bine ai revenit din concediu!!! Cu bateriile astfel incarcate, nu se poate sa nu vina si pruncii mult doriti. Pup dulce!
CASUTA VERDE