Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
Buna fetelor,
...m-am alaturat mai de mult voua...dar numai acum scriu...sunt o mamica de ingeras (Darius Andrei), nascut la 15 iulie 2008...cu o malformatie cardiaca congenitala: transpozitie de vase mari..
La data de 16 august 2008, ingerasul meu s-a alaturat celor din ceruri...
Imi doresc foarte mult un copilas, lipsa lui Darius ma omoara...nimic nu-mi poate umple golul din suflet decat poate un alt copilas...asa ca deocamdata doresc sa infiez unul, deoarece nu am voie sa mai raman macar 2 ani insarcinata (la cezariana am avut si complicatii...de aceea s-a prelungit cumva termenul pana la o noua sarcina)
Am vazut ca aici au postat si fete de la odiseea din care am facut parte (pepenasi de iulie-august)..o odisee binecuvantata, acolo mi-am facut prietene scumpe si toate ne-am inteles foarte bine, asa cum sper sa ma inteleg si cu voi..
Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!
pustai
cami_antonia spune:
cami_pyc esti binevenita printre noi.....te primim cu bratele deschise si cu sufletele dornice de noi prietenii.....ne bucuram mereu cand ni se alatura cineva.....am plans cand am citit povestioara ta....este crunt....dar trebuie sa te gandesti ca Dumnezeu te iubeste mult si doar ti-a pus credinta la incercare....de aceea trebuie sa ai si mai multa credinta in El si te va ajuta sa treci peste toate....si sa-ti strangi iar un bebe in brate....de data aceasta sanatos....
marryan....frumoase cuvinte ca intotdeauna.....m-au emotionat profund....tu ce mai faci cu incercarile???? mai faci ceva tratament??? cum mai stai????
acum urmeaza 

pentru toata lumea...... sa se ia burtica de gravi si la voi.....
va pup si revin caci azi e zi de smotru......
16+
Camelia
criss_2081 spune:
camy_pus mi-au dat lacrimile cand am citit ce ne-ai scris
. Bunul Dumnezeu sa te intareasca si sa va fie alaturi si cat de curand sa va scoata un copilas in cale. Darius Andrei e un ingeras si vegheaza asupra voastra.
Sincera sa fiu am ramas fara cuvinte...
sa ne spui numele tau de botez sa te putem trece in listuta si iti doresc multa liniste si pace sufleteasca.
Doamne ajuta-ne!
maryb spune:
buna dragele mele,
ma mai tineti minte ? ca de cand nu am mai trecut pe la voi....
am trecut acum sa va salut, am citit putin si din urma si am aflat ca au aparut noi gravidute.
koko_1, bubulina1 felicitari, va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi ca asta conteaza cel mai mult. 
cleo si syris sa va traiasca minunile. am tot citit ca fetele v-au vazut pozele cu minunile, eu nu am reusit sa le vad, va rog sa-mi spuneti si mie unde le pot vedea. 
marryan postarile tale sunt foarte emotionante. Te
si sper ca visul tau sa devina realitate cat mai curand. Doamne Ajuta !!!
despre noi va pot spune ca suntem bine, am terminat si cu serviciul, vineri a fost ultima zi. Acum astept ecografia de trim 3 unde sper sa primesc vesti bune atat in legatura cu bebe cat si cu mine. Joi am fost la control si dr mi-a zis ca am colul cam scurt si sa mai stau acasa sa ma odihnesc ca sa apuc 36 de saptamani. Deci, va trebui sa stau cat mai cuminte. Problema este ca la 34 de sapt fix sunt nasa de cununie si nu stiu cum voi rezista toata ziua si toata noaptea. Sper ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa trec cu bine si peste acel week-end greu.
va pup pe toate si va imbratisez.
maryb
31+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt 

rocsy2007 spune:
camy_pus suntem alaturi de tine

. trebuie sa ai incredere in Dumnezeu.el are grija de fiecare dintre noi intr-un fel sau altul.
marryan spune:
maryb multumesc pentru cuvintele tale frumoase, eu ma bucur tare ca voi sunte-ti aproape pe ultima suta de metri, sa dea Dumnezeu sa fie bine pina la sfirsit. O sa fii o nasica simpatika foc
Camy nu am rezistat citind pevestea ingerasului tau fara sa pling, este atit de greu si atit de ne perceput unele lucruri care se intimpla in viata noastra, dar fii puternica, capul sus, sigur ca bebe Darius Andrei te va ajuta si te va calauzi spre acel copilas care are nevoie de voi, apreciezi mult acest lucru la voi, Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajuta incontinuare!
Avem aceasi data de nastere, si inteleg sufletul tau si mai mult.
Cami_antonia la moment nu fac nici un tratament serios, doar ceva naturiste pentru mentinere si imunizare atit, in rest toata speranta imi este in Dumnezeu. Ai grija de tine si de bebe, abea astept sa ne povesteti emotiile de la intinlnirea cu bebe.
Criss ce faci iubita, cum te simti?
Pupici la toate fetele de aici.
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
la Dumnezeu sa primesc in dar un 
marryan spune:
maryb multumesc pentru cuvintele tale frumoase, eu ma bucur tare ca voi sunte-ti aproape pe ultima suta de metri, sa dea Dumnezeu sa fie bine pina la sfirsit. O sa fii o nasica simpatika foc
Camy nu am rezistat citind pevestea ingerasului tau fara sa pling, este atit de greu si atit de ne perceput unele lucruri care se intimpla in viata noastra, dar fii puternica, capul sus, sigur ca bebe Darius Andrei te va ajuta si te va calauzi spre acel copilas care are nevoie de voi, apreciezi mult acest lucru la voi, Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajuta incontinuare!
Avem aceasi data de nastere, si inteleg sufletul tau si mai mult.
Cami_antonia la moment nu fac nici un tratament serios, doar ceva naturiste pentru mentinere si imunizare atit, in rest toata speranta imi este in Dumnezeu. Ai grija de tine si de bebe, abea astept sa ne povesteti emotiile de la intinlnirea cu bebe.
Criss ce faci iubita, cum te simti?
Pupici la toate fetele de aici.
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
la Dumnezeu sa primesc in dar un 
MaraAnisia spune:
Buna ziua, prietene dragi,
Va doresc ca acest nou an bisericesc sa va aduca implinirea nacestei mari dorinte a noastre a tuturor: un copil sanatos.
camy_pus, bine ai venit pe la noi, multa putere iti doresc sa ai si te asteptam cu vesti bune, sa te ajute Dumnezeu.
Maryyan bine ai venit din concediu. Pupici si sa-ti ajute Bunul Dumnezeu dupa toata increderea, credinta si rugaciunea inchinate.
Maryb, iti doresc un concediu linistit. Sincer abia astept uneori acest concediu prenatal, o perioada de visare, linistire, odihna si rugaciune intensa pentru bebelul din burtica - e un timp numai al tau, al sotului si al bebelului, asa cred eu.
cami_antonia, pupici si sa o tii tot asa cu buna dispozitie. banuiesc ca si acum sotul mai spune rugaciuni langa burtica, asa ca la inceput.
Va imbratisez si va pup pe toate,
Mara
Cu Dumnezeu in gand.
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
cami_antonia spune:
da mara.......sotul meu spune rugaciuni la burtica zilnic dimineata si seara ca bebe sa fie bine.....si sa creasca sanatos si frumos....
hai ca mai am putin si voi merge sa-l vad pe bebe....parca nu mai am rabdarica....ahahahahah.....
va urez o zi linistita si placuta in continuare
16+
Camelia
MaraAnisia spune:
Cami_antonia, in speranta ca ti se va parea mai usoara asteptarea pana pe 9 septembrie imi permit sa-ti amintesc cat de greu au trecut anii in care l-ai asteptat pe bebe, cata rabdare trebuie sa fii avut tu, draguta, asa ca aceasta saptamana o sa ti se para o secunda in comparatie cu acei ani.

Va imbratisez cu drag.
Liniste in suflete si RABDAREEEEEEEEEEEEEEE tuturor, in frunte cu mine bieninteles
(glumesc uneori zicand ca eu nu am rabdare nici sa astept tramvaiul in statie uneori)
Pupici si multe 

,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png