Gravidute & Mamici de IASI (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lacramioara - iti tinem pumnii pentru maine! Somn usor.

Si eu plec la nani .

Noapte bunaaaa!

Miha - sa nu zaboviti prea mult

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Oana - foarte frumoase pozele si voi si locurile in care ati fost. Imi place poza asta

Da,frumoase poze. Si,fara sa te perii,ca n-am nici un interes (ca pleci la mare,deci n-am sanse la nici un tort ) arati foarte bine si...relaxata.Se pare ca ti-a priit aceasta iesire la munte.sau reintalnirea cu Radu.
Brasov,Sighisoara...eheee...frumoase orase,dar casuta de la Breaza e super faina.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Miha - sa nu zaboviti prea mult

Unde?La tine sau la Alina?
Nuuu...doar mancam tort si plecam.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Daca e rostul de tort (indiferent unde) vin si eu!!!! Si...nici eu nu stau mult, ca v-am zis, is ocupata. Doar mananc si plec.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata si de la noi.

Iar m-a tocait Amalia toata noaptea, si sotul m-a sforait intr-una parca s-au inteles amandoi.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Vad ca azi sarbatorim.LA MULTI ANI! ALINA, SA AI O ZI MINUNATA, SA FII FERICITA SI IUBITA DE CEI DRAGI.

Mergi la inceput

MICHELLE multumim. Da, ne tot plimbam. Ai incercat tortul asta?http://savalaura.blogspot.com/2008/05/cupola-ninsa-de-ciocolata.html
Eu l-am facut sambata si toata lumea l-a laudat, asta daca va place ciocolata.

LACRAMIOARA bafta azi la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Alina, La multi ani! Sa fii fericita alturi de cei dragi.

Miha, in nordul Moldovei, se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului, pe 8 septembrie, dar in sud se sarbatoreste Adormirea Maicii Domnului, adica asta de pe 15 august. La fel si in Dobrogea. Ei sarbatoresc acum pe 15. Si e si ziua marinei. Mama mea, isi tine ziua acum pe 15. Aici am vazut ca se tine cea din septembrie. Cum ai zis si tu.... fiecare la bordeiul lui....

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

daaaaaa. asa este. eu find din sud serbez acum Sf Maria (bine ca e si ziua de nastere e partea a doua). dar in moldova aia de pe 8 sept se serbeaza dar nu ma deranjeaza sa mi se spuna de doua ori la multi ani! ha ha!

emma

Mergi la inceput

Mey...nu pot sa cred ce vecini am..Au venit cu politia la usa,sa ma verifice daca am mutatie ...cica daca stau mai mult de 15 zile intr-un loc tre sa am mutatie...au verificat apometrele sa vada daca am dat citirea corect......
Nu stiu care e adevaratul motiv...cica ei isi fac datoria si verifica sa depisteze eventualele nereguli..."ca doar asta inseamna sa fii politist"
Neaparat tre sa-mi fac rost de nr de telefon de la circa de politie,sa ma pus si eu pe facut reclamatii...

Mergi la inceput