Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
Yoco, ceea ce ai scris tu acolo, este asa de frumos....dar sa-ti spun si eu o poveste reala, traita de mine...acuym mai putin de o luna..
...era 15 august...am mers la biserica...Darius se simtea inca bine, am vb cu preotul inainte de slujba, mi-a citit atat pt mine cat si pt Darius sa se faca bine...pe data de 15 august, seara, baietelul meu a inceput sa se simta din ce in ce mai rau...astfel incat pana dimineata la ora 6:00, sub ochii mei a intrat in coma...in data da 16 august, la ora 10:00 intra in operatie cu sanse minime de supravietuire...la ora 20:00 pe holutile spitalului din Tg Mures o mamica urla cat putea de tare ...puiul ei murise in sala de operatie...atunci a murit Darius...
...in data de 16 august am fost din nou la acelasi preot sa ne rugam impreuna pt ca Darius sa iasa viu din operatie...si nu a iesit!
DE CE???
Cami, mamica ingerasului Darius Andrei, n:15.07.2008, d:16.08.2008
pustai
maryb spune:
meda ma bucur ca ti-a placut si ca ai venit cu bateriile incarcate. Dar de ce se intuneca la ora 6 ??? ce ciudat...si cu straturile alea multe de nori....oricum baie in apa aia superba sunt convinsa ca ai facut.
am vazut pozele si sunt superbe, mai ales alea cu delfinul. si aia cu elefantul in spatele tau...hi hi hi...iti era cam frica ![]()
superbe locurile...
acum te astept cu vesti bune, sa iasa toate analizele ok si sa ramai gravi cat mai repede. Doamne Ajuta ! 
maryb
31+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt 

maryb spune:
am uitat, acum ma duc sa ma pregatesc ca ma duc la eco.
Doamne Ajuta sa vin cu vesti bune despre puiutul meu.
pupici tuturor.
maryb
31+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt 

cami_antonia spune:
buna fetele
in sfarsit s-a mai animat atmosfera pe la noi....sunt tare tare fericita....
Anaomaria bine ai venit din concediu si multumim pt listutele noastre ca le-ai dus pe la manastiri....
yuco minunata poveste....te incarca de lucruri pozitive....sa fiti sanatosi cu totii .....
cami_pus durerea unei mame in momente grele prin care ai trecut tu nu are margini....este imensa....insa increderea in Dumnezeu nu trebuie sa o pierzi niciodata....si nu mai pune intrebarea DE CE???? /......gandeste ca Dumnezeu ti-a pus credinta la incercare ca sa vada daca acum il vei renega....dar ca El te iubeste in continuare....roaga-te Lui sa ai puterea de a merge mai departe....si intelepciunea de ati intelege necazul....vei fi ajutata cu siguranta......trage nadejde si roaga-te....
meda bine ai revenit.....ce frumoase poze.....sunt minunate locurile in care ai fost....cred ca e ceva unic....dar mancarea lor cum era????
maryb asteptam vesti minunate despre puiutul tau....
si daaaaaaaaaaaaaaaa......ieri am intrat in saptamana 18......

17+
Camelia
magdita spune:
Camy_pus![]()

, prin ce ai trecut tu nu ar trebui sa treaca nimeni, niciodata ! Nu stiu daca pot sa spun ceva ca sa iti aline durerea... Este cumplit ce ti s-a intamplat si te inteleg perfect ca intrebi : DE CE???????? E normal sa intrebi si sa fii ravasita si descurajata... Plangi cat simti ca trebuie sa plangi, insa te rog incearca sa te ridici. Cu siguranta vei avea un copil care sa iti umple viata de fericire. Trebuie sa crezi asta cu toata fiinta ta. Te imbratisez cu mult drag si sper din suflet sa reusesti cu timpul sa depasesti aceasta durere
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
Anaomaria spune:
Fetelor, eu va pup si va doresc un weekend frumos, sper sa am multe mesaje de citit pe forum luni dimineata. Va imbratisez pe toate si sper sa ne intalnim duminica dimineata in biserici, la Sf. Liturghie si daca se practica la voi, sa si
Mie imi place f mult sa cant in biserica, noi incercam sa convingem toti oamenii din biserica sa cante, pentru ca altfel se intelege slujba, esti mai atent. Chiar daca asa poate se mai pierde din frumusetea cantarilor, dar creste intensitatea trairilor.
Multi pupici tuturor si iertare daca sunt off topic 
maryb spune:
am venit de la eco si sunt tare fericita, vestile sunt bune 

, avem 1871g si am recuperat din diferenta, suntem doar cu 1 zi mai mic. colul este de 35 mm si inchis, lichidul in cantitate normala.
Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului si tuturor Sfintilor pentru ca mi-au fost alaturi si ca totul este bine si cu mine si cu puiul meu.
pupici tuturor !
maryb
31+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt 

yuco spune:
Buna dragelor,
Intru mai rar pe forum din lipsa de timp.
In primul rind multumesc ptr cuvintele frumoase ale tuturor si lui Dumnezeu care face minuni mari cu oamenii. Si ca relatarile mele dau curaj.
Cami draga cuvintele mele sint prea mici ptr durerea ta mare. Stiu ca incercarile mari la care ne supune Dumnezeu in viata sint ptr oameni mari. Nu te magulesc sau caut sa umplu golul din sufletul tau cu cuvinte mari. Spune intr-un tropar care se cinta in joia mare asa - despre Sfintul Apostol Petru vizavi de lepadarea lui - dar cred ca se potriveste la toti cind e vorba de incercari: "Mai ales tu Petre, ca celui mai tare, ispita ii e mai mare".
Nu stiu de ce Dumnezeu a hotarit asa ptr tine. Important este sa nu te revolti si sa te certi cu El. Oricum nimic nu e degeaba sau random in aceasta viata. Stind aproape de Dumnezeu in ciuda necazurilor si nenorocirilor si rugindu-ne desi nici n-am avea chef de asta, Dumnezeu ne va descoperi de ce a facut intr-un fel sau altul si ne va da putere sa trecem peste. Si eu ma rog sa te intareasca Dumnezeu si sa-ti de putere si credinta tare.
Incearca si-ti procura o carte care se gaseste la mai orice pangar de biserica a Cuviosului Paisie Aghioritul: "Viata in familie" - de fapt e volumul 4 al acestui parinte din colectia "Cuvinte duhovnicesti".
Acest parinte grec contemporan noua a avut o viata duhovniceasca f inalta, motiv ptr care Biserica Greaca vrea sa-l canonizeze. El vorbeste in aceasta carte si despre problema ta. Te va ajuta mult. Familia mea a fost miraculos ajutata de acest parinte sfint, motiv ptr care ultimul meu copil ii poarta numele.
Si mergi la un duhovnic si vorbeste cu dinsul. Un preot poate sa-ti dea raspuns la durerile tale. Nu-ti pierde nadejdea, stai tare.