Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)
Raspunsuri - Pagina 14
cami_antonia spune:
mara multumesc ca mi-ai amintit acest lucru de altfel f important...RABDAREA......cat de greu e sa inveti sa fii rabdator....am invatat in acesti ani....dar uite ca mai uita omul....dar din dragoste pt bebelinul meu.....nu neaparat din rea vointa....
va pup si poate mai apar si restul de fete din cele 100 sa mai scrie cate un gand....

pe burtici
16+
Camelia
anadomnica spune:
La multi ani!! Astazi incepe un nou an bisericesc, multumim MareiAnisica pt. aducere aminte. Se spune ca la sf. veacurilor oamenii vor sarbatori acum, odata cu biserica, inceperea anului nou... si nu la 1 ianuarie.
Fetele mele dragi, mult ma bucur ca au ajuns cuvintele mele la inimile voastre
: sunt cuvinte care deseori mi le spun mie in primul rand pentru a ma intelepti si voua, prietenele mele, din dragoste. Eu ma intristez de fiecare data cand vad aici clipe grele prin care trece fiecare
dar ma si bucur cu fiecare bucurie
.
Bun venit camy - imi pare foarte rau pt. ingerasul tau pierdut de pe pamant insa ma bucur in acelasi timp pentru tine care poti sa spui ca ai un sfant in familie, fiul tau e printre sfinti, e alaturi de ingeri intr-adevar; el se va ruga pt. voi acolo in cer langa Domnul pt. mantuirea parintilor sai. Si daca durerea pierderii lui fizice este foarte mare, mangaierea adusa de rugaciunile lui e si ea mare. Ortodoxia este incredintata ca pruncii nascuti si botezati care sunt luati la Domnul ajung neindoielnic in ceata sfintilor chiar a martirilor in cazul pruncului tau care a fost rapus de o boala crancena. Maicuta Domnului sa te lumineze. 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
cami_antonia spune:
asa este...prima zi bisericeasca din acest an.....sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fim mai credinciosi decat pana acum si sa impartasim credinta noastra si altora
pupici
16+
Camelia
vias spune:
...multumesc pt cuvintele frumoase...azi am mers la protectia copilului...si se pare ca va dura cam 1 an acest proces..
..sper macar sa reusesc...
..cat despre ingerasul meu Darius, chiar vorbeam cu matusa sotului meu, care are o sora maicuta, si-mi spunea ca copilasii mici, botezati, care apuca sa se chinuie pana mor, devin mucenicii lui Dumnezeu...sper ca DD sa-l aibe in paza, sa-i lumineze calea si sa-l iubeasca mult de tot...iar el..sa nu ma uite niciodata..si de acolo, sa se roage la DD si pt noi, parintii lui..
pustai
maryb spune:
camy_pus vreau sa-ti spun ca azi am ajuns si eu la biserica si am aprins o lumanare si pentru ingereasul Darius Andrei si m-am rugat pentru sufletelul lui si sa aiba grija Dumnezeu de el. Macar atat am putut si eu sa fac. Acelasi lucru l-am facut si pentru celalat ingeras Andrei de la odiseea de sept-oct.
te pup si te imbratisez, ma rog sa reusesti sa adopti un sufletel mic care sa-ti aline durerea si caruia sa-i oferi toata dragostea ta. 
maryb
31+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt 

cami_antonia spune:
maryb la ce spital nasti? cu ce doctor? faci cezariana? da-mi si mie te rog ceva detalii daca esti hotarata ce si cum...
mercic
16+
Camelia
ainigriv spune:
Fetelor,am intrat si eu repejor sa va pupic,sa va spun un an nou plin de liniste,speranta,credinta ca Dumnezeu nu lasa pe nimeni si stie ce-i mai bine pentru fiecare.
Mari vorbe a scris Anadomnica,fiecare lucru la timpul lui,pana atunci sa ne bucuram de fiecare secunda,ca toate au un rost.Se schimba viata cu totul in momentul in care vine un bebe si cum noi ni-l dorim tare muuult,nu ne vom plange niciodata ca e greu,deci iata alt avantaj al asteptarii noastre,destul destul de grele.Dar pana atunci,sa va bucurati de tot ce puteti face.Mie de exemplu,singurul lucru de care imi pare rau este ca nu am apucat sa fac mai multe pelerinaje,am ramas cu "gustul"celui din Grecia,dar sunt multe locuri sfinte si la noi in tara.Probabil le vom vedea in trei,daca Dumnezeu va ingadui.Dar bucurati-va fetelor de fiecare zi si multumiti lui Dumnezeu ca si cand ati fi primit darul,ca stie el ce face.
V-am mai povestit ca dupa extrauterina,care era si prima mea sarcina nu intelegeam de ce tocmai asa trebuia sa se intample,sa nu fie totul ok???Mi-am adus apoi aminte ca facusem radiografie dentara,fara sa stiu de sarcina.Apoi,la un an de zile,mama mea a fost operata pe inima si am fost langa ea cu tot sufletul.Deci,iata ca fiecare lucru neplacut se intampla sau este ingaduit de Dumnezeu ca se ne fie noua bine,in final,desi aparent e tare greu sa intelegem.
Camy_pus,ai incredere ca Dumnezeu si Maicuta sa Sfanta iti vor alina durerea cu un prunc sanatos si daca voia lor este vei avea si un copil infiat.Pana atunci,roaga-te pentru ingerasul tau,aprinde ca si Cleo cate o lumanare,ca el iti va trimite multa lumina.
Cleo,multumim pentru sfaturile cu papica,sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem si acolo,ca mai avem putin pana la alimentatie,deocamdata suntem pe laptic.Doamne ajuta voua,sa va faceti mari!!!
Pupicei multi de la noi,voua tuturor sufletelelor curate si nu uitati ca Dumnezeu ne iubeste,daca ne incearca,mai ales rabdarea!!!S-a meritat toata asteptarea,deci fiti sigure ca va trimite la fiecare ceea ce este de folos.Doamne ajuta!!!
maryb spune:
cami_antonia eu sunt monitorizata de dr Popa Mirela si voi naste cu ea la Life Memorial Hospital (cel de pe Grivita). Dar trebuie sa am 36 de saptamani implinite ca sa ma primeasca sa nasc acolo. Trebuie sa stau cat mai cuminte pentru ca nu am nici un dr de rezerva de la stat. De nascut eu vreau sa nasc natural cu epidurala daca nu vor fi probleme. Inca nu am aflat cum este pozitionat bebe, vineri merg la eco de trim 3 si voi afla. 
maryb
31+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt 

cami_antonia spune:
maryb mercic de raspuns....am crezut ca esti la vreun medic de la stat.....vroiam sa ne povestesti despre nastere....oricum poti sa ne spui cum e nasterea naturala cu epidurala....caci si eu as vrea la fel....doar ca am peste 30 de ani si nu stiu daca va fi posibil si daca ma vor lasa....de aceea am nevoie de mai multe pareri....
virginia multumim de sfaturi....ai mare dreptate in tot ceea ce spui...
DOAMNE AJUTA!

pt fiecare
16+
Camelia
noce spune:
Buna!
Am fost sambata la Ghighiu, o manastire foarte frumoasa si am lasat listutza noastra acolo.
Nu am scris perioada in care sa se faca rugaciunea. cum se face asta? se scrie intr-un colt?
Astazi am descoperit manastirea Radu Voda din centrul Bucurestiului. Am trecut de multe ori pe langa ea, dar n-am intrat niciodata. Acolo sunt moastele Sfantului Nectarie, despre care am mai citit pe internet. Dentista mea imi zicea zilele trecuta ca avea o pacienta care de 4 ani alerga pe la toti ginecologii din Bucuresti incercand sa ramana gravida si dupa ce s-a rugat la Sfantul Nectarie a ramas imediat. Sper sa ne ajute si pe noi (am lasat listutza-acatist acolo).
Ma gandeam cand citeam despre cum a inceput acest topic oare nu am putea si noi sa facem din cand in cand o rugaciune colectiva simultana asa cum se facea la inceput? Ori 10 minute in fiecare seara (de la ora 22.00 sa zicem, ca sa fim toate acasa), ori de la 7 dimineata, ori macar saptamanal, duminica dimineata cand oricum e timp de mers la biserica.
Ce ziceti?
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png