Gravidute & Mamici de IASI (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi gravidute, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lacramioara,superbe rasarituri!
Pupici la frumusica. Dar tu mami esti o nestemata foarte rar te vedem in poze.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!

LACRAMIOARA f. frumoase fotografiile, ca sa nu mai spun de viitoarea miss . Cum a fost intoarcerea la servici?

OANA eu am facut rapid tortul, am lasat crema pana s-a racit si apoi tortul in frigider cateva ore si seara l-am devorat.

Ieri am fost la TEBA si i-am cumparat Amaliei niste hainute, mai mult pt toamna am luat. Chiar au hainute faine, dar nu prea am gasit pt 12 luni, erau mai multe pt 6-9 luni.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI ALINA!! cu intarziere din pacate..
LA MULTI ANI EMMA!!
LA MAI MULTE LUNITE AMALIA!!
Suntem bine, se chinuie dintele de sus sa sparga gingia..asa ca mofturici la greu..
De luni vine bona pt. 4 h, pana la urma intelesesm eu gresit pretul. va fi 600 lei pt. 8 ore, si 300 pt 4.vom vedea cum se acomodeaza..
Lacramioara, superbe pozele de la mare!
Noi nu cred ca mai plecam in co..din pacate..aveam atata nevoie de o iesire numai noi2..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

la multi ani si lunite mario (am inteles ca voi sarbatoriti azi)
la multi ani alina(si eu cu intarziere)
la multi ani emma
la mai multe lunite amalia!

miha dar poate vecinii au crezut ca esti un taliban sub acoperire!!!

oana super pozele! costum de baie intreg am vazut si in felicia dar destul de scumpisoare! dar cu reducerile din perioada asta, cine stie...

si acum spuneti-mi si mie cum suportati caldurile!!!??? ca eu nu mai pot...si ale mele zgatii nu inteleg de ce nu putem sa stam pana la 13 afara cum stateam inainte!!! iar daca stam mai mult seara ne pisca tantarii!

soacra mea e internata in spital si s-ar putea s-o opereze de ceva legat de hernia de disc...nervul sciatic... si am o stare cam naspa, si maine seara avem o sarbatorita care ne-a invitat in oras... offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am scris un mesaj de un km si l-am pierdut.

Sa vad daca mai stiu ce va ziceam.
la sarbatoriti.(si celor de ieri cu scuzele de rigoare).

Azi cu toata sarbatoarea de dimineata a trebuit sa sterg urmele taifunului de ieri(taifun= vlad si in mica masura andrei).
Dar apoi cine a lenevit? A venit mama si l-a luat pe Andrei ca se plictiseau in 2 acasa(il prefera pe Andrei ca-i mai cuminte, tata a fost operat si ..)si am ramas la lenevit si la cearta cu Vlad.

Oana bine ai revenit si drum bun.
Am vazut toate pozele caci mi-a fost dor de voi.Si sa stii ca arati super.Eu stiu ca tu ai vrea si 2 copii si 47 de kile dar...Si eu as vrea dar nu mai duc eu acum viata de acum 10 ani cind uitam sa maninc cu zilele si banii de mincare ii dadeam pe orice altceva.
(intre noi fie vorba cam sunt invidioasa pe unele din fetele astea de aici de la noi-nu spun cine dar se stie -arata ca la 18 ani ).

Ca tot vorbeam de kg- am vazut niste torturi super- noroc ca nu-s prea amatoare de confectionat asa ceva caci vlad nu maninca deloc si pentru noi 2 nu-i cazul ca de ne punem terminam un tort in 2 ore.

Am scris cam mult, se vede ca baietii dorm.

Oana , Cristi mi-a dat drept solutie sa iau rufele necalcate( la mare) si fierul cu mine dar am preferat ca macar in concediu sa nu calc asa ca m-am sacrificat acasa.(dar a fost ditamai sacrificiu caci am calcat nu gluma).

Gata-v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss, Addiana multumesc!

La multi ani si lunite Mario!
La multi ani Emma!
La mai multe lunite Amalia!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui addiana
miha dar poate vecinii au crezut ca esti un taliban sub acoperire!!!

Cred ca le-am demolat niste pareri...cand au venit politistii la usa eram in pantaloni scurti si maieu...deci numa acoperita nu eram.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Sotul meu va serveste cu un Ballantine's cu gheata cu o napolitana si o saratica.Acus va dau si tort.Asta n-am apucat sa-l tai. Inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salut!
Hop si eu la ceas de seara. Dimineata se gaseste cine sa dea o cafea, dar seara ceva de dormit?

La multi ani, Emma!
La mai multe lunite, Amalia
!

Alina, multumim.

Miha, multumim. Nu vrei sa ma vezi in poze..... Cum sa apar cu cele multe kilograme, care n-am reusit sa le dau jos, cand ma uit la voi ce suple sunteti.... eu sunt in spatele camerei, mey.....

Daniela, multumim. Intoarcerea, n-a fost chiar asa cum mi-am dorit eu, dar sper sa fie bine. De luni incep, cu program de 4 ore pe luna august ai apoi de 6 pina implineste Stefy 2 ani. Conform contractului colectiv de munca, am posibilitaea sa solicit 6 ore si sa fiu platita integral. Asta e valabil pentru toata lumea.

Cristina, multumim.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput