Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
Salut
LA MULTI ANI, ALINA!!!!
Miha, eu stiu motivul pentru care te-au reclamat. Vrei sa ti-l spun??? Hai ca-ti zic, sa nu zici ca-s fata rea. (si stiu asta pentru ca am pila la circa de politie de langa tine, pe bune) Deci...te-au reclamat ca ii terorizezi cu tot felul de mirosuri de bunatati. Ba placinte, ba brios, ba torturi. Ca sa nu mai zic de borsuri si gratare. 

(acum pe bune, chiar am pile acolo. Daca vrei...Iar faza cu apometrele si la mine pe scara se practica, asa organizat la anumite perioade, vine seful de scara si inca un vecin. Da politistii zic eu ca ar avea alta treaba, nu? Desi amicul meu se plange ca e o plictiseala acolo, nici un infractor nimic, toti sunt in Spania sau Italia)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Deci...te-au reclamat ca ii terorizezi cu tot felul de mirosuri de bunatati. Ba placinte, ba brios, ba torturi. Ca sa nu mai zic de borsuri si gratare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Ti-am lasat un mesaj off line pe mess.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Miha si Oana - va anunt cand e gata tortul![]()
Daniela - multumesc frumos pentru reteta, arata super, cred ca ai fost laudata
Imi place ciocolata f mult.
Vai Miha ce vecini ai, hmmm trebuie sa ne gandim la ceva pt ei...
Hehe Oana stie....
Oana - intreaba pila ta de la politie a ce ii mirosea cand s-au gandit sa bata la MIha si daca i-a servit cu ceva 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Oana - intreaba pila ta de la politie a ce ii mirosea cand s-au gandit sa bata la MIha si daca i-a servit cu ceva ![]() |
I-as fi servit eu cu ceva a ce mirosea in acel moment
dar nu mi-am permis asta cu...organul (legii). Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salut!
Michelle, Daniela, multumesc.
Miha, deci nu-s singura cu nebuni in scara, cu reclamagii....
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
I-as fi servit eu cu ceva a ce mirosea in acel moment dar nu mi-am permis asta cu...organul (legii). Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Daniela, am facut si eu Cupola ninsa de cioco. E intr-adevar un tort delicios, dar cam mult de lucru. Am iunceput crema de miercuri, am alsat-o la frigider, apoi joi am facut blatul si l-am combinat cu crema (adica le-am facut lipeala, nu? el - blatul; ea - crema) si iar la frigi sa se cunoasca. Abia vieri l-am scos si ornat cu frisca. (si muscata din balcon)
Michelle, ei, ce tort faci???
Eu vreau sa fac o tarta cu mere. Dar la noapte ca nu ma pun acum pe copt. A! Si la noapte as vrea si sa calc. Am uitat complet ca e sarbatoare. Acum...habar n-am ce sa fac. Calc, asta e. Ma gandesc ca e nopate si nu ma vede Doamne-Doamne. ![]()
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
salutare!
Multumesc fetelor ca sunteti atente si m-ati uitat!
Multumesc Mihamora, Miha, oana, Lacramioara si Danielle! M-ati surprins in mod placut! Agenda zilei de azi: mers la DOMO dupa foto degeaba-la 12!, un drum la aeroport sa-mi astept finul din misiune; am mers cu sotia si baietelul lui! "Petrecerea" cu tort duminica!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Am intrat sa pun pozele din vacanta la mare
Am sa fac si un album separat cu rasaritul la malul marii.... dar cand voi avea timp.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Lacramioara ce dulcica era Stefy cand dadea fuguta in mare! Vad ca ati avut parte de rasarituri superbe!
Oana frumoasa familia la munte! Si am zarit si o bunica, care e necesara in deplasari!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!