Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 8
iulia-stefy spune:
Miha, multumesc mult pentru raspuns. Sper sa ma descurc maine.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ioiii...ce m-ai spariet fato...Am crezut ca ai umblat cu goale,sa te arda soarele. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Ehe, au trecut vremurile alea

Ce lunite draga, e onomastica
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Ce lunite draga, e onomastica |
Eu stiam ca Sf Maria se sarbatoreste in septembrie.Dar,ma rog,cate bordeie atatea obiceie.
Aveti multi invitati la petrecere?Ca de nu...venim noi sa va ajutam la papat tort.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Michelle, pe bune, si eu tot la nudism m-am gandit. 

Gata. Am reusit sa incarc poze. De AICI
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Miha, multumesc mult pentru raspuns. Sper sa ma descurc maine. |
Imi pare rau ca nu mai gasesc numarul de telefon de acolo...Sa dai un telefon inainte,sa vezi programul.Ca au un program cu publicul tare ciudat.Suna la informatii,tre sa-l aiba.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Alina, La multi ani!
Sa fii fericita alturi de cei dragi.
Miha, in nordul Moldovei, se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului, pe 8 septembrie, dar in sud se sarbatoreste Adormirea Maicii Domnului, adica asta de pe 15 august. La fel si in Dobrogea. Ei sarbatoresc acum pe 15. Si e si ziua marinei. Mama mea, isi tine ziua acum pe 15. Aici am vazut ca se tine cea din septembrie. Cum ai zis si tu.... fiecare la bordeiul lui.... 

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu stiam ca Sf Maria se sarbatoreste in septembrie.Dar,ma rog,cate bordeie atatea obiceie. Aveti multi invitati la petrecere?Ca de nu...venim noi sa va ajutam la papat tort. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Pai eu am vazut doar ca majoritatea oamenilor serbeaza acum ,asa ca o sa sarbatorim de 2 ori.
Nu e nici o petrecere, e doar tort
va asteptam
POZE
POZE NOI
iulia-stefy spune:
Merg la nani, ca maine..... cred ca e una din cele mai stresante zile din viata mea. Merg sa vorbesc cu seful meu... sa vad ce ma asteapta. Doar de asta sunt eu pe forum la ora asta, ca nu pot dormi. Sa-mi tineti pumnii maine.
Noapte buna
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihamora Nu e nici o petrecere, e doar tort va asteptam![]() |
Eiii...stai ca pana ajungem la tine trecem mai intai pe la Alina.

LA MULTI ANI ALINA! Sa ne traiesti multi ani si buni! 
mihamora spune:
Oana - foarte frumoase pozele si voi si locurile in care ati fost. Imi place poza asta
POZE
POZE NOI

goale,sa te arda soarele.