Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele ,
Incerc de cateva zile sa va scriu, dar nu prea reusesc. M-am intors de o saptamana din concediu, care a fost prea scurt, mai putin de o saptamana, dar ma bucur ca a fost. Am petrecut clipe minunate cu nepotelul meu, baiatul sorei, pe care il vad doar o data pe an, el locuind in Milano cu parintii. A fost si nunta fratelui meu pe 16 august, deci am fost destul de ocupata . Am pus la semnatura pozici noi de la nunta si din concediu.
Am reusit, cand am fost la mare, sa ajungem cu totii la Manastirea Dervent si la Pestera Sfantului Andrei, unde am lasat listutele noastre cu mare drag.
Va pup pe toate si sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa auzim de cat mai multe gravidutze si bebei sanatosi adusi pe lume .Doamne ajuta !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Un si si pentru tine, Cleo, ca vad ca am uitat sa le trec mai sus! Uffff... sunt cam imprastiata azi !

Ana, si tie am uitat sa iti spun ceva Mi se pare ca mare dreptate ai cu tot ce ai scris mai sus, despre bucurie si despre folosirea corecta a timpului. Si despre venirea lucrurilor atunci cand le este randuit de Dumnezeu! Si scrii atat de frumoooos!!!

Gata, ma retrag. Inca un pentru voi toate!

Cu multa dragoste,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Buna fetelor,
Doamne ce bine ca existati! Mi-ati umplut sufletul cu textele si gandurile frumoase.
Plang....nu stiu de ce...ba da stiu, este o mare placere sa va citesc in fiecare zi, aveti un suflet minunat.
Domnul Dumnezeu sa va rasplateasca cu minunile Lui.
Sa ne dea cea mai mare bucurie, aceea de a ne tine pruncul in brate.
Multi la toate.
Va imbratisez cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

magdita - bine ai revenit din concediu, olteanca noastra draga!!! Am vazut minunatie de fotografii: imi pare bine de cunostinta. Esti foarte frumoasa si vesela si ai intr-adevar un nepotel tare scump sa-ti traiasca!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Bunaa!
Multumesc ca m-ati trecut si pe mine pe lista de rugaciune! Doamne ajuta cu bebei sanatosi la toata lumea care-i asteapta!

La manastirea Ghighiu a fost dusa listutza noastra? As vrea sa ajung maine acolo si sa las un acatist cu toate numele.

Va doresc sa va umpleti casele de bucurie pana la Craciunul din acest an si sa ne vedem toate pe o lista de iunie-iulie-august 2009!

http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, multumesc frumos pentru impresii. Intr-adevar, este o dulceata de copil, si numai fizic, ci si ca personalitate, ca fire. De-abia astept sa reusim toate sa avem minunile noastre. Si atunci toata aceasta perioada de asteptare ne va parea un vis. Si iti dau dreptate intru totul legat de lucrurile pe care le putem face acum, cand nu avem copilasi. Nu trebuie sa ne lasam macinate de neimplinirea de a fi mame si sa fim nefericite din aceasta cauza, ci sa ne bucuram de fiecare zi traita, de o vreme frumoasa, de o plimbare in parc, de o seara placuta petrecuta cu persoana iubita. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi in primul rand si sa nu ne pierdem speranta ca intr-o zi vom reusi fiecare dintre noi. Doamne ajuta !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Felicitari noilor gravidutze!!! Sa aveti sarcini usoare si nasteri la termen, sa fie sanatosi si voiosi copilasii vostri! Abia acum am apucat sa citesc ce s-a scris in ultimele saptamani (am fost in concediu) si ma bucur foarte mult de vestile bune!
Cleo, mulumesc pentru cuvintele frumoase, sa-ti traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si binecuvantati!
Bun venit celor mai noi venite si sa va binecuvanteze Dumnezeu casele cu prunci sanatosi!
Sper din toata inima ca saptamana viitoare sa primim vestea unei noi gravidute printre noi!
Doamne ajuta!

http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeeeeeeeeeee

tuturor sa se ia cat mai repede burtica la fiecare dintre voi....imi place ca a inceput sa se reanime tema noastra usor usor....

am auzit de manastirea ghighiu.....am inteles ca este superb....sa duceti listutele macar pt 40 de zile....

eu as vrea sa trimit un pomelnic cu listutele noastre pe un an la o manastire....ca si anul trecut.....caci tare bine e....dar sa vedem unde apuc sa le dau....

magdita incantata de cunostinta.....esti o draguta....si un dragut de nepotel ai....sa va traiasca....si multa rabdare si intelepciune pt tine....

noce, fabiola bine ati revenit printre noi....

anadomnica, livsy, cleo si virginia toate gandurile mele bune....

sa stiti ca eu ard de nerabdare sa aflu sexul bebelusului....pe 9 septembrie sper sa aflu daca va vrea sa stea cum trebuie....in rest azi am tinut eroic post....desi mi-e foame intr-una....ahahahahahha...

voi incheia cu la fel de multi pupici pt burticile voastre....

16+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragle mele,
ma bucur atit de mult cind citesc mesajele voastre pline de intelepciune, sunt sigura ca Dumnezeu vorbeste prin prisma gindurilor voastre, e nemaipomenit aici, ori de cite ori ma simt atit de cazuta moral si deprimata, e deajuns sa citesc un mesaj de-a aneidomnicai, livsy, criss, cami_antonia, cleopatra, mara, magdita, ainigriv, absolut toate fetele de aici scriu minunat.
Asa cum bubu plinge pentru ca suntem minunate, asa simt si eu.
Cleo iti multumesc ca existi si iti multumesc ca Dumnezeu te foloseste ca un instrument al iubirii de oamnei, unesti sufletele care se simti ravasite, deprimate si pline de disperare. Ingerasii tai iubiti o sa fie mindri de tine, de o mamica gingasa si plina de iubire fata de tot ce te inconjoara, cel putin asa eu te simt. Dumnezeu sa te ajute incontinuare in tot ceea ce iti doresti. Doamne Ajuta!
Livsy, iubita mea numai cind ma gindesc la tine si la situatia prin care treci, si citind mesajele tale, imi dau seama ca esti o fire fr puternica, si plina de viata, ai multa forta sa mergi inainte chiar daca situatia din familie nu este atit de multumitoare. Sunt sigura ca Dumnezeu iti va incununa acesta suferinta cu bucuria vietii fr curind, ai multa rabdare si multa iubire pentru sot si cred ca asta te face sal il tii inca aproape de tine, sau cel putin Dumnezeu nu-i piermite sa plece de linga tine. Te imbratisezi cu mult drag si daca ai nevoie sa discuti cu cineva cind te simt mai putin bine, iti stau la dispozitie, pot sa te ascult si daca nu am sau nu voi gasi acele cuvinte de incurajare, te voi asculta si ma voi ruga pentru tine ca sa te ajute Dumnezeu sa fii fericita.
Cami sunt fericita pentru tine, parca te vad cind prima data ai intrat la acest subiect erai mai tristuta se simtea in mesajele tale dar si o puternica forta de a lupta pu bebe si uite ca Dumnezeu te a ajutat, tea rasplatit pentru mila si frumusetea sufleteasca pe care o ai. Sa ne spui si noua ce se ascunde in burtika la mami, si va doresc sa fiti sanatosi incontinuare. Doamne Ajuta!
Anadomnica, iubita sunt sigura ca vei fi mamica incurind nustiu dar presimt ca la noi se incep bucuriile sa soseasca si asta datorita rugaciunilor noastre si staruinta si credinta in Dumnezeu pe care o avem fiecare din noi. Iti doresc din suflet sa fii fericita si sa ne bucuri incurind pe noi cu vestea mare.Daomne Ajuta!
Ainigriv vreau sa iti multumesc pentru cuvintele de incurajare pe care mi le ai scris anterior, as vrea sa cred ca asa se va intmpla insa imi dau seama ca poate eu nu ma lupt atit cit e necesar sa-i demonstrezi lui Dumnezeu ca imi doresc un copil desi El vede acest lucru la inima mea, si asta ma face sa cad de multe ori dar voi sunteti ajutorul meu, va multumesc pu rugaciunile voastre si pu gindurile bune. Tie iti doresc sa fii fericita alaturi de Maria si sotul tau. Dumnezeu sa va pazeasca si sa va calauzeasca in tot ceea ce faceti. Doamne Ajuta!
Imi cer scuze daca nu am scris la fiecare cite un cuvint, cert este ca va iubesc pe toate la fel, ma rog si imi doresc ca toate sa imbratisam fericirea cit de curind.
Intotdeauna ma macina gindurile ca nu ma lupt indeajuns, sau destul pu a avea un copil, insa daca vreti sa ma credeti nici nu mai am banii necesari sa mai merg pe la medici, am irosit tot ce aveam strinsi. Dar nici pauza nu vreau sa fac, ca simt ca trece timpul si odata cu el ma trec si eu....si poate daca nu m-as mai gindi ca imi trec anii ca trece timpul, ca sunt deja 4 ani fara 2 luni tot luptind si asteptind sa vina bebe in familia noastra...poate daca nu ar exista acest cuvint "poate", as fi fost mai libera in ginduri.
Vreau sa iti confirm anadomnca cuvintele care le ai scris mai sus cu privire la asteptarea noastra ca se va intimpla atinci cind
Dumnezeu va crede de cuviinta ca e momentul...pur si simplu nu observam frumosul de linga noi sau cel putin nu ne bucuram de micile surprize ale vietii, de micile binecuvintari zilnice de la Dumnzeu, si iarasi "poate" daca vom reusi sa ne departam de gindul acesta, si ne vom concentra asupra la tot ceea ce se intompla cu noi, cred ca altfel va trece timpul pe linga noi, sau asteptarea va pare mai usoara..cine stie cum e...cert este ca trebuie sa facem acest lcuru!
Nea demonstrat si koko pe care o felicit cu mult drag pentru copilasul din burtika, o sarcina usoara iti doresc si pina la termen...bubulina deasemenea te felicit pentru buburuza mika din burtika ta, iti doresc sarcina usoara si pina la termen..ai reusit dupa ce ai lasat gindul la o parte te-ai concentrat asupra lucrurilor zilnice, ma bucur enorm de mult pentru tine!
Este o mare binecuvintare acest subinect, ma simt fr bine aici, mai alesc cind scriu simt ca sufletul zboara.
VA doresc la toate sa fiti fericite, sa fiti plina de lumina Dumnezeeasca, si daca Dumnezeu a inceput sa lucreze prin noi, sa facem dupa Voia Lui. Doamne Ajuta!
Ii Multumsc in fiecare zi lui Dumnzeu pentru ca exist, ii multumesc pentru suferinta care o am, prin ea ma slefuiesc si cresc in credinta, asta este planul Lui si vreau sa fac Voia Lui!
Doamne Ajuta incontinuare la toate fetele!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

magdita multumim pentru listuta pusa la manastirea Dervent, am fost si eu acolo acum cativa ani, e foarte frumoasa manastirea si mie chiar mi-au ajutat foarte mult rugaciunile facute acolo.
sa dea Dumnezeu sa fie si acum de folos la toata lumea.Nici nu stii ce bucurie mi-ai facut!

ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png

Mergi la inceput