Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)
Raspunsuri - Pagina 15
Ge@n@ spune:
Buna
Va rog din inima sa ma treceti si pe mine pe lista celor care din inima isi doresc un puiutz numa'al lor.
GEANINA-DOREL
Sa va dea Dumnezeu sanatate la toate.
Ge@n@
cleopatra70 spune:
Dragele mele fete,
Iar am lipsit cateva zile de aici de la noi si imi pare rau dar asta e situatia,timpul...
Sorinake si Ge@n@,bine ati venit la noi in familie!Va doresc multa sanatate si credinta pentru a primi darul cel mai de pret al vietii!Dumnezeu sa va binecuvanteze cu copii sanatosi si frumosi!Doamne ajuta!

noce,iti multumim din suflet ca ai dus listuta noastra la biserici si manastiri,bunatate ta va fi rasplatita de Dumnezeu cat de curand!Sa-ti ajute Sf.Nectarie prin puterea Lui Dumnezeu ca sa dobandesti prunculetul in pantecel cat mai repede!Dumnezeu sa te ajute!Referitor la rugaciunea colectiva cum ai zis asa cum era la inceput,m-as fi bucurat sa o facem in continuare la aceeasi ora ca ajuta mai mult,parerea mea sa fie la ora 22:00 sau 23:00 cand doriti voi,cand e timp,eu m-as alatura daca vreti sa ne mai rugam impreuna din nou la ora 23:00,asa am timp,dupa noul meu program.Astept parerile voastre.

cami_antonia,ma bucur ca simti miscarile jucause ale bebelesului tau iubit,mai e putin si ne spui ce se ascunde in burtica,un baietel sau o fetita.Dumnezeu sa va aiba in grija mereu!
Imi place ca esti foarte harnicuta,ne scri de mai multe ori pe zi,sa o ti tot asa.

maryb,ma bucur ca esti cu bebelesul tau,foarte bine ca ai intrat in concediu,sa stai linistita acum daca e colul mai scurt,mai ai putin si te vei intalni cu mult asteptatul copilas,o sa ai mari bucurii cand va fi marea intalnire,deabia astept sa ne povestesti cum a fost.
Dumnezeu sa aiba mare grija de voi iar Maicuta Domnului sa va acopere cu Acoperamantul ei Sfant!

ainigriv,ma bucur ca ne scri,cuvintele tale sunt deosebite ca de obicei imi ajung la suflet.
Dumnezeu cu Maicuta Domnului sa va daruiasca multa sanatate,bucurii si lumina divina!Doamne ajuta!
si pentru micuta Maria

camy_pus,am plans cand am citit povestea ta,sa aprinzi lumanari pentru sufletelul ingerasului tau,Dumnezeu a avut nevoie de el,asa a fost voia Lui,o sa primesti alt dar in schimb cand o fie cel mai bine,totul e dupa voia Lui Dumnezeu.Maicuta Domnului sa-ti dea multa sanatate,liniste,rabdare,si lumina!Bebele va veni cand drumul o sa fie deschis de Bunul Dumnezeu!Ingerasul tau te vegheaza si te ajuta sa faci poate o schimbare in viata ta.Doamne ajuta!Rugaciune linistita!

anadomnica,ce mult imi plac vorbele tale pline de har,ma bucur ca gandesti asa.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa nu te mai lase sa astepti mult pana la primirea binecuvantarii cu un bebe sanatos si frumos,minunea sa se intample curand.Toate puterile ceresti sa te vegheze neincetat!

Iar nu reusesc sa scriu la fiecare dintre voi,imi pare nespus de rau,dar pana la urma tot o sa reusesc...
Va doresc si eu un an bisericesc plin de sanatate,lumina si rabdare!
Dumnezeu si toate puterile ceresti sa ne ajute,clipa de clipa!Rugaciuni linistite!]

cami_antonia spune:
neata fetele mele......
noce multumim ca ai dus listutele...sper ca nu ne-ai uitat si pe noi gravidutele si mamicile....am auzit multi prieteni povestind despre manastirea ghighiu desi eu personal inca nu am ajuns acolo.....
cleooooooo mai am o saptamana si poate aflu ce bebe e in burtica....fetita sau baietel....important e sa fie sanatos oricum....
va pupicesc
revin
16+
Camelia
noce spune:
Geanina, bine ai venit printre noi! Sa te ajute Dumnezeu sa ramai insarcinata cat mai repede cu un prunc sanatos si bun!
Cleo, multumesc pentru gandurile tale bune! Ma rog Sfantului Nectarie si Sfintilor Parinti Ioachim si Ana sa ne ajute pe toate sa devenim mame de copii sanatosi!
In ceea ce priveste ora de rugaciune, desi nu am vazut inca multe pareri pe subiect, as vrea sa va zic ca, din cate stiu, noi cele care incercam sa ramanem gravi, precum si ei, viitorii tatici, ar trebui sa ne culcam la cel tarziu 22.00, pt ca avem nevoie de energia pe care o primim prin somnul dintre orele 22.00-02.00. E mai sanatos sa ne trezim mai devreme, daca nu avem timp seara, decat sa fim treze dupa ora 10 seara.
Ainigriv, sa nu-ti para rau dupa drumuri si pelerinaje. E timp pentru toate si e mai bine cu copilasi decat in 2. Eu si sotul meu din primavara batem manastirile tarii, ne place foarte mult, dar am fi mult mai fericiti daca am avea si un puiut pe care sa-l luam cu noi.
Cami-pus, sa te ajute Dumnezeu in aceasta incercare grea, sa treci cu bine si nu-ti pierzi speranta ca vei avea copii sanatosi, trimisi de Dumnezeu pe orice cale va Vrea El - adoptie, nastere. Iti doresc din suflet sa te vezi mama de copii sanatosi si buni. Sa te protejeze Maicuta Domnului si sa-ti scoata in cale copiii pe care ii astepti.
Va imbratisez cu drag!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png
anadomnica spune:
Fetele mele dragi, un
si o
pentru fiecare. Multumesc pt. cuvintele bune pe care le scrieti si mi le transmiteti.
In legatura cu rugaciunea de seara eu as fi mai incantata sa fie la o ora ceva mai tarzie - pe la 22 sau 21:30 caci de obicei abia pe la aceste ore ma regasesc si eu pe acasa
, sa-mi fie cu iertare. Altfel, o idee la fel de minunata ar fi sa ne trezim mai dimineata si sa facem rugaciunea, sau... pt. ca suntem mai multe cu mai multe feluri de programe poate facem 2 - 3 grupe de rugaciune: grupa 1 se roaga la ora 21:30; grupa 2 se roaga la 23:00 si grupa 3 se roaga la 7:00 dimineata. Astfel stiind orele la care fetele noastre dragi se pun la rugaciune alegem si noi una din aceste grupe, ora care ne convine mai mult si ne rugam, stiind fiind ca nu suntem singure, ca cel putin cateva fete au mai ales aceeasi ora de rugaciune. In linistea tihnita a diminetii sau in profunzimea noptii ne vom intalni pe rand la rugaciune. Ce parere aveti de acest sistem?
Pupici la mamigi, gravidute si aspirante!!! Sa ne auzim fericite si mai asteptam vesti de 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
cami_antonia spune:
eu sunt de acord cu ce a zis anadomnica.....hai fetele reactionati si puneti-va parerea/.....asteptam raspunsuri de la voi...

16+
Camelia
Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor 
Eu am fost in concediu de pe 24 iulie pana la 1 septembrie, asa ca poate m-ati uitat
Eu insa nu v-am uitat, am fost prin Maramures, pe la cateva manastiri si am lasat lista noastra (Rohia, Moisei, Peri, Barsana, Nicula). Am avut un concediu frumos, dar a trecut foarte repede. Si de 3 zile, de cand am venit, incerc sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat pe forum. Ma bucur enorm ca au aparut noi gravidute, sa va dea Dumnezeu multa sanatate. Multa sanatate le doresc si celor ce au devenit mamici si nu in ultimul rand noua, aspirantelor.
In ceea ce priveste grupele de rugaciune, cred ca-i mai bine asa, cu ore diferite, ca nu poti (eu, cel putin) sa fii mereu acasa la aceeasi ora.
Va pup pe toate si Dumnezeu sa ne ajute!
anadomnica spune:
Anaomaria -
bine ai revenit din concediu!!!
Fetele, ce e cu linistea asta pe aici? Nu s-a mai intors nimeni din minunatie de concediu? Mai vrem vesti noi si bune!!! Mai vrem ceva gravidute sa ne bucure sufletelul!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
MaraAnisia spune:
Buna ziua,
Si eu sunt de acord cu propunerea Anei, cu mai multe grupe. eu ma incadrez in grupa 2.
eu voi pleca maine dimineata intr-o mini vacanta in Ardeal, pe la Reghin, la rude. sper sa fie timp frumos si sa avem drum bun, ca e cam luuuuung.
Va imbratisez mult pe toate, va pup, si sa va gasesc cu burtici, unde e cazul, si cu bebei sanatosi in burtici.
Cami_antonia parca azi schimba saptaman. sau ma insel eu? oricum sarcina usoara in continuare si multa veselie.
Cu Dumnezeu in gand,
Mara
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica Fetele mele dragi, un si o pentru fiecare. Multumesc pt. cuvintele bune pe care le scrieti si mi le transmiteti.In legatura cu rugaciunea de seara eu as fi mai incantata sa fie la o ora ceva mai tarzie - pe la 22 sau 21:30 caci de obicei abia pe la aceste ore ma regasesc si eu pe acasa , sa-mi fie cu iertare. Altfel, o idee la fel de minunata ar fi sa ne trezim mai dimineata si sa facem rugaciunea, sau... pt. ca suntem mai multe cu mai multe feluri de programe poate facem 2 - 3 grupe de rugaciune: grupa 1 se roaga la ora 21:30; grupa 2 se roaga la 23:00 si grupa 3 se roaga la 7:00 dimineata. Astfel stiind orele la care fetele noastre dragi se pun la rugaciune alegem si noi una din aceste grupe, ora care ne convine mai mult si ne rugam, stiind fiind ca nu suntem singure, ca cel putin cateva fete au mai ales aceeasi ora de rugaciune. In linistea tihnita a diminetii sau in profunzimea noptii ne vom intalni pe rand la rugaciune. Ce parere aveti de acest sistem?Pupici la mamigi, gravidute si aspirante!!! Sa ne auzim fericite si mai asteptam vesti de ![]() Doamne ajuta in drumul meu spre bebe! Eu, familia si pozele mele CASUTA VERDE |
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
noce spune:
ma inscrie si eu la grupa de 7 dimineata.
Ramane sa ne hotaram cateva cat sa alcatuim un grupulet de inceput si sa ii dam drumul.
Doamne ajuta cu bebei la toata lumea care-i asteapta!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png